Gå til innhold

menT4l

Medlemmer
  • Innlegg

    325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av menT4l

  1. Som jeg beskrev i det første innlegget mitt har jeg behov for 30" skjerm, ja. Dette siden jeg som nevnt tidligere spiller mye nettpoker, og gjerne opptil 9 bord om gangen. For å slippe overlapp med disse trenger jeg høy oppløsning på skjermen, og man får ikke 2560*1600 på mindre skjermer enn 30" såvidt meg bekjent.

    Forøvrig har både Samsung, HP og Dell har 30"ere, og etter å ha lest testene av samtlige tror jeg HP sin er det beste alternativet hva pris/ytelse angår.

    Den linken du refererer til, xninja92, er forøvrig oppgraderingen av gamle 3007 skjermen til dell, som også er 30". Kunne muligens ha vært en idè å vente litt til den nye blir lansert i norge, i håp om at de andre synker litt i pris, men så er jeg litt utålmodig av meg og vil ha systemet på plass tidlig i januar helst.

     

    Takker forøvrig for svar, Spaltcha, dette virket som et meget kurant oppsett! Tror dog jeg vil gå for et billigere hovedkort, som du nevner, samtidig som at 8800GT skjermkort kanskje blir litt overkill med tanke på at jeg ikke kommer til å drive med noen veldig grafisk krevende applikasjoner/spill (pokerklienter er somregel 2D).

  2. Heisann,

     

    Lenge siden jeg sist var aktiv her, og mye av hardware kunnskapen har nok dessverre gått i vasken.

    Tenkte derfor jeg skulle høre om det ikke var noen oppegående karer her inne som kunne hjelpe meg å sette sammen et system som primært skal brukes til nettpoker og "vanlig" bruk av type nettsurfing, filmtitting og msn o.l.

    De viktigste punktene her er at systemet helst bør være noenlunde stillegående, skjermen bør være 30" LCD (vil helst unngå to 24"ere da det tar større plass) og prisen bør være overkommelig (16-18000 inkl 30" monitor i det hele ville vært fint, men kan nok til nød strekke meg noe lengre). Hvis maskinen i tillegg tar liten plass ville dette vært en bonus.

    Med "nettpoker" menes også programmet pokertracker, gametime+/pokeraceHUD samt diverse klienter. Spiller ofte opp til 9 bord samtidig, og med pokeraceHUD kjørende på samtlige av disse kan 2gb ram fort komme godt med.

    Har egentlig ikke tatt noe særlig stilling til om jeg ønsker vista eller xp på systemet, men per dags dato sitter jeg på en dell inspiron som kjører XP media center og trives stortsett greit med det.

    Som det forhåpentligvis fremgår av innlegget mitt er jeg ikke ute etter en verstingPC, men trenger allikevel 2gb ram og et skjermkort som er istand til å dra en monitor som kjører på 2560*1600.

     

    Ellers ønsker jeg alle en fortsatt fin julefeiring, og håper på svar!

  3. Ok, har nå forhørt meg litt med en kamerat som har 4-tabla litt på sin dell laptop, og han sa at han akkurat fikk plass til 4 bord med Dell 17" 1920 x 1200.

     

    Ergo, jeg vil trenge en laptop som har tilsvarende spesifikasjoner på skjermen, og er nå villig til å gå litt opp i pris. Noen som har et bra oppsett på en billigst mulig Inspiron 9400, evnt. et annet merke? 1024MB ram samt grafikkort som ikke er integrert hadde vært å foretrekke.

    7352171[/snapback]

     

    www.dell.no ......................

    7352323[/snapback]

     

    Grunnen til at jeg i det hele tatt spurte om hjelp til å begynne med var at jeg er rimelig blank på hardware og datakomponenter, da spesielt bærbare, og ettersom jeg ikke vet hvilke prosessorer eller minnetyper eller batteri osv. you name it som gir mest for pengene så spør jeg. Dessuten spurte jeg også om det var noen andre produsenter som hadde tilsvarende skjerm i samme prissjiktet.

     

    Takker forøvrig for alle svar!

  4. Ok, har nå forhørt meg litt med en kamerat som har 4-tabla litt på sin dell laptop, og han sa at han akkurat fikk plass til 4 bord med Dell 17" 1920 x 1200.

