Gå til innhold

derezzed

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av derezzed

  1. Den gamle hardisken du har liggende er vel en IDE disk? (lang flat kabel)

    Å den 250gb som har takket for seg er vel en S-Ata harddisk? (tynn kabel, veldig ofte rød)

     

    Isåfall vil du fint kunne bruke den gamle hardisken om hovedkortet ditt har IDE innganger, noe jeg vil tro de fleste hovedkort enda har.

     

    Ja det stemmer vel, er ikke helt inne på termonologien eller teknologien. :)

    Men kabelen til den nye var sort og hadde en kobling til som var like tynn men smalere ved siden av. Jeg lurte på om jeg kunne bare ta koblingene til disk-stasjonen som jeg ikke bruker og sette på gammel disken?

     

    Hvis du snakker om diskett-stasjonen så bruker den ikke samme type kabler som harddisken. Du skal bruke samme type kabler som er koblet til din DVD/CD-rom.

  2. Lest den, men skjønte ikke så mye :S

     

    Lurer bare om noen kunne gitt meg en grei guide eller fortelle meg kort og greit åssen man får en side på nett?

     

    Jeg har en side hos one.com som jeg er fornøyd med. Jeg vet flere brukere på forumet som stiller høyere krav og som sikkert ville valgt en annen host. Men for meg holder one.com mer en nok. Betalte 320,- for et .org domene og 1 GB lagring for ett år. Et .com domene vil komme på samme prisen.

  3. Jeg fikk min Eee igår, men har jo bare US-kontakt på strømforsyningen. Er det ingen som selger US til EU overgang i Bergen? Hadde lyst å få kjøpt en etter jobb. Prøvde Clas Ohlson i lunsjen, samt Elkjøp og Expert. Det var ingen av de som hadde det.

     

     

    Anyone?

     

    El-butikken nederst i Galleriet ut mot Torgalmenningen har slike. Eneste jeg vet om i byn. Btw; jobber du i nærheten av lagunen? Siden du var innom Elkjøp, Expert og Clas'n i lunsjen...

     

    Det finnes Clas Ohlson og Elkjøp på Sartor og det finnes Expert på Vestkanten. Etter jeg stakk innom Elprice og en Expert butikk til så ga jeg opp. Bestilte en på http://webshop.batterystore.no/.

     

    Har ikke tid til å leke med denne saken før neste uke likevel, så jeg venter på posten.

     

    Men nei. Jeg jobber ikke i nærheten av Lagunen. :)

  4. Jeg fikk min Eee igår, men har jo bare US-kontakt på strømforsyningen. Er det ingen som selger US til EU overgang i Bergen? Hadde lyst å få kjøpt en etter jobb. Prøvde Clas Ohlson i lunsjen, samt Elkjøp og Expert. Det var ingen av de som hadde det.

     

     

    Anyone?

  5. For de av dere som mener Gamer.no kritiserer spillet og gir det feil karakter, så må dere lese omtalen om igjen. Anmelder gir spillet en god karakter, men trekker frem svakheter som de fleste vil være enig i.

     

    Jeg synes selv spillet er fantastisk på de punktene det briljerer på, men er egentlig enig om alle svakhetene som nevnes. Det har fortsatt ikke hindret meg til å ha en hittil fantastisk opplevelse. Personlig synes jeg at Ubisoft Montreal skal ha skryt på å laget et spill som skiller seg ut. Det er ikke et spill som følger den samme gamle oppskriften som mange spill gjør.

     

    Har ikke fullført spillet, men er godt over halvveis. Liker ikke å si det, men jeg håper egentlig på en oppfølger der det blir lagt til flere elementer i spillet som virkelig utnytter potensialet til dette typen spill.

     

    i alle fall en god anmeldelse. Er det en ting dette spillet har, så er det stemning.

     

    7 av 10 støttes.

  6. Etter flere dagers sikling på denne boksen, klarte jeg lenger ikke å holde meg... Kjøpte en på ebay fra USA igår for 2500 inkl. frakt... Gleder meg som en unge. Noen som har en anelse om hvor lenge transport tar?

    Spørs litt på hvordan fraktmetode du valgte.

    Vanlig frakt tar som oftest 7-14 dager, men er det Express (EMS) så tar det 3-4 dager.

     

    Jeg er helt ny på ebay. Jeg vant en auksjon igår kveld og betalte med paypal før jeg la meg. På shipping står det "USPS Priority Mail International Flat Rate Box".

    Etter USPS sine sider er estimert tid 6-10 dager. :)

     

    Godt noen av oss vet hva de driver med. Da er det vell bare og vente til han sender den.

  7. Etter flere dagers sikling på denne boksen, klarte jeg lenger ikke å holde meg... Kjøpte en på ebay fra USA igår for 2500 inkl. frakt... Gleder meg som en unge. Noen som har en anelse om hvor lenge transport tar?

    Spørs litt på hvordan fraktmetode du valgte.

    Vanlig frakt tar som oftest 7-14 dager, men er det Express (EMS) så tar det 3-4 dager.

     

    Jeg er helt ny på ebay. Jeg vant en auksjon igår kveld og betalte med paypal før jeg la meg. På shipping står det "USPS Priority Mail International Flat Rate Box".

×
×
  • Opprett ny...