Gå til innhold

Sephirot

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sephirot

  1. Min Creative Zen gir ubrukelig lavt volum når jeg kobler den opp til ulike anlegg og eksterne høyttalere(selv med max volum både i spiller og anlegg). Har testet med Ipod Nano med samme kabler og på samme anlegg, og da får jeg høy lyd.

     

    Noen som vet om det finnes en løsning på dette? (Har seneste firmware, ingen lydbegrensning e.l.)

  2. Noen som kan si hvordan disse mini-laptopene vil klare seg dersom man kobler dem til et mindre stereoanlegg? Vil lydkortene i maskinene klare å gi ålreit lyd? (Regner med at det ikke blir superlyd, har et Abit HK nå med Realtek AC 97 eller noe og synes det er helt grei lyd).

     

    Vurderer nemlig å kjøpe en slik en etterhvert, og bruke den som "musikksenter" og "sitte i sofaen og surfe"-pc.

  3. Min kjæres laptop har et desperat behov for formattering og reinstall av WinXP. Problemet er at det ikke fulgte med en Win CD (eller hun har rota den bort :p ), men under laptopen er det en klistrelapp med en produktnøkkel til Windows Home Edition (XP), og jeg har en CD med Windows Professional.

     

    Vil det være mulig å installere win med min Win XP pro CD, og hennes produktnøkkel, slik at hun dermed får en gyldig Home XP versjon, eller vil dette ikke funke eller være å regne for piratvirksomhet?

     

    Som sagt, produktnøkkelen er gyldig, men hun mangler CD til XP home versjonen.

     

    Om noen har noen tips er vi svært takknemlige!

  4. Vurderer å kjøpe 1950pro for å tyne et lite år til ut av maskinen min, da dette er det mest attraktive AGP-kortet for tiden (har 6800GT nå).

     

    Er det like greit å kjøpe dette kortet nå eller er kommer det enda bedre kort til AGP i løpet av et par måneder eller tre? (Trenger ikke være DX 10, har ikke vista likevel).

     

    Sjekket lanseringsguiden her på HW, men fant ikke noe der.

  5. Vil nok egentlig tro at x1300 Gpu er litt svakt for Gothic 3.

     

    Dersom du opplever konstant lav framerate så er det nok maskina di som er for svak.

    Men dersom det er snakk om hyppige, kortere eller lengre lags pga. mye loading, og spillet ellers flyter greit så kan det nok hjelpe med 2GB Ram (Gothic 3 er svært glad i ram).

     

    Jeg spilte G3 med både 1 og 2 GB ram - og merket enorm forskjell. Med 2GB forsvant de aller fleste framedropsene pga. lasting, og de var det mange av med 1GB. (Men dette var med X2 3800 og 6800GT gfx, som er litt bedre enn ditt system, men ikke spesielt bra).

  6. Den Direct 3d-feilen kan visst løses ved å åpne filen cam.cfg i notepad (denne ligger i spillets directoryt) og legge inn følgende:

     

    safe_texture_manager

     

    Deretter lagre så klart. :)

    Dette virket i hvertfall for meg.

    Men du må laste ned en XP-patch i tillegg (lett å finne på nett), samt at dersom du har dual core må du gå inn i Task Manager og sette affinity på prosessen til bare en CPU-core (mulig XP patchen fikser dette automatisk, men om spillet fryser er det sikkert fordi den kjører på to kjerner).

     

    System Shock virker knirkefritt på mitt system (WinXP), men det må som du ser bare litt tweaking til.

  7. Oppdaterte til 8.28 nå og ser foreløpig ut som om det gikk knirkefritt ja gitt - er jo kommet inn i windows. :)

     

    Men ser ut som om CPU- temp har gått ned med 4-5 grader...fra ca. 48 (idle) til 43. Samme forskjell under 1M i SuperPI (48-49 nå mot 55 før flash), merkelig. En skulle tro nyere BIOS ville bety mer nøyaktig temperatur, men hvem vet?

     

    Uansett, tusen takk for hjelpen! Å flashe BIOS har alltid vært litt no-go for meg (lest mange skrekkhistorier) men det gikk jo som bare fyken. :thumbup:

  8. Takker!

    Ser ut som om jeg har BIOS versjon 8.19, mens dualcore kom med versjon 8.21.

    Om jeg skal flashe BIOS så må jeg gjøre det med medfølgende uGuru-programmet Flash-Menu (har ikke diskettstasjon) - er dette en sikker måte å flashe på?

     

    Synes å huske at jeg har lest at å flashe BIOS kan være litt hasardspill - med potensielt fatale konsekvenser for maskinen...og da blir jeg jo skeptisk. :hmm:

  9. Det virker som om PCen min plutselig bestemte seg for å ta kvelden nå nettopp. Under en omgang CivIV krasjet spillet med en BSOD med en melding om Page_fault_in_nonpaged_area (og koden 0x00000050...). Etter dette kom jeg ikke lenger inn i Windows, med en gang desktopen var loadet ferdig kom samme feilmelding hver gang.

