Jump to content

HverdagsLefsa

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)
 1. The system, blir lei meg av og se folk som ikke i det heletatt vil inn og har alle slags sykdomer(ikke vondt ment) komme inn, og jeg som ikke har noe som helst sykdom, er med i hvu, er kjempe motivert, tenker på utdanning etter førstegangstjenesten og trener aktivt 4 dager i uken ikke får prøve seg på sesjon del 2. Helt enig, folk som faktisk vil, og er motivert burde i alle fall ha prioritering over folk med skader, mangel på motivasjon.
 2. Blei innkalt til sesjon del 2, noe jeg så absolutt ikke har lyst til. Har planlagt å ta ingeniør utdannelse innafor datateknikk i tre år og ta det derfra. Vil virkelig ikke sløse 1 år av livet mitt i militæret, samt utsette utdannelsen. Er ikke sånn veldig for militæret, men har hørt om du sier du er pasifist så kan du komme inn på siviltjeneste, noe jeg i hvert fall ikke vil... Er i sånn passe form, ikke den beste kondisen, ikke tykk. Veier rundt 65 kg, er 180 høy. Har astma, mat allergi (egg, nøtter samt noe skalldyr) og har problemer i begge føttene. Har en slags rift på hælen som er betent, så etter 10-15+ min jogging og så slutte så går det 2 min før jeg nesten ikke klarer å gå på hælene. Blir litt for dumt om jeg må gå rundt å krabbe på knærne hver dag... Vært hos ortoped og hele pakka, men det gir seg ikke. De teoretiske testene går nok bra, og leste at om du gjør det dårlig med vilje kan de for eksempel sjekke opp mot karakterkortet ditt, eller bare gir deg den jævligste tjenesten... Lurer på om jeg kommer inn, håper jeg ikke gjør det
 3. Alle kortene er ganske identiske med tanke på ytelse, fordi de er alle modifiserte 780 kort. Det eneste du vil merke er kanskje noen kort med høyere klokk og noen med bedre kjøling.
 4. SSD = Solid state drive Du kan tenke på det som en veldig kjapp harddisk, som koster en god del mer. Anbefaler å kjøpe en med størrelse 120-250 GB som du har OS og noen "viktige" spill, og så en harddisk på den størrelsen du vil ha (1TB+).
 5. Dette er en av de kulturelle tingene som ikke gjør meg no om kommer til Norge
 6. Takker for alle svar! Greit å vite at det holder! Kommer ikke akkurat til å kjøre på full load hele tiden, så jeg tror det skal være bra!
 7. Heisann! Har et Gigabyte Geforce gtx 770 2gb, og lurer på om min 750W PSU vil være nok om jeg går for enda et 770 og kjører i SLI. Specs: Asus Z87-A Intel core i5 4670k (Ikke overklokket, men vil ikke stenge denne muligheten ute, så ta i beregning for overklokk) CM Hyper 212 EVO 8gb 1600hz RAM Intel 335 series 240gb ssd WD 1TB hdd XFX ProSeries XXX Edition 750W Bronze Gigabyte Geforce GTX 770 2GB Har ikke tenkt til å kjøpe et nytt 770 kort med en gang, men er greit å vite om jeg en gang skal kjøpe det. PS. Er ikke sikker på om dette skal postes på PSU sub-forumet eller her :s
 8. Anbefaler en ettermarkeds CPU-kjøler. Hadde en stock vifte før, kjøpte en ettermarkeds vifte, og merket av temperaturene ble mye kaldere og alt ble veldig mye stillere.
 9. Skal du kun spille Minecraft ville jeg gått for den til 5k, billigere og gjør jobben bra. Du kommer ikke til å lagge i det hele tatt med den PC'en
 10. De fleste PC'er klarer Minecraft veldig bra uten noe lag. Og den det er linket til vil klare det på maksa settings med veldig god fps.
 11. Grunnen til at du fikk "CPU fan error" er nok pga pc'en din har en minimums grense på vifte hastigheten, og sier i fra om den er under denne grensen. Er som regel ikke farlig, og kan enkelt fikses i BIOS ved å senke grensen, eller fjerne den
 12. NVM! tok en sjangs og røska til, fikk den heldigvis ut!
 13. Klipsen som skal holde igjen kontakta er der, men den kontakta er veldig vanskelig å få ut ettersom det ikke er mellomrom mellom kontakta og "veggen" til skjermkortet og klipsen holder den igjen.
 14. Fikk akkurat noen deler til å oppgradere PC'en, så jeg bygde den uttafor kabinetter for å sjekke at delene var ok. Skal nå sette den inn i kabinettet og ordne de greiene der, men jeg får ikke ut pci-e kablene fra skjermkortet mitt. Den delen jeg skal presse på for at den lille klapsen går fra kortet sitter helt innat den andre siden av kortet. Har et Gigabyte Geforce GTX 770 2GB. Må jeg rett og slett bruke kraft, eller er det andre løsninger? (Har ikke veldig lyst til å ødelegge noe.) Aner ikke om dere ser det tydelig nok, men det er det beste jeg fikk til.
×
×
 • Create New...