Jump to content

Hertug Fluesopp

Medlemmer
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 :)
 1. Man trenger ikke være spesielt oppegående for å skjønne at det er frimurerloffen som står bak både Assad og ISIL.
 2. Ja. Er det noen rusmidler som burde legaliseres så er det de psykedeliske.
 3. At F-35 flyene skal havne i direkete engagements med MIG'er er i beste fall lite sannsynlig. Det viktigeste er uansett at flyene våre har høyere svingradius enn UFO'er fra Sirius B.
 4. Lemmings, faktisk Åja! Jeg har bare spilt PC utgaven og det en mannsalder siden eller noe slikt. Lemmings ligger allerede på "må spille" lista mi, men der havnet den høyere opp.
 5. Bra show! Jeg må se å få spilt Space Quest serien snart. Space Quest 4 høres veldig show ut, men jeg har litt sansen for den gamle stilen de hadde i de tre første også. Hva var den amiga låten du spilte som avslutning der kombonisten hadde lånt litt fra Morricone?
 6. Et spill for galleriet. Putin & Co vet selvsagt at de ikke har en sjans i havet til å få den jevne Russer til å se på mindre porno, men de tror at konservative støttespillere skal bli glade for tiltaket.
 7. Pikmin var ferdigutviklet for mange år siden. Jeg har hatt mye glede av den i etterkant.
 8. Helt enig. Gi meg et spill hvor jeg faktisk kan gjøre noe annet enn å løpe frem og tilbake. For noe tull. 2D platform spill er ikke mer utdaterte enn FPS spill er det. Men Nintendo har mistet noe av kruttet sitt. Jeg håper de kan finne det igjen.
 9. Om en 20-30 år så vil man sikkert i enkelte ikke-demokratiske og noen demokratiske land kunne kjøpe spill til telefonen sin hvor man kan hjelpe staten med å fange tankeforbrytere i den virkelige verden. Slike morsomme apps vil kunne kombinere morsomme spill med virkeligheten litt slik som dette spillet gjør.
 10. Jeg gleder meg til vi får Dog Armor i lær, metall og kompositt.
 11. Lite fantasifull overskrift ass, dette er jo 2015! Hva med: Østeuropeisk Selfie-Satanist utslettet kano under biljakt
 12. Season Pass pleier å inkludere alt. Eneste spillet jeg vet som ikke har den ordningen er Destiny. Møkkaspill. Svaret ligger i navnet sesongpass. Det er ikke noe som varer "livet ut", det varer en sesong, hva nå det enn måtte være. Så med mindre utviklerne eksplisitt sier som Bethesda gjør her, at dette vil inkludere alle DLCer som kommer ut til spillet, så kan man ikke regne med at en sesongpass skal inkludere alt.
 13. Dette er en stråmann: https://writingishard.files.wordpress.com/2010/05/2006_the_wicker_man_008.jpg
×
×
 • Create New...