Gå til innhold

bergis

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bergis

  1. vel, nå har jeg fått min etterlengtede Nexus One - og så langt er jeg enormt skuffet - den klarer jo ikke å koble seg mot mobilnettet i det hele tatt: Den viser 4 søyler, så signalet er godt, den viser at den finner både Telenor og Netcom sine nett, men jeg får hverken 2G eller 3G signal. Jeg har prøvd både "select automatically" og manuelt valg av Telenor - ikke noe hjelper...

    Noen som har noen ide om hva som kan være feil?

     

    Ehmmmm, har du fiksa APN?

     

    Tviler jeg på, all den tid jeg ikke aner hva du snakker om :) . Hint mottas med takk..

  2. vel, nå har jeg fått min etterlengtede Nexus One - og så langt er jeg enormt skuffet - den klarer jo ikke å koble seg mot mobilnettet i det hele tatt: Den viser 4 søyler, så signalet er godt, den viser at den finner både Telenor og Netcom sine nett, men jeg får hverken 2G eller 3G signal. Jeg har prøvd både "select automatically" og manuelt valg av Telenor - ikke noe hjelper...

    Noen som har noen ide om hva som kan være feil?

  3. Har samma problem, men har ikke sett noen lys på hovedkortet, men skal finne hvor den ligger :)

     

    Hva slags Hovedkort, kabinett og strømforsyning har du ?

    Hovedkort er Asus M4A79XTD EVO

    Coolermaster Sileo kabinett

    MIST 600W PSU

    ---

    Imidlertid har mitt problem løst seg - og jeg må med skam melde at jeg er ubrukelig:

    P4 strømkabelen jeg hadde kjøpt var en overgang fra 6 pin til 4 pin, to av pinnene på 6 pinskontakten var 'tomme', så jeg kuttet dem av og forsøkte å plugge kabelen i 4-pins uttaket på psu'en :no: , plugget den heller i riktig uttak - og nå er jeg i ferd med å installere Win 7 (etter å ha slitt med en dvd spiller som ikke virket (heldigvis hadde jeg en til gammel en som jeg kan bruke).

     

    Jeg håper du finner løsningen på ditt problem; jeg hadde samme problem med den forrige pc'en jeg bygde, da var det langt mer problematisk. Hovedkortet var dødt, og jeg sendte det tilbake til Komplett, som påsto at det var helt i orden - jeg mistenker dem for ikke å ha testet i det hele tatt, for da jeg fikk det tilbake gikk jeg gjennom en testprosedyre jeg fant på nettet:

    ta hovedkortet ut av kabinettet, monter på cpu, minne og grafikkort (dette er alt du skal trenge for å boote), deretter kobler du til strøm.

    NB! Jeg husker ikke alle detaljene om hvordan jeg gjorde dette, så kanskje noen andre kan supplere, dette er ihvertfall metoden å bruke for å finne ut om hovedkortet kan være kortsluttet av kabinettet.

    Jeg sendte en epost til Komplett support og forklarte hva jeg hadde gjort og resultatet av testen - da bøyde de av og sa jeg kunne sende inn hovedkortet og få et nytt.

    Men dette var ikke et eksempel på god kundeservice - alt tyder på at hk'et var dødt når jeg sendte det til Komplett, og det at de sa det var OK bare beviser at de ikke giddet teste det.

    Nå er dette en stunde siden, så de er kanskje bedre nå :)

  4. ser jeg har noenlunde samme problem som en som har lagt inn tidligere i dag, men tror mitt problem er litt forskjellig, så jeg legger inn et nytt emne:

    Jeg har bygd opp en ny pc, når jeg prøver å slå på så er det helt dødt. Jeg mistenker P4 12V kabelen, fordi med bare hovedstrøm kabelen tilkoblet så lyser "powerled'en" på hovedkortet. Er usikker på om jeg dermed kan anta at det ikke er noen problemer med hovedkortet?

    Jeg prøvde å måle P4 12V kabelen, for å se om den gir strøm, med et multimeter, men siden jeg er mer eller mindre handikappet når det gjelder sånne instrumenter, så vet jeg ikke om jeg målte riktig (eller om det i det hele tatt går) - utslag fikk jeg uansett ikke.

    Noen gode ideer her?

  5. En positiv ting med Opera over IE (aner ikke om FF har dette..) er iallefall at man kan ta "RESUME" på nedlastinger fra servere som støtter dette! :p

     

    FF har det. Dessuten starter FF å laste ned filen MENS du bestemmer deg for hvor du vil lagre den, så (avhengig av filstørrelse selvfølgelig) ofte er filen ferdig nedlastet når du har bestemt deg for hvor du vil lagre filen.

