Gå til innhold

Dørhåndtak

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dørhåndtak

  1. Jeg er helt sikker på at du får til dette snyy :) Som Snurreleif sier så er det vanskeligste å erkjenne at man trenger hjelp, så du er allerede på god vei :) Fortsett med treningen, bit tenna sammen, og se fremover. En gang vil livet lyse til deg igjen, man må bare være tålmodig :)

  2. Enig Korka, men det er så sykt lettere sagt enn gjort, ihvertfall for oss sterke følelsesmennesker :p Handler nok mye om å innse at den eneste du kan stole på er deg selv, og man er selv ansvarlig for å skape sin egen lykke. Med en gang man slutter å være "avhengig" av andre, men å ta ansvar for egen lykke, så går det enklere :) Synd at det skal være sånn, men det er den verden vi lever i ^^ (ihvertfall i min virkelighetsoppfatning) Så får man heller ta det som en positiv overraskelse om man blir motbevist!

  3. Har selv vært der du er, og det er ikke noe artig :\ Faktisk ganske liknende historie, uten at jeg skal gå dypere inn på det.. Trengte profesjonell hjelp og meds, samtidig som at jeg begynte å trene som en gal. Ting ble bedre, ettersom at jeg skiftet fokusområde. Vil anbefale deg psykolog, er absolutt ingen skam, og er mer vanlig enn du tror :) Skal sies at jeg personlig har fått et par tilbakefall, men at jeg nå klarer å komme ut av det selv, ettersom at jeg nå vet hva som skal til :) Håper det ordner seg for deg! =)

  4. BadCat: Jeg ville ihvertfall aldri tilgitt, og synes det er utrolig hvor mye du bagatelliserer den type handlinger.

    Jeg har avstått tilbud fra attraktive damer flere ganger da jeg har vært i forhold, og aldri vurdert noe annet. Hvorfor skal man ikke kunne forvente seg det samme tilbake av damer når de er i forhold?

     

    Om den andre parten er utro, vil man alltid være i tvil, og ikke kunne stole på personen. Å leve med det vil være et h****tte, og da er det mye bedre å komme seg bort og finne en som man faktisk kan stole på. (ikke at de vokser på trær) :)

    • Liker 1
  5. Jeg har nulltoleranse for utroskap, så ville aldri i verden tilgitt en slik handling. Men jeg respekterer at du vil prøve, og skjønner at det er vanskelig å gå fra noen man er glad i.

     

    Håper bare ikke du går i fella med å jobbe masse for å få tilbake tilliten, for at hun igjen skal knuse den. Utifra det jeg har erfart, er det dette som skjer i de fleste liknende tilfeller. Det er synd at folk ikke har bedre moral og selvkontroll, men det virker dessverre som at dette har blitt en gjenganger i dagens samfunn.

    • Liker 1
  6. Hei TS,

     

    Skriv litt om deg selv og hva du ser etter, noe verre enn det er det ikke. Det er mange der som bruker sånne sider som tidsfordriv og ikke gidder å lese igjennom meldingene sine engang, så ikke ta det for tungt om du ikke alltid får svar. Om du er redd for å bli avvist, så kan du jo evt. la være å skrive til damene, og heller prate med de som tar kontakt med deg? Synes du skal gå fram som du føler det er naturlig, det er ofte det beste.

     

    Om du ser ok ut og har en god formuleringsevne vil helt sikkert jenter ta kontakt med deg :) Vært medlem der tidligere selv, og møtt flere. Personlige erfaringer er at det kan virke litt konstruert og kunstig, så var ikke helt min greie.

     

    Lykke til =)

×
×
  • Opprett ny...