Jump to content

King1on1

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by King1on1

 1. Hei! Jeg lurer egentlig på om man må ha C i snitt på bachelor + master fra og med 2025 for å komme inn på PPU?
 2. Hei det er 2 personer jeg kjenner personlig som jobbet som lærer og begynte å studere på nytt i 30 åra(bachelor i IT). Jeg ønsker selvsagt å prøve ut læreryrket en gang i fremtiden.
 3. Lærere har ikke mer ferie enn andre yrker. Det er myte... Det er tvunget avspasering. Dem må som regel rette prøver i helgen/ferien... For de aller flest, har de kun juleferie og sommerferie og virkelig slappe av. Dem bruker så og si alle helgene. Jeg personlig kjenner 2 lærere som har valgt å slutte fordi arbeidsmengden var for stor. Dem valgte å studere på nytt (bachelor i IT) i 30 års alderen. Jeg er nesten ferdig med hele utdanningen, men vurderer å satse på IT-yrket. Vil gjerne at alle lærere her deler sine meninger, det settes pris på!
 4. Det har jeg skjønt. Men har hørt en gjenganger at alle lærere bruker så og si alle helgene på jobb, og har ikke mer ferie enn de anre yrkene. Dermed er det lett å bli utbrent. Jeg vil gjerne at dere skal dele deres erfaringer med læreryrket
 5. Hei! Jeg har ett år igjen før jeg blir lektor i matematikk og fysikk (siv.ing i maskin + ppu + årsstudium i matematikk med informatikk). Jeg har hørt at læreryrket er svært krevende og det er lett å bli utbrent. Hvordan kan jeg gå fra dette til it-yrket uten å måtte omskolere meg igjen? Jeg har hatt ett python emne, og vurderer ett java emne. Ansetter IT-sektoren de med uten formell IT-utdanning?
 6. Hei! Jeg har ett år igjen før jeg blir lektor i matematikk og naturfag. (Siv.ing maskin + ppu + årsstudium i matematikk med informatikk). Jeg har hørt at læreryrket er svært krevende og det er lett å bli utbrent. Er det virkelig verdt å bli lærer?
 7. Ser ikke ut som at utleieren verken svarer på telefon eller mail. Da må denne saken igjennom rettsvesenet! Ønsk meg lykke til!
 8. Tusen takk for gode tilbakemeldinger, Jeg setter virkelig pris på det. Jeg har sendt utleieren en mail på dette, og har gitt vedkommende en frist(13.09.19).
 9. Ja skal sende utleieren en mail på at pengene må inn innen neste uke. Dette har skjedd med tidligere leietakere ifølge en som har bodd der i 3-4år.
 10. Ja dessverre begikk jeg en stor tabbe ved å overføre depositumet til utleieren. Jeg har kontrakt på alt (inkludert kontonummeret til utleieren). Utleieren har ansatt en eiendomssjef som ba meg overføre til utleierens kontonummer. Jeg antok dem var seriøse, og ikke ville ta fra meg depositumet dersom jeg skulle si opp kontrakten.
 11. Dessverre har ikke denne utleieren tilbakebetalt depositumet etter vask av hybelrommet og overlevering av nøkkelen. Dette har pågått i 5-6 uker. Hver gang jeg har snakket med utleieren, har vedkommende lovet å tilbakebetale depositumet. Dette tærer på energien min. Hva skal jeg gjøre videre?
×
×
 • Create New...