     

    Jeg har forsøkt å reparere Windows-innstallasjonen, men kommer blåskjerm da og, rett etter at Windows har kopiert filene til HD, men da med feilmelding 0x0000008E. Får altså ikke reparert Windows.

     

    Etter litt googling virker det som om disse feilmeldingene indikerer at noe er galt med minnet mitt. Det eneste jeg er usikker på er om det er minnebrikkene eller minneslottene på HK som er gått fløyten - for når jeg har en minnebrikke i slot 2 eller 4 krasjer maskina under BIOS oppstart (med dertil hørende ulyd fra HK), mens med slot 1 eller 3 kommer jeg videre (mens det altså da krasjer under reparasjon av windows) - har prøvd begge minnebrikkene i alle slotsene.

     

    Er det mest sannsynlig at begge minnebrikkene har tatt kvelden, eller at alle slotsene i HK er herpa (i varierende grad, siden jeg komme lengre med slot 1 og 3 - men ikke i mål)? Eller er det umulig å si uten å teste i annet utstyr (noe jeg ikke har mulighet til...kjenner ingen med lignende HK.. :(

     

    Har ikke lyst til å investere i nye minnebrikker om det er HK som har tatt kvelden, og nytt HK kan bli vanskelig å oppdrive mistenker jeg...

     

    Håper noen har noen gode råd som kan hjelpe meg! :cry:

     

    Min maskin:

    HK: Abit uguru KT800 S939.

    CPU: AMD A64 3000+

    Ram: 2x512 corsair Value Select.

    Video: MSI 6800GT (AGP).

  10. Jeg sitter her med en flunkende ny WD My Book (250GB FAT32), og når jeg flytter mp3-filer fra en annen ekstern HD (Argosy med en Maxtor 250 GB med NTFS) til My Book'en opplever jeg en skrivehastighet på bare 4-5 Mbytes/sek (i Total Commander).

     

    Når jeg flytter de samme filene tilbake til Argosyen fra My Book får jeg en hastighet på cirka 14-15 Mbytes/s. I utgangspunktet skal jo diskene være omtrent like raske

     

    Noen som har noen ide om hvorfor My Book'en min er så treg? Den er flunkende ny og dette er det første jeg forsøker å legge inn på den. Det kan vel ikke være at FAT32 er så mye tregere enn NTFS?

  11. Noen som kan komme med gode tips til gamle PC-spill som passer til PocketDOS på WM 5? (Jeg har en qtek 8300.)

     

    Med å passe mener jeg spesifikt at de er enkle å spille

    med hensyn til mobiltelefonenes tastatur og styrepinne. Det vil som regel bli enklere strategispill kan jeg tenke meg.

     

    Spill som krever mye musbruk (som f.eks. Scumm- spillene, Monkey Island osv.) er etter min erfaring ikke egnet til spilling på mobil, så slike spill er ikke det jeg ser etter. De bør helst være gratis i dag, men det er i og for seg ikke noe krav.

     

    Post gjerne linker.

     

    Jeg kan jo begynne med et spill jeg liker godt selv:

     

    Conflict: Middle East

     

    Jeg lenker til wiki, da jeg ikke vet om dette er fremdeles er under copyright, men jeg har lasta det ned selv på en eller annen abandoneware-side.

     

    Håper andre har gode forslag som kan gi lys i vintermørket! :D

     

     

    EDIT: Da ser det ut som om jeg fant en legit downloadlink:

     

    LINK

     

    Linken er litt nede på siden. Enjoy!

  12. Jeg har nettopp reinnstallert NWN 2 i et forsøk på å få til å patche til 1.03, men i updateren får jeg følgende log:

     

    Locate patch file nwn2_pc_english_from100788_to103840.zip

    Downloading nwn2_pc_english_from100788_to103840.zip 115.4 MB

    Done downloading.

    Extracting files from: temp\nwn2_pc_english_from100788_to103840.zip

    inflating: nwn2_pc_english_from100788_to103840.rtp

    Copied file: nwn2_pc_english_from100788_to103840.rtp

    Patching File Modules\0_Tutorial.mod

    An incorrect version of the file was found on your system.

    The update was unable to complete, since the file contents were incorrect.

    C:\Spill\Neverwinter Nights 2\Modules\0_Tutorial.mod

    File Size: 40937597

    File CheckSum: fa0a33700a13596e839e7299aa7e0576

    For assistance, please visit Atari's support web page.

    http://www.atarisupport.com

    The patch has been aborted

     

    Dette er på en ren innstall, og ja, jeg har originalen. :)

    Jeg har tidligere hatt 1.02 innstallert, men reinnstallerte da det samme skjedde da jeg forsøkte å patche fra 1.02 til 1.03.

    Noen som vet om noen løsninger eller er jeg nå stuck på 1.00?

     

    Hadde satt veldig stor pris på hjelp!

×
×
  • Opprett ny...