Gå til innhold

-M-

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -M-

  1. Litt rart i disse digitale tider at Elkjøp og Expert bare har kommet med sine tilbudsaviser som bilag til papiravisene og ikke lagt dem ut på nettsidene sine. Lefdal fortsetter på sin side opplegget med å kjøpe all reklame i papir-VG på fredag?

    Elkjøp har tilsynelatende størst fokus på Macbook Air 13" til 6800 kr.

  2. Valgte å slå til på den ene av I7-utgavene med 512 GB SSD hos Dustin. De forklarte at de to 59386609-modellene de selger er identiske, men at de har senket prisen til 11 200 kroner for ett enkelt innkjøpsparti. Ganske spesielt salgstriks der de tilsynelatende håper at noen likevel skal velge samme maskin til 13 000 kroner ...

     

    Siden konkurrentene selger tilsvarende maskiner til 12 000 kroner - samt at det i øyeblikket er få alternativer til Yoga 2 og3, valgte jeg uansett å slå til hos Dustin før helga.

    Så får vi se om jeg blir fornøyd. Første spenningsmoment blir om maskina ankommer innen stengetid på post-i-butikk julaften.

  3. Takk!

     

    Ser over at andre eiere heller ikke merker noe til vifta. Ettersom Yoga 3 også har vifte, må jo alternativet til Yoga 2 nesten være en annen viftefri nykommer med Core M-prosessor, men tviler på at det kommer noen produsent med billig 512 GB-utgave med det nærmeste.

     

    Får ta ei vurdering på om jeg skal slå til på prisene som fins i øyeblikket.

  4. Påbegynte et lite gjenbruksprosjekt i jula, og har fått "rullert" litt på forskjellig, gammel maskinvare.

     

    Har en kraftig mistanke om at en av harddiskene jeg tenkte å bruke er død. Windows XP etterlyser ntfs.sys ved oppstart - noe à la dette. Har ikke XP-plate liggende, men når jeg putter i ei Vista-plate, kommer installasjonen aldri i gang: Henger med svart skjerm helt til jeg kobler fra harddisken. Da dukker installasjonsmenyen opp.

     

    Når jeg i stedet forsøker å koble til harddisken etter oppstart via annen disk/USB-pinne, tyder feilmeldinger i Ubuntu og DOS på I/O-feil. Får dermed ikke formatert disken verken via Gparted eller Diskpart.

     

    Ved hjelp av TestDiskSystem Rescue CD fikk jeg like fullt mulighet til å se innholdet på disken, og et lite håp lever.

     

    På et annet forum leser jeg om en mulighet for å overskrive de 63 første sektorene. Kan det være løsninga? Hvordan gjør jeg i så fall dette?

     

    Også for mitt vedkommende dreier det seg om en Seagate Barracuda 7200.8-disk - dog på 250 GB.

  5. Har en tabell som denne:

     

    År Verdi Kommentar
    2005 8 Bra!
    2006 5 Dårlig!
    2007 14 Supert!
    

     

    Ønsker meg et stolpediagram med årene bortover på X-aksen med hver sin verdi. Deretter at kommentaren kommer rett oppå hver enkelt stolpe som dataetikett.

     

    Sitter med gammel Excel 2003, og får bare til å vise årstallet som dataetikett (i tillegg til under X-aksen).

     

    Vil tro løsninga fins i inkluderinga av kildedata, men kommer ikke framover - sjøl om jeg har forsøkt å legge til kommentar-kolonna både under "verdier" og "kateogriakseetiketter".

  6. Fant intet bedre forum til å spørre om dette:

     

    Har en Siemens Gigaset A580 IP, og ønsker å utvide "opplegget" med en gammel DECT-telefon (jf. s. 87 i bruksanvisninga).

     

    Mangler dog bruksanvisning for den gamle telefonen, som er helt anonym uten produktnavn (tror kjøpt på Clas Ohlson e.l.). Telefonen har tilsynelatende ikke noen meny i ordinær forstand, og displayet viser utover batterikapasitet og oppkobling mot nettverk bare sist oppringte numre og innkomne anrop:

     

    post-31365-0-60187600-1294574347_thumb.jpg

     

    Fins det noen "standardprosedyre" for følgende:

     

    Start the registration procedure on the handset in accordance with the handset's operating instructions.

     

    På forhånd takk for hjelp!

  7. Noe lingnede enkelte N-telefoner til nokia har, noe som heter hjemmenettverk. Hvor du kobler deg opp til det trådløse nettverket og inn på pc`en og henter over det du vil ha av filer.

    Hvordan funker dette? Har hittil søkt på Nokia og "hjemmenettverk" uten å bli særlig klokkere.

  8. Var nettopp innom netcom.no og fant følgende - lansert ved midnatt?

     

    nye_kontant_front.jpg

     

    Med nye NetCom Kontant ringer du for 0,- til alle NetCom kunder når du fyller på for 150,- eller mer, og til en lavere pris til alle andre. Denne fordelen varer i 30 dager etter siste påfyll.

     

    (...)

     

    NetCom Kontant får du i nærmeste butikk eller kiosk, eller hvis du allerede er Kontant kunde sender du KONTANT til 1995.

     

    * Ring for kr 0 per minutt til alle NetCom kunder.

    * Ingen mobilregning, ingen månedsavgift.

    * Makspris på datatrafikk

     

    Les mer: Nye NetCom Kontant

×
×
  • Opprett ny...