Gå til innhold

King1on1

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av King1on1

  1. PgUp skrev (13 minutter siden):

    "Jeg har hørt at" er vel ingen god grunn til å ikke prøve? Du har jo brukt 4 år på å utdanne deg. Det kan umulig være så krevende, for folk jobber som lærer i mange år. Matte og fysikk er jo fag som ikke krever like mye arbeid for å f.eks rette prøver enn det norsk eller engelsk gjør. 

    Du må ikke gå programmeringsveien for å jobbe i IT, men hvis du liker programmering godt er det jo en fordel at du har matte og fysikk i bunn. Jeg vil tro dette kan kvalifisere deg fint til en programmeringsjobb hvis du f.eks tar ett år med enkeltfag i programmering. 

     

    Men å ta råd fra tilfeldige internettbrukere er ikke nødvendigvis det lureste, så ta alt med en klype salt ;) For å finne ut mer ville jeg kontaktet potensielle arbeidsgivere innen IT og hørt med dem. 

    Hei det er 2 personer jeg kjenner personlig som jobbet som lærer og begynte å studere på nytt i 30 åra(bachelor i IT). Jeg ønsker selvsagt å prøve ut læreryrket en gang i fremtiden. 

  2. Lærere har ikke mer ferie enn andre yrker. Det er myte... Det er tvunget avspasering. Dem må som regel rette prøver i helgen/ferien... For de aller flest,  har de kun juleferie og sommerferie og virkelig slappe av. Dem bruker så og si alle helgene. Jeg personlig kjenner 2 lærere som har valgt å slutte fordi arbeidsmengden var for stor. Dem valgte å studere på nytt (bachelor i  IT) i 30 års alderen. Jeg er nesten ferdig med hele  utdanningen, men vurderer å satse på IT-yrket. Vil gjerne at alle lærere her deler sine meninger, det settes pris på! 

  3. Aleks855 skrev (2 minutter siden):

    Dette spørsmålet er ekstremt subjektivt. Det er ingen som kan på forhånd fortelle deg om DU kommer til å bli utbrent, eller finne verdien du søker.

    Det har jeg skjønt. Men har hørt en gjenganger at alle lærere bruker så og si alle helgene på jobb, og har ikke mer ferie enn de anre yrkene. Dermed er det lett å bli utbrent. Jeg vil gjerne at dere skal dele deres erfaringer med læreryrket

  4. Hei!

    Jeg har ett år igjen før jeg blir lektor i matematikk og fysikk (siv.ing i maskin + ppu + årsstudium i matematikk med informatikk). Jeg har hørt at læreryrket er svært krevende og det er lett å bli utbrent. Hvordan kan jeg gå fra dette til it-yrket uten å måtte omskolere meg igjen? Jeg har hatt ett python emne, og vurderer ett java emne. Ansetter IT-sektoren de med uten formell IT-utdanning?

    • Liker 1
  5. Hei!

    Jeg har ett år igjen før jeg blir lektor i matematikk og naturfag. (Siv.ing maskin + ppu + årsstudium i matematikk med informatikk). Jeg har hørt at læreryrket er svært krevende og det er lett å bli utbrent. Er det virkelig verdt å bli lærer?

  6. Ja dessverre begikk jeg en stor tabbe ved å overføre depositumet til utleieren. Jeg har kontrakt på alt (inkludert kontonummeret til utleieren). Utleieren har ansatt en eiendomssjef som ba meg overføre til utleierens kontonummer. Jeg antok dem var seriøse, og ikke ville ta fra meg depositumet dersom jeg skulle si opp kontrakten.

  7. Dessverre har ikke denne utleieren tilbakebetalt depositumet etter vask av hybelrommet og overlevering av nøkkelen. Dette har pågått i 5-6 uker. 

     

    Hver gang jeg har snakket med utleieren, har vedkommende lovet å tilbakebetale depositumet. Dette tærer på energien min.

     

    Hva skal jeg gjøre videre?

×
×
  • Opprett ny...