Gå til innhold

SmartinG

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SmartinG

  1. Du er så forbanne teit i hodet |Darknezzzzz. Etter at du kom, har etter min mening, forumet blitt nermest forgifta. Hvis Hanne har noe hun vil tilføye tråden, så skal hun få gjøre det, UTEN at du og den 'deilige' rævva di skal bry seg om det. Om du ikke liker det hun skriver, så ignorerer du det bare (noe som du kanskje burde gjøre med dette innlegget) Fordi om du har blitt slik'en 'pupulær' her på forumet, behøver ikke du forgifte andre folk med pølsevevet ditt!

    Skjønner du? Kjærring!

     

    ... Og før du spør; ja, jeg kjenner Hanne, og ja, jeg har lest mangfoldige tråder som du selv har deltatt i. Ikke missforstå meg nå, jeg har aldri likt deg, blir kvalm når jeg leser det du skriver. Så du må ikke tro at dette rasieri-utbruddet er kun fordi du angrep Hanne på den måten, jag har aldri likt deg.

     

    Btw, har har aldri likt deg.

     

    Edit, jeg HAR aldri lik deg!

  2. Hallo,

    har et par problemer med UT2004 her. :yes:

    1) Banene tar lang til å laste. Sitter kanskje 1-2min å venter på at de skal bli ferdig lastet. Litt irriterende igrunn. :no:

    2) Når jeg er ferdig med å laste, skal starte å spille, så lagger spillet som fy i ca 10 sekunder, før det går helt glatt. :no:

    Kjører spillet i 1280*1024, med alt av grafikk på max.

    Specs, AMDXP 2400, Radeon 9800PRO, 512MB DDR-RAM

    MERK: dette er i singleplayer. Derfor jeg synes det er utrolig rart når maskinvaren min veier opp til kravene som står på UT2004 pakka, og mer enn det.

    Så, hvis det finnes no vise mennesker der ute som kan hjelpe meg, så hadde jeg blitt kjempe glad! :)


    Mvh, SmartinG
  3. Da er det nok bare deg :p Jeg synes det ser helt *SwEeT* ut jeg! :yes:

    Forresten, noen som vet om man får forhåndsbestillte spill på utgivelses datoen? F.eks BF:V, om jeg får det den 19.mars, eller om de sender det den dagen slik at det kommer noen dager senere? :ermm:
  4. Hei,

     

    Har nylig fått ett ganske så irriterende problem. For noen uker siden har dvd-romen min sluttet å lese cd'er og dvd'er som jeg putter inn. Har vel hatt den i ca 1 1/2 år, vil jeg tro. Det går greit å sette i cd'er, men den vil liksom ikke lese dem... Cd'en går rundt hele tiden. :dontgetit:

     

    En kamerat av meg fortalte at hvis man gir blanke *aen i å ta ut cd'er etter at man er ferdig med den, så kan dvd-romen ta skade av det. Kan det går an da?

     

    Uansett, jeg bør få fixxa det snart, for ellers sitter jeg her med UT2004 uten å kunne spille det. :no:;)

     

    Enda en ting til; Noen som vet om det er dvd-rom på brennere?? Brennern er ca like gammel som dvd-romen (ca 1 1/2 år). :)

    __

     

    SmartinG

  5. Har hatt akkurat samme problem som deg. Det jeg gjorde var å lasta ned en Cd-key changer (ja, det er fullt lovlig!) som du kan bruke til å endre cd-keyen din med. Til meg så ble cd-key endra helt uten vidre, som gjorde at jeg ikke kom inn på en eneste server.

     

     

    MERK!!:: Cd-key changer!! IKKE Cd-key generator eller crack!

    EDIT:: Må bare få legge til at jeg har orginal versjon av BF, hvis noen skulle lure.

  6. Du har har bestillt SE-versjonen ;) Asso, den med dvd er SE :)

     

    Anyway, gleder meg stort til dette spillet! Har spillt demoen online i flere uker nå, og går ikke lei. Synes forøvrig Assaut og Onslaught er phetest  :love:

     

    Skal kjøpes, jah!  :p

    Eller ikke... siden den vanlige versjonen kommer både som dvd og 6 cd'er i europa, ifølge Atari

    Oh... Det visste jeg ikke :) Trodde det kun var to versjoner jeg. Den vanlige med 6cd-plater, og SE med èn dvd og metallboks.

  7. Hva er i Special Edition da? Kjøpte nettopp UT2004 fra Play.com DVD edition. Den andre versjonen dem hadde var cd versjonen på 6 cd-er.

     

    Du har har bestillt SE-versjonen ;) Asso, den med dvd er SE :)

     

    Anyway, gleder meg stort til dette spillet! Har spillt demoen online i flere uker nå, og går ikke lei. Synes forøvrig Assaut og Onslaught er phetest :love:

     

    Skal kjøpes, jah! :p

  8. Hei, tenkte jeg skulle oppgradere disckmanen min litt, i form av en mp3-spiller.

     

    Greia er at bugettet er rimelig stramt for tida, så derfor kan den ikke koste mere enn 1000kr (helst inkl. frakt). Derfor vil jeg gjerne ha den beste spilleren til akkurat den prisen.

     

    Har sett litt pådenne, men jeg lurer litt på hva dere mener.

     

    På forhånd, takk. :)

     

    EDIT:: Radio er et must ;)

×
×
  • Opprett ny...