Jump to content

hermljos94

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Fra artikkelen du selv bruker som referanse: "While rising carbon dioxide concentrations in the air can be beneficial for plants, it is also the chief culprit of climate change." Så du både bruker artikkelen som om den er korrekt, samtidig som den motsier argumentet du kom med først?
 2. 1. Landsdel : Sør Norge 2. Fylke : Telemark 3. Nærmeste By : Kragerø 4. Navn på Partyet : DIKU LAN 4. Dato for Partyet : Høstferie og vinterferie 5. Hvor : Sannidal samfunnshus (v/Sannidal Ungdomskole) 6. Antall Plasser : 108 7. Billettpris : 300 kroner 8. Hjemmeside : www.diku.no
 3. Jeg ville prøvd å koble den stasjonære opp med kabel, hvis det viser seg at dette løser problemet regner jeg med at det kan være med det trådløse nettverkskortet problemet ligger. Hvis problemet fortsetter ville jeg kjørt en real runde med malwarebytes anti-malware og en skann med antivirus (f.eks AVG Free). Løser ikke dette problemet ville jeg gått for en ren installasjon av Windows
 4. Hei! Jeg har et ASUS GeForce 780 GTX Poseidon Platinum, på dette kortet er det to vifter. Den ene viften ser ut til å "henge etter" den andre når det kommer til RPM, noe som ser ut til å føre til at RPM på den andre viften går opp og ned som i en sinuskurve, den eneste viften noen program vil vise hastighet på ser ut til å være den som henger etter: Som dere også kan se her så er den eneste forandringen, ved justering av "Fan speed, %", at laveste RPM på viften forskyves. Jeg har prøvd forskjellige viftekurver og manuelle innstillinger med afterburner og NVIDIA kontrollpanel og jeg har prøvd formatering og ny installasjon av W10 Pro x64. Det så heller ikke ut til å være noen synlige skader på ledningene fra viftene til skjermkortet. Som dere kan tenke dere så fører også dette til en del støy... Specs: PSU: Corsair TX 750W MB: ASUS Maximus VII Hero GPU: ASUS GeForce ROG Poseidon GTX 780 3GB CPU: Intel i7 4770K RAM:HyperX Savage DDR3 2400MHz På forhånd: Takk for svar!
 5. Det er ikke noen innstilling som hindrer meldinger fra fremmede, derfor må du bare blokkere de så vil det etter hvert bli en reduksjon i hvor mange slike meldinger du får.
 6. Drivers -Intel Management Engine -Intel Chipset Driver -Realtek Audio Driver -Intel Graphics Accelerator Driver -Intel LAN Driver -Intel® Gigabit Ethernet Driver -Intel USB3.0 Controller Driver -Intel Rapid Start Technology Software -Asmedia SATA Controller Driver Utilities: -ASUS AI Suite 3 -ASUS Ai Charger (Hvis du har iPhone/Pad/Pod)
 7. Men har du prøvd å installere ny firmware? Firmware og drivere er to forskjellige ting.
 8. Usikker på utregningen, men treg reaksjon i reaksjoner med høy aktiveringsenergi fordi det krever mer energi for at reaksjonen skal skje.
 9. Sånn som jeg har forstått det, så er det viktig å tenke på airflow. Da at du "dytter" inn luft i den ene siden av kabinettet og trekker ut på den andre siden. Men hvis du ikke har nokk vifter til dette anbefales det å sette alle viftene til å "dytte" luft inn i kabinettet da det er nok av sprekker og åpninger der luften kan komme ut av kabinettet på.
 10. Kan hende at det er hindinger i systemet på pc'en siden det er en skole-pc. Kan også hende at det er en del av tyverisikringen som jeg regner med den har.
 11. Du kan jo blokkere de kontaktene du får spam fra, eller hvis det er en person du kjenner kan du fortelle han at det kan hende h*n har et virus eller lignende. For å blokkere kontaktene høyreklikker du på dem i kontaktlisten og velger "Blokker kontakt"
 12. Skrur du da opp volten eller skrur du opp frekvensen også. Vet at på prosessorer er det i hvert fall slik at man skrur opp både Vcore og kjernefrekvens hver for seg, men for å få det til å bli stabilt må man passe på å ha høy nok Vcore. *Når det kommer til temp. så kommer det ann på hvor mange volt kjøleren klarer å kjøle.
 13. Kan godt hende at denne kontakten har blokkert meldinger fra begge kontoene dine. Kan også hende at problemet ligger på denne kontaktens side, siden det er bare med h*n problemet oppstår.
×
×
 • Create New...