Jump to content

Hellemokb

Medlemmer
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. Jeg har masse forskjellige typer frukt i kjøleskapet, kaffe, butterdeig, og masse annet rart, men det jeg helst vil bruke opp akkurat nå er de fire eggehvitene og de 2 desiliterne med fløte. Jeg nevnte kaffe fordi jeg elsker desserter med kaffesmak! Har du en god dessert til meg? Vennligst kom med fine oppskrifter/forslag, og hjelp meg med å lage en god dessert!
 2. Dersom du liker muslimske jenter: bli muslim/gi opp. Dersom det er en spesifikk muslimsk jente du liker: bli muslim/gi opp. Dersom du føler det er en quest du vil begi deg på ettersom det blir ''forbudt kjærlighet'': gi opp For å gjøre det enklere for jenta må du dessverre bli muslim. Ikke prøv å ha det romeo og julie forholdet. Det kommer ikke til å vare lenge, og jenta vil få seriøse problemer dersom noen finner det ut. Det kan også bli dårlig selv om ingen finner ut av det, for jenta kan komme til å angre på dette i lang tid fremover, og alt blir bare surr.
 3. Dersom det er noen sjanse for at dere kan få det til å fungere hadde jeg tatt henne tilbake. Som du sier så tenker du på barna, og de har det best dersom mor og far er sammen. Det blir bare veldig komplisert dersom dere bor på forskjellige steder. Jeg har hørt at skilsmissebarn har det verst... Vet de forresten at hun var utro? Det vil bli lettere for dem å komme seg over det dersom du tok henne tilbake og dere prøvde å leve et normalt liv. Dette er helt opp til deg, og om du føler at du kan elske henne igjen... GJØR DET!
 4. Jeg ser for meg at kompisen din vil bli banket opp i samme slengen, for å være ærlig. På ingen måte sier jeg at dette er riktig, men det er sånn kulturen til de fleste muslimer er. Banker opp jenta først, og deretter sloss de med gutten som delvis har skylda for ''smerten'' de nå går igjennom. Jeg vil legge til at dette er sjeldent. Som oftest får sønnen/datteren tyn, mens partnerne bare vil bli sett stygt på. Haha
 5. Først og fremst vil jentene risikere å bli banket opp. Jeg er muslim og jeg kan se for meg dette skje. Det finnes likevel ''moderate/moderne'' muslimske familier som da bare kjefter på jentene og sier at de aldri må gjøre det igjen. La oss håpe på at disse jentene ikke har det så strengt hjemme... Jeg går ut ifra at du ikke bryr deg om konsekvensene jentene kan få, men om han som har ligget med dem. Jeg skjønner at jentene valgte det selv, de ville bryte med religionen sin, men alle gjør jo feil... Pass på før dere potensielt kan ende opp med, ikke bare å ødelegge jentenes liv, men hele familien sitt liv også. Familiene vil jo bli helt ødelagte etter slike skandaler (muslimer tar dette veldig seriøst). Tenk dere om før dere ligger med en muslimsk jente. Dette er jo et moralsk dilemma... Kan ikke forvente stort fra alle sammen, men vennligst prøv å se på konsekvensene dette vil få. Jeg ser for meg at kompisen din vil bli banket opp i samme slengen, for å være ærlig. På ingen måte sier jeg at dette er riktig, men det er sånn kulturen til de fleste muslimer er. Banker opp jenta først, og deretter sloss de med gutten som delvis har skylda for ''smerten'' de nå går igjennom. Når det gjelder etnisitet så spiller det ikke noen rolle. Faren til venninna mi hadde banket opp pakistaneren like mye som nordmannen dersom de hadde ligget med datteren. En muslimsk gutt som får en jente gravid vil sikkert også bli banket opp (mye vold i bilde, jeg vet), og kanskje også bli kastet ut av huset. Det kan hende gutter slipper billigere unna enn jenter, men sånn er det i absolutt alle kulturer, og ikke prøv å si noe annet. I Norge er det lett å rope ''hore'' etter jenta som lå med hele fotballlaget, mens gutten da er en helt dersom han gjorde det samme. Sånn er verden, get over it. Til slutt vil jeg bare si at muslimer egentlig burde lære seg å takle slike situasjoner bedre. Familien min likestiller meg og broren min, og det er bra, men sånn er ikke alle familier. Dette handler mer om kultur og ikke religion. Er du en god muslim banker du ikke opp datteren din, men lærer henne hvorfor du mener det hun gjorde var feil slik at hun ikke begår samme tabbe om igjen.
