Jump to content

S.t.a.l.k.e.r.

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Et soltak hadde hvert fint å ha, men det er som du sier taket blir lavere med soltak en uten. Så det er ikke aktuelt for øyeblikket. Hvordan er det med kvaliteten på disse bilene egentlig? Hvordan var bilen for deg? Er det mye utgifter med dem ellers utenom det vanlige?
 2. Takk for svar Liehen 🙂 Den bilen jeg tenkte på har ikke panoramasoltak nei.
 3. Tusen takk for svar Sovende Panda 🙂 Ja det kan være en utfordring med takhøyde for oss som er litt store i høyden (og bredden 😉 for min del) Jeg selv har nå en 2002 Nissan Primera P12 som jeg har brukt gjevnt og trutt siden 2008 med relativ god takhøyde, og sånn noenlunde bred nok mellom dør og midtkonsoll. Men nå begynner motoren å gå ugjevnt og vil ikke bruke mye penger på reperasjon, så jeg mener nå at det er på tide å skifte til en annen bil/biltype. Lurte litt også på en Ford Mondeo. Skal gå inn på nettsiden du referer til for å se. Takk for tips 😀 Er det noen andre som vil si noe om saken, så bare kom med det folkens!
 4. Er det noen store og høye personer her som har noen erfaringer med 2013-2015 model VW Passat CC? Jeg er en 197cm høy person som lurer på å gå til anskaffelse av en slik bil. Jeg vet at disse bilene har lav takhøyde i baksetet, men hvordan er det å sitte i førersetet når man er så stor som meg tror dere? S.t.a.l.k.e.r.
×
×
 • Create New...