Gå til innhold

Thosj

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thosj

  1. Nikolai, det er nøyaktig grunnen til at denne diskusjonen startet. Jeg ønsker bedre, utfyllende svar.

    Jeg kan legge diskusjonen død for tråden sin skyld. Lilleru kan velge å ta den opp på PM om han ønsker det, selvom jeg føler at mine meninger er sagt.

    Beklager for at en setning ble ødelagt, slik blir det noen ganger når man skriver innlegg på en telefon. Du forstod setningen uansett, så det var bra.

     

    EDIT:

    Sitter mye på reddit, men har aldri sett den her før.

     

    Instalok - What Does Teemo Say? (Ylvis - The Fox PARODY)

     

     

    Hehe den er genial!

     

    Instalok er så sinnsyk bra! Mange ganger deres parody blir bedre en orginalen!

  2. Tenker du her på noe du kan fly utendørs med, eller er det innendørs flyving smo gjelder?

     

    Jeg er usikker på hva du får til under 600 som likevel er moro å fly med og passende for en nybegynner, særlig om du ikke har radio fra før.

    Blir for det meste innendørs nå fremover ja!

    Hmm, jeg vet ikke hvilken pris et billig nybegynnerfly koster men hva kan du anbefale?

  3. Heisann. Er ny innenfor denne hobbyen, men har veldig lyst til å begynne med radiostyrt fly/helikopter! Nå har jeg nettopp vunnet en auksjon på netthandelen, for et lite radiostyrt helikopter med gyroskopter.

    Det koster opprinnelig 345,- men prisen på netthandelen ble 91 +frakt. Så jeg tenkte det var verdt og prøve :)

     

    Men er det noen som kan anbefale meg noen større helikopter-modeller, eventuelt fly? Jeg ser etter noe som ikke koster noe mye mer en 5-600 kroner!

  4. Når den har stått stille på et høyt tall en en stund så har den nådd toppen, etter det faller den gjerne med nesten 50%. Jeg la meg til å sove rundt 3-4 ganger hver gang for å gjøre prosessen litt raskere, og for å se hvor høyt den ville nå. Hadde alltid en save fra rett etter oppdraget liggende i tilfelle den gikk ned igjen, så jeg bare kunne starte prosessen på nytt dersom jeg ventet for lenge.

     

    Protip: Kjøper man Los Santos Customs så er alle oppgraderinger gratis, men det gjelder bare den i ørkenen.

    sjukt :o hva får man av å kjøpe en hangar på los angelse international airport?

  5. Prata nettopp med en kompis som har kommet seg 30% ut i spillet. Han hadde rana en slags diamant butikk, og fått 3 mill for det?? Hvilken, hvor?? :D

     

    Dette er tidlig i spillet.. Det er en jewelry store som du raner sammen med Lester. Man får 3mill fra det, men 2.4m går ut til en du skylder penger, og så skal crewet ha sitt. Så du sitter ikke igjen med så mye etter det :)

     

  6. Er supergira på å tjene penger raskt! Noen som kan komme med noen tips? Hvor i Los Santos befinner de fleste bilene man kan rane? Har de et oppholdsted? Eller andre tips om raske penger? Kjøpt noen aksjer, men det går for sakte. Noen bedrifter å kjøpe?

     

    Har ikke kommet langt, skal snart ta mitt første heist.

     

    Du vil ikke tjene stort på det første heistet eller, på grunn av at du har en del gjeld.. Men ellers har jeg ikke en formell plan for hvordan du kan tjene penger :)

     

  7. Ok, for å oppsummere: Har spilt spillet i 5 timer nå (i strekk). Har nesten bare gjort oppdrag, og bare åpnet 1/10 av kartet. ELSKER det, jeg elsker spillet og karakterene. Jeg har enda ikke møtt Trevor, men håper det skjer snart. Måten Rockstar lar oss ha 3 hovedpersoner på, og måten de gjør det er bare beundringsverdig.

    Er på jobb til kl. 16:30 nå, men når jeg kommer hjem blir det sikkert 6-7 timer med GTA!

     

     

    Det siste jeg gjorde var å rana Jewelry-storen med Lester & co. Noen som kan gi meg noen få hint om hva som skjer framover, og om jeg møter trevor snart?

     

     

     

    Det oppdraget jeg likte best, var når Micheal tok med seg sønnen på sykkelrace, og ''redda'' dattera ut fra ''pornomiljøet''.

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...