     

    FF + Adblock extensjon er HELT genialt.

  6. Sjekket litt rundt på "gmail-creepy"- siden, og- lo and behold! De har e- post hos Yahoo. Sikkert en ren tilfeldighet!

    .. eller kanskje ikke :) , så ikke den, men synes fremdeles det er grunn til å være skeptisk. Les noen av innleggene de linker til også.

    .. og jeg holder meg unna yahoo også.

  7. Hei,

    hvorfor er det så mye interesse for gmail? Ikke for å kritisere noen av dem som ønsker gmail!!! Bare lurer - er det 1gig lagring? Har ikke gmail så jeg har ingen anelse om hvordan det ser ut.

    Jeg vil IKKE ha gmail, er tross alt google, og google er ikke lenger det det var - en av de beste søkemotorene tilgjengelig. Nå er stort sett hele den første sida av alle søkene BARE nettbutikker som selger noe som heter noe lignende som det jeg søker etter - jeg har sluttet å bruke google som førstevalg - men problemet er at de fleste andre søkemotorene er like ille. At dette har hendt med google tror jeg ikke er tilfeldig, og i min søken etter svar fant jeg dette: http://www.google-watch.org/

    Hele google blir mer og mer kommers, ingen tvil om det, dessuten ser det ut som de har et heller tvilsomt standpunkt til "privacy".

     

    Og for å "fyre oppunder" mer, les her

    http://www.gmail-is-too-creepy.com/

    ...og hvis dette er riktig så kommer jeg til å blokkere e-posten min for mottak av mail fra gmail-kontoer.

  8. Hei,

    er litt grønn på dvd brenning - har hatt en 4x yamaha scsi i årevis uten noen problemer. Har brukt Nero 5.5 (release 10.42 eller noe sånt).

    Nå har jeg nettopp kjøpt en NEC 3500A DVD-RW, Nero gjenkjenner ikke denne som en brenner - men har fått bekreftet at den kan brenne ved å bruke windows explorer og drag'n'drop - virket fint da.

     

    Er det noen av dere her som kan fortelle meg om Nero 5.5 kanskje ikke er kompatibel med denne brenneren? Må jeg ha 6.0 versjonen?

    Jeg har ennå Yamahaen innstallert, så sammen med denne og en "virtual brenner" så er det to brennere registrert i Nero - lest på nero's hjemmesider at det er maks i Nero 5.5, men at det er støtte for 4 i versjon 6. Vet ikke om det er dette som er problemet, har i så tilfelle ikke funnet ut hvordan jeg kan ta vekk en av dem.

     

    Vil bare være sikker på hva jeg trenger før jeg bruker penger på ny programvare.

     

    mvh

    Kjell

  9. Jeg mener at det er et problem med visse vifter som blir koplet direkte til moboet, har vært snakk om det her på forumet.. Mer konkret svar har jeg ikke..

     

    Jeg har koblet en Pabst 8412 n2gml til swiftech'en, ser den går 2050 o/min, kan dette være for lavt? At det er derfor bios går berserk (for å sitere et innlegg i et annet forum: det høres ut nsom jeg har en fransk politibil i kabinettet :D)?

     

    Kjell

  10. Hei,

    kanskje noen her inne har et råd å komme med? Fikk nylig hjem et Abit NF7-S v2, nytt minne (twinmos dualpack PC3200 1 GB), ny prosessor (2500+ Barton), swiftech mcx462. Noen vil se at jeg ikke har kjøpt det dyreste minnet tilgjengelig, men siden jeg ikke hadde noen umiddelbar plan om overklokking, og ønsket å holde kostnadene nede så valgte jeg dette.

    Etter å ha satt inn det minste mulige (hk med minne, cpu, hd, grafikk) fosøkte jeg å boote opp i går kveld, og fikk en svært alarmerende lyd fra pc-en, som en 'sirene/ambulanse', og ikke noe skjermbilde. Etter å ha prøvd litt frem og tilbake forsvant alarmen, men nå kommer bare viftene på, mer skjer ikke. Etter å ha lett litt rundt omkring i dag ser det ut til at jeg kunne frykte det verste, brent prosessor, det er det eller feil voltstyrke det ser ut til at denne alarmen antyder.

    Når sant skal sies så var jeg noe usikker når jeg skrudde på kjøleren, hvordan vet man at en sånn swiftech sitter som den skal?

    Tok av kjøleren, og det ser ikke ut som det har vært noe galt, alt tyder på at det har vært kontakt mellom kjøler og cpu.

     

    Noen ideer? Prøvde komplett support, men alt de svarer er standard svaret: en henvisning til retur prosedyre... :)

     

    mvh

    Kjell

×
×
  • Opprett ny...