 6. Takk folkens, fikk svaret mitt! Føler meg litt tryggere nå
 7. Jo, jeg vet jo det, men det at de er oppblåste ellers er det som er rart for meg. Hmm sliter litt med å forstå at de er oppblåste. Hvordan merker du det? Nei, altså at puppene ikke alltid er faste (området rundt brystvorten). Det skal jo ikke være hardt ellers, men det er mange jenter som har utstående brystvorter og puppene forandrer seg ikke stort selv om de er kalde, for eksempel. De bare forandrer seg litt. Men for meg ser puppene mine mer normale ut i min mening dersom jeg blir kald, om du forstår...
 8. Jo, jeg vet jo det, men det at de er oppblåste ellers er det som er rart for meg.
 9. Okei jenter, jeg trenger hjelp! Jeg er 19 år, og puppene mine har alltid oppført seg merkelig. Puppene mine (i avslappet modus) pleier å være oppblåste, og selve brystvorten er ikke å se (merkelig, jeg vet), den står altså ikke ut. Det er litt vanskelig å forklare.... Men så kan brystvorten plutselig bli hard, og puppene fastere. Dette skjer dersom jeg tar på dem eller blir kald. Er dette normalt? Er det flere som opplever dette?
 10. ÅHH, jeg er sikkert sent ute, men jeg hadde blitt overlykkelig dersom jeg ble tilsendt blomster på jobben! Send, ikke kom med dem personlig!!
 11. Jeg misforsto der! Haha! Men takk for svar. Fint med støtte.
 12. Ingen vitner, nei. Lærerne snur ryggen, tydeligvis. Det er lite å gjøre når mobbere kommer hjem med en tåre og insisterer på at de ikke har gjort noe. Men ja, vi har virkelig prøvd alle midler... Tusen takk for svar.
 13. Jeg er en jente. Men takk for svar! Å bytte skole er jo et valg, men det er urettferdig. Mobberne burde jo flyttes, ikke offeret.
 14. Kort sagt: Lillebror, fjerde klassing, har blitt mobbet lenge. Pappa ringte skolen, arrangerte et møte etter flere e-poster frem og tilbake. På møtet virket kontaktlærer i tvil om det virkelig var en stor sak. ''Ikke bare de andres feil, din sønn gikk over til et område der hans lærere ikke befant seg (friminutt), og skolen hadde derfor ikke kontroll (han gikk til et område der sjetteklassingene oppholdt seg).'' Rektor sa likevel at han skulle snakke med disse seks guttene (fjerde til sjette klasse) som da hadde mobbet og slått han. Dette var for noen uker siden. Etter dette har mye skjedd. Denne uken har så langt ikke vært grei, mildt sagt. For to dager siden ble lillebror kastet ned på bakken av x og sparket på vei hjem. I dag ble han sparket hardt på leggen av noen andre. E-post ble sendt til skolen i går angående dette, og de snakket med x og foreldrene til x. Foreldrene sa at sønn x ikke hadde tatt bussen den dagen. Det at han hadde mobbet noen kunne derfor ikke ha skjedd. Dette sendte skolen til oss på e-post. Jeg, storesøster 19 år, gikk for å snakke med moren til x i dag (uviten om e-posten). Hun sa at det var i selvforsvar. Sønnen hennes gråt tydeligvis mens han forklarte henne hvordan lillebror slo han først, og han bare slo tilbake. Foreldrene til x løy altså til skolen. Han hadde vært hjemme, og dette gir meg stor grunn til å tro at selvforsvaret også var løgn (visste dette fra før av, lillebror slår ikke). Nå vil pappa anmelde ettersom han ikke føler skolen bryr seg nok. ER DETTE DET RIKTIGE VALGET Å TA? Jeg er skeptisk. Blande inn både barnevern og politi...? Pappa føler seg oppgitt, og vet ikke sine arme råd. Jeg tenkte at lillebror da kanskje ikke får så mange flere venner etter dette, men pappa mener at dette er bedre enn å bli mobbet. Hva synes du? Hva burde man gjøre i slike situasjoner?
×
×
 • Create New...