Gå til innhold

RohamR

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RohamR

  1. Dette skjer gang på gang at en stakkar nybegynner lurer på noen enkle spørsmål også prestere noen gjøker å ødelegge hele tråden. Nei vet du meg hva.... :eek:  :eek:   :nei:  :nei:

     

    Kjære trådstarter : Min anbefaling kommer basert på min egen erfaring. Jeg kjøpte meg en Omd em10 og er kjempe fornøyd med det. Det finnes et hav av objektiver til relativt billig penge. Håper det hjalp :)

    • Liker 1
  2. Flott vinterbilde, med masse mennesker ute på isen, og flotte farger, både den kjølige blå og himmelen som vi ser reflektert i isen. Jeg ser ingen andre har kommentert dette enda, og det er rart, for dette mener jeg er et realt blinkskudd av et bilde!

     

    Takk for tilbakemeldingen :)

  3. Artig bilde som fotografen godt kunne fortalt litt mere om.

     

    Vel det hadde kanskje vært best å hørt historien fra en ekte Bergenser.

    Den aller beste pølsekiosken i Norge ifølge Begensere ;) Den heter 3-kroneren og ligger like ved Bryggen og Det Hanseatiske Museum. Her får du en rekke ulike pølser og sauser, inkludert en 250 grams pølse til 60 kroner og som går for å være Norges største. 3-Kroneren har eksistert i 70 år. Og navnet kommer fra den tiden der pølse i brød kostet 3 kroner.

  4.  

     

    Nydelig bilde. :)

    Jeg satt på mørk bakgrunn og syntes det kom enda bedre fram da. ;)

    Tusen takk. Før jeg skulle poste bildet ville jeg anbefale seere og sette på mørk bakgrunn men kom ikke så langt. Morsomt at du nevner det :)
    Dette kan du endre selv også i etterkant hvis du vil. Du går inn på "Endre" og derfra går du inn på "Avanserte valg" der velger du farge og trykker på "Lagre" Da blir det permanent den fargen du velger for alle som titter på bildet ditt. Jeg gjør som regel dette etter at jeg har lastet opp bildet mitt, for da ser jeg bedre hvilken nyanse jeg vil ha på bakgrunnen. :)

    Takk for tips :)

×
×
  • Opprett ny...