Gå til innhold

onkel Punjab

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av onkel Punjab

  1. Jeg skiftet CD-ROM. Det førte til at installasjonen ble gjennomført og alt funket fram til jeg var ferdig med å velge regionale innstillinger osv. Så fikk jeg en blåskjerm og alt var lost.

     

    Nå kjører jeg den memorytesten og har til nå fått ca. 3 000 000 errors :p

    Jeg tror jeg kjører standardtesten som bare startet av seg selv når jeg bootet med den CDen i.

    Kommer ikke testen med en slags konklusjon eller noe tilslutt? Har kjørt test en time nå.

  2. Ved installasjon av XP (prøvd sp1 og sp2 på 2 ulike CDer) på sata raptor-disken min så får jeg feilmelding om at ulike .dll-filer ikke kan kopieres over på harddisken. Jeg har prøvd mange ganger og kopieringsprosessen klikker en plass mellom 2-4% hver gang. Hver gang er det en .dll fil. Jeg har brukt samme XP-CDen mange ganger før. Hard-disken min blir funnet av windows etter at jeg har installert drivere med floppy. Disse driverne fikk jeg ikke fra CDen som fulgte med, men fra ASUS sin hjemmeside.

     

    Noen som kan ha en anelse om hva som er galt?

     

    Det skal også nevnes at grunnen til formatering og reinstallasjon er at jeg fikk endel blåskjermer og trøbbel med XP.

    Jeg mistenker og frykter at Raptordisken min er ødelagt.

     

    Plz gled meg med håp om at det kan være noe annet :D

     

    -E-

     

    Hovedkort: ASUS P4S800D

  3. Jeg har et hovedkort av typen ASUS P4S800D-E Deluxe installert med de medfølgende driverne. Problemet er at det er så mye forstyrrelser på lyden. De er der hele tiden, men ulydene øker i grad med PCens arbeid. Når jeg forexempel laster ned 5-6 MB/s så er forstyrrelsene verst....

     

    Noen som har forslag eller erfaringer å dele? :)

     

    PS: har prøvd om det er høyttalere/headset som er problemet - det er det ikke!

     

    -E-

  4. ja grunnen til at jeg kjøper SATA2 er jo for jeg tenker å oppgradere hele PCen snart. Det jeg lurer på er om jeg kan bruke den SATA2-HDen (på halv hastighet) fram til jeg kjøper nytt HK? Og om den kjører bra med vanlige SATA1 disker.

     

    Edit: og det mener dere jo jeg kan, så da er alt fint :)

     

    -E-

  5. er d noe å le av? Synes d er en alvorlig sak!

    Er litt usikker på hvilke formater den støtter, tenkte å prøve å konvertere mpeg m nokia mediaplayer. D er mye lettere med PX00 siden den støtter mpeg4...

    Hjelper ikke meg mye m 6600 min... :(

  6. Har et problem jeg aldri har hatt tidligere:

    Har tidligere vært win98 på hard disken, men har lagd meg en boot disk og formatert og lagd èn partisjon. Det gikk helt fint.

    Men når jeg da etterpå setter i original XP CD, og booter fra den, så kommer den blå bakgrunnen med grå linje nederst med text på. Diverse ting installeres, men så etter 2-3 min blir skjermen svart, og kun en vannrett strek blinker oppe i venstre hjørne som om den loader eller noe, men ingenting skjer. Litt etterpå slutter også CDen og rotere.

    Noen som har hatt et lignende problem (og fant utav d) ???

    Grunnen til at jeg brukte boot disk var at første gang jeg satte i XP CDen og skulle til å installere fikk jeg problemet nevnt ovenfor. En kompis nevnte at det ofte hjelper å formatere HD først så jeg gjorde d, men d hjalp fuckhole (altså ingenting)!

     

    Trenger hjelp, forslag folkens??? :shrug:

×
×
  • Opprett ny...