Gå til innhold

Swarm

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Swarm

  1. Med vekt på stanga vil jo albuen kunne bli presset mye lengre bak enn man greier uten vekter. Og en annen ting er at en med tynnere brystkasse vil man måtte bøye armene lenger bak enn en kraftigere type, og på grunn av dette er regelen at albuen ikke skal lenger bak enn 90 grader. Pluss at det er en dårlig belastning for skuldrene. Dette er bare det jeg har hørt mange bruke som argumenter, men jeg kan ikke selv bedømme hva som er riktig nå når jeg ikke er noen ekspert, men er veldig interessert i få mer svar på dette

  2. 191cm, 82kg, 22 år.
    8-10 repetisjoner x 4 set på 80 kg. Jeg har ikke prøvd å makse siden jeg makset såvidt 80kg i januar. Skulle da kanskje klart 100kg nå?

     

    Edit: jeg tar ikke stangen helt ned inntil brystkassa. Ettersom jeg har hørt litt fram og tilbake om det, har jeg konkludert med at så lenge jeg tar armen ned i en 90 graders vinkel så trener jeg like godt muskelgruppene uten at jeg får vondt i skuldrene, noe som jeg var litt plaget med tidligere etter benkpress. Noen formeninger?

  3. Jeg tror kanskje jeg vet hva det er snakk om her, men jeg ser ikke de helt klare skillene mellom frysninger, men mer som en sideeffekt av en sterk frysning el. Men kanskje jeg tar feil. Finnes det en mer objektiv detaljert forklaring enn den konsise som er på wikipedia (eng)?

  4. Da er det ikke like greit, jeg tok ikke vgs så alvorlig og kommer nok ikke innpå noen bachelor hvis vgs-karakterene gjelder. får gjøre en kjempeinnsats og gå for profesjonstudiet her til lands i stedet. det er vel mulig å ta enkeltfag opp til ny eksamen til neste skoleår hvis jeg ikke fikser A i alle fagene.

     

    Tusen takk for hjelpen enda en gang!

  5. Takk igjen, og en veldig nyttig link! Jeg merker at jeg har egentlig veldig mange spørsmål angående videre studiet i psykologi, så jeg må bare spørre noe jeg har lurt på en stund, som det viser seg de fleste har inntrykk av ikke er noe problem; hvordan er opptaket på andre året i et bachelor-opplegg(hvor som helst), med gjennomført årsstudium? jeg tenker, det må jo være ganske trangt om plassene når linjene blir fylt opp det første året? Og jeg søker da med karakterene fra årsstudiet?

     

  6. Heisann!

    Er blant mange andre begynt på årsstudium i psykologi på uit, og som mange andre svært interessert i profesjonstudiet til neste år. Har allerede lagt mye arbeid i skriving, lesing, og tenkte det kunne vært en god strategi hvis jeg kanskje kunne ha fått tak i noen dokumentarer jeg kunne ha sett på, sånn at jeg kan få litt variasjon. Så hvis noen vet om noen gode dokumentarer så hadde det vært kjempeflott!

     

    De temaene som gjelder er hukommelse, persepsjon, motivasjon, emosjon, intelligens, måling av intelligens (med tester), utviklingpsykologi (særlig første leveår, resiliens), men en generell innføring i grunnpsykologi hadde også selvfølgelig vært supert!

     

    Dokumentarer, filmer hva som helst som ikke er for kontroversielle. På forhånd, tusen takk for alle svar!

     

×
×
  • Opprett ny...