Gå til innhold

Militant Bærplukker

Medlemmer
  • Innlegg

    360
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Militant Bærplukker

  1. Youtube har sånn ca 1000 filmer som viser tårnene som faller sammen, akkurat slik falt de.

    Du er vel ikke uenig i at byggningene kolapset?

    Ikke at det overasker meg altså, men de var der en dag, så plutselig ble de borte, så noe må jo ha skjedd med dem...

     

    Joda, men noen fly og litt flybensin er ikke tilstrekkelig for å få samtlige etasjer til å gi etter uten motstand. Der er hvor din tro kommer inn i bildet.

  2. "Beviser" som krever så stor tro på egen sak er dårlige beviser.

    For det er utelukkende tro det går på med sånne "beviser"

     

    Du ødelegger din egen sak med å poste beviser som dette. Personlig trodde jeg du spøkte når du postet bildene på forrige side, men så feil kan man ta.

     

    Vel, du må jo være enda sterkere i troen som tror at bygninger bare kollapser til støv uten at det er noe motstand i dem.

  3. Om du mener det albumet ikke er en tilfeldighet må du gjerne komme med bevis på at noen gjorde dette med viten om at 22 år senere på en spesifikk dato skulle denne hendelsen finne sted.

     

    Har du i det minste en forklaring på hvorfor noen ville laget et slikt hint 22 år før det skjedde? Hva var hensikten?

     

    Kommunisere med andre in the know antageligivs. Kanskje for å få et kick ut av det.

  4. New york sin skyline har blitt brukt i utallige album, filmer, serier, bilder, tegninger, osv.

    Noen av de er dømt til å inneholde noe som kan tolkes mot tallene 911.

     

     

    Eller de putter det der med hensikt grunnet at de vet at du og likesinnede kommer til å rasjonalisere det på dette viset.

  5. Uavhengig av om det er jøder eller ikke så er neppe bilder som dette en tilfeldighet. Kanskje det ble gjort av coverdesignere ved Bin Laden sound Inc I Lydstudioet i fjellheimen Tora Bora.

     

    Ja, du har rett i at det er voldsomt omfattende og det er også der du og mange andre viser deres mangler. Dere foretrekker det enkle, det lettfattelige, det som mediaopplesere videreformidler gjennom CNN og FOX.

     

    Hvorfor skulle det være så masse enklere om det var muslimer som stod bak enn jøder?

  6. Ikke verst. Du burde uansett begrenses til å moderere hjernedødt innhold og ikke viktige emner.

     

    Du burde med andre ord holde deg til realityprogrammer på tven, premier league og den slags, og slutte med stalkingen av kontroversielle brukere i jakten på enkle offer slik at du kan legitimere din fullstendig ubrukelige eksistens på dette forumet.

    • Liker 4
  7. Å i det hele tatt snakke om alternativer til skolemedisin for kreft er noe som fremkaller sterke reaksjoner.

     

    Det er sammen med visse andre emner en gigantisk no-no i samfunnet. Alskens selvutnevnte eksperter kommer for å delta i grillingen så snart en stakkar har uttrykt interesse for noe som går mot det etablerte.

     

    Selv når kreften har overtatt legemet og den sikre død venter så blir man frarådet å forsøke alternativer av de samme som har bestemt at man skulle bruke en medisin som ikke fungerte.

     

    Det triste er at disse stabeistene kommer til å være av samme oppfatning helt til de selv eller noen som står de veldig nær får kreft. Først da våger de kanskje å ta et mere kritisk blikk på gigantiske organisasjoner som profiterer ekstremt på kreft.. hvilket i dag er en betegnelse på en sykdom som er nesten synonymt med den visse død.

  8. "I går holdt som kjent trond flaa en pressekonferanse med flere titalls personer til stede for og prøve og overbevise sin uskyld. Jeg syntes mye av det som sto var bra, og begynnte og tvile litt selv på om han kunne være morderen. Han sa blant annet, jeg tenker på Tina hver dag, hele tiden. Så spurte journalistene om han hadde fått seg ny kjæreste. Nei det har aldri vært aktuellt.

    Dagen etterpå i Rogalands Avis, forøvrig samme avis som det første sto i. Jo da hadde Trond kjæreste som han hadde vært isammen med i et år snart. Denne mannen er en løgner og bedrager tydeligvis. Hvis det er slik han har holdt på og snakket rundt seg selv til politiet forstår jeg godt at de siktet ham."

     

    http://vgd.no/index.php/samfunn/politikk-norsk/tema/316017/innlegg/

  9. Slo alarm etter foto-funn Politiet hevder kjæresten lyver om mobiltelefon

    Publisert 02.11.01 - 06:42, endret 25.02.03 - 13:25 (VG)

    STAVANGER (VG) I avhør etter avhør fastholdt drapssiktede Trond Flaa at han ikke hadde mobiltelefon med den kvelden kjæresten ble drept. Så fant politiet et bilde av ham tatt bare timer før Tina forsvant.

    I den ene bukselommen til 23-åringen tror etterforskerne de kan se en mobiltelefon.

     

    Den antatte billedavsløringen, som fant sted så sent som i mai i år, fikk alarmen til å gå. I flere måneder hadde politiet forsøkt å sjekke 23-åringen ut av saken.

     

    Fant fotografi

    I stedet fant de et fotografi som tjenestemennene føler beviser usannheter i avhørene.

     

    I tidligere avhør ble Flaa spurt om hvorfor han ikke ringte etter Tina da hun etter en krangel forsvant fra ham i Stavanger sentrum. Da skal Flaa ha svart at han ikke hadde med mobiltelefonen den kvelden.

     

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=5960300

  10. Interessant emne.

     

    Med tanke på politiets håndtering av drapssaken på breviksbrua så er det ikke spesielt merkelig at det er såpass med uoppklarte saker.

     

    Husker også Tina Jørgensen-saken hvor hun og kjæresten kranglet i forkant av forsvinningen og hvordan han under ed hevdet at han ikke greide å finne seg ny kjæreste fordi at han angivelig tenkte såpass på henne fortsatt når realiteten var den at han hadde allerede funnet seg ny. De fant også samme type barnåler på liket og i bilen til kjæresten pluss at likhund markerte bagasjerommet osv.

     

    At folk som har en tilknytning til enkelte foreninger lettere kommer unna med slikt og at rettsvesenet er fullstendig inkompetent er det ingen tvil om.

     

    De perfekte mordene blir kalt "forsvinningssaker".

    • Liker 1
  11. Dette er gjerne de samme folkene som tror på chem trails og gratis energi fra evighetsmaskiner og HHO-generatorer. Komplett galskap.

    Ingen av delene ble en gang nevnt i filmen, men ok.

    Helt vilkårlige "stock photo"-bilder i en serie, en kvinne som snakker alvorlig med skummel musikk i bakgrunnen.

     

    Det er kun tomme påstander, uten å engang forsøke å legge frem noe håndfast. Hvem som helst kan lage noe sånt.

     

    Du har ikke en gang sett filmen.

  12. http://www.youtube.com/watch?v=fQBPWv11izc

     

    North Korea is only one of a few places that the banksters have not infiltrated. Could this and this docu. info. be the reason why the west do not like North Korea and perhaps want to silence them? Could if be that they have sussed out everything that most in the west have not? Are you aware that you are being mind controlled today and never knew it until now after seeing this documentart? It is shocking so beware.

×
×
  • Opprett ny...