     

    Ergo, jeg vil trenge en laptop som har tilsvarende spesifikasjoner på skjermen, og er nå villig til å gå litt opp i pris. Noen som har et bra oppsett på en billigst mulig Inspiron 9400, evnt. et annet merke? 1024MB ram samt grafikkort som ikke er integrert hadde vært å foretrekke.

  5. Tipset en om akkurat det samme for ikke så lenge siden. Dette er en spretten sak til akkurat 10.000: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=326203

    7348094[/snapback]

     

    Nå var det igrunn en 17" jeg hadde tenkt meg, men takker for svar!

    Er det noen som forresten har erfaringer med å spille 4 bord samtidig (poker) på skjermer av mindre størrelsesanordning enn 17" uten å måtte la vinduene overlappe hverandre?

  6. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe meg en bærbar PC, som hovedsaklig skal brukes til å spille poker (4-bord, så jeg vil helst ha 17" for å slippe overlapping) samt litt WoW og ett og annet C&C Generals game (hvis jeg får en kraftig nok maskin til å kjøre det nye C&C som kommer hadde det også vært krutt). Den stasjonære PC'en min begynner å bli rimelig utdatert (AMD XP2500+, 512MB ram etc), så den må kunne erstatte den stasjonære greit.

     

    Hva mobilitet og vekt angår, så har jeg aldri hatt en bærbar før, så jeg har lite å sammenligne med, men det er ikke noe jeg vektlegger så veldig. Det som derimot står i fokus er at skjermen fungerer til å spille 4 bord samtidig, og at den er behagelig å se på, da jeg er en ivrig film og serietitter.

     

    Prislappen skal ikke overstige 10,000.- NOK, med mindre det er noen særdeles gode tilbud ute og går.

     

    Ville satt pris på tips og innspill! På forhånd takk.

  7. "og nei. en xp for soket A kunne ikke ha nådd 36 sec i super pi"

     

    Er du sikker på dette ?  :no:

     

    *EDIT*

     

    Ser ut som 33sek er verdens rekord for amd xp.

     

    http://www16.big.or.jp/~bunnywk/cgi-bin/superpi.cgi

     

    AthlonXP2600+(Barton) @ 3016.4MHz med 2.31vcore  :cool:

    hvis det er sant så er det meget imponerende, men jeg liker schreenshots for å være helt sikker, da hjelper det ikke når man får slike:

    "The requested URL /bbs/attachments/44da_33s.jpg was not found on this server."

     

    så jeg forholder meg skeptisk. :hmm:

    Når jeg har klart 39sek på luft med AMD XP så tror jeg ikke du trenger å være så skeptisk.

  8. GeForce 4MX460, betalte i dyre dommer for det fra Multicom... Kjøpte komplett PC derfra, så la jeg i 1000.- ekstra for et "mye bedre enn standard skjermkort", så endte jeg da altså opp med GF4 MX460.

    Kortet funket i og for seg greit, men det hadde jo betydelig lavere ytelse enn storebroren, GF4 TI4200\4400\4600. Enden på visa ble at jeg solgte kortet og kjøpte meg Club3D R9500, og siden har jeg holdt meg til ATI.

  9. Minner meg om når jeg la Final Fantasy 7 på disken(da platinum spill, ergo mye billigere) og fikk 8'ern i coveret, jeg hadde ikke VELDIG dårlig samvittighet for å si det slik, når jeg åpnet spillcoveret vel hjemme :p

     

    Nei, dra ned til butikken også sier du at det ble feil på brikken, om han spør etter kvittering(det vil han etter all sannsynlighet gjøre) så viser du han kvitteringen. Om han begynner å krangle på at det er feil brikke på kvitteringen så sier du at dette er kvitteringen du fikk når du kjøpte en komplett PC hos dem omlag et år siden, om han krangler mer sier du enkelt og greit at det ikke er din skyld at du har fått 512 istedetfor 256MB RAM. As easy as it is written.

  10. Tar avstand fra spørsmålet ditt, da ingen andre har noe som helst med mine programvarer og om de er lisensierte eller ikke(med unntak for onkel da)..

     

    Snuten var innom sist storLAN jeg var på(omlag 200 personer), og de gjorde heller lite(les: ingenting), selv om tilogmed adminsa på det LANet kjørte FTP'er med DivX, programmer og cracka spill.

×
×
  • Opprett ny...