Gå til innhold

Hot Banana

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hot Banana

  1. må se meg litt enig med Thinkerbell

    WMP 7.5 er en fin mobil som kan konkurere med Iphone sin bruker vennlighet.

    Mange støtter seg på at Iphone er så bruker vennlig, men jeg syns metro er helt genialt. Har lagt ut mange telefoner ut til test hos brukere på jobben, og tilbakemeldingen er lik når vi sammenligner IOS vs WMP 7.5 i bruker vennlighet. En ting jeg vet er at Nokia kan dette med Mobiler. Microsoft må bare steppe opp med WMP.

    Android vil altid ligge sterkt hos mange brukere fordi det finnes mange varianter av den i den form av at HTC, Motorola og Samsung legger sitt lille breg på sinne mobiler. Jeg tror at til siden og sist så er det en ganske stor bruker gruppe som vil like WMP fordi den er så simpel, men kan gjøre "nesten" like mye som IOS og Android.

     

    Etter mange år i IT Support, så blir man lei av aaaalt for mye stasj på en mobil. Så lenge man har en slags dropbox, spotify, facebook og muligheten til exchange og Gmail sync, så kommer man langt med det....kan ikke si at jeg har tid til å fikle så mye lenger, og det er der WMP passer fint inn.

  2. Hei. lurte på om noen har vært bort i dette før.

    Har en gammel ASUS hovedkort A8n sli delux. Tenkte å bruke den som en liten fil server.

    Kjøpte meg fire 1 TB disker og koblet dem opp til raid kontrolleren ombord hovedkorte.

    ved oppstart så finner maskinen HDD. og spør om oppsett av raid.

    Kommer inn på raid kontrolleren, velger RAID 5 og så spør den om hvor mye plass vil du ha til RAID`n Komisk nok så skal jeg ha 2793 GB til gode for dette. men kontrollere gir meg kun muligheten til å sette opp til 746 Gb.

     

    Prøvde å slette RAID oppset. og boote med disker helt blanke,men da klarer ikke windows å boote.

    Tenkte jeg skulle prøve med en partition magic boot disk, se om jeg kan få en til å fungere.

    Tenkte at kanskje RAID kontrolleren ikke takler x4 1Tb disker. alt for store kanskje.

     

    Any pointers guys?

  3. Ville valgt Toshiba merket fremfor Acer merket. Dog har jeg ikke sjekket specs på disse maskinene da du sier det er liten forskjell mellom dem. Dell sin studio serie er også bra.

     

    AMD vs Intel skal jeg ikke røre med en ildtang engang.

     

    Men jeg vil si at hadde det ikke vært best om dama og du gikk i en butikk og bare plukket ut en maskin. For damer så er sånne rare ting som utseende og form viktig. Så får du bare sjekke at den har nok RAM og HD plass og så er det vel strengt tatt det samme om det er AMD eller Intel på en "enkel" maskin.

     

    AKIRA

     

    Dama har ikke peil på PC, tenker mer på meg selv, hvis maskinen er rompe så må jeg fikse på den. Dvs jo mer stabil og bedre den er jo mindre arbeid for meg, men jeg vet hva du mener.

  4. Skal kjøpe en enkel laptop til dama.

     

    Og har funnet to som er veldig like, forskjellene er veldig små.Står fast på en ting og det er Prosessor.Den enne har AMD og den andre er Intel

     

    Selv så liker jeg AMD, men Toshiba har mekka bra maskiner i de siste, så om noen har erfaring med en av dem, så er din mening mer en velkommen

     

    Acer Aspire 5535

     

    vs

     

    Toshiba Satellite A300 serie

  5. Probleme er at vær gang jeg skal skrive en ny mail så flytter har alle tools flyttet på seg. F.eks, jeg setter dem som jeg vil ha dem og lukker vinduet. Når jeg skal skrive en ny mail så har alle toolbar flytte alt tilbake, litt irriterende i lengden.

    Spesielt hvis man har mange add-ons og de ligger plassert slik at de tar sykt mye plass.

    er det noen Office superbrukere som kan hjelpe meg?

  6. Hei lurte på om vet hvordan man kan sette opp en møte innkalling f.eks meg og en person i Argentina.

     

    Men sørge for at jeg kaller inn møte her i Norge kl:12:00 og han blir kalt til møte fire timer tilbake i tid(grunnet tidssoner). men at begge møtes samtidig,at han for kl 08:00 lokal tid.

  7. Hei lurte på om det er bare meg, men det gjalt den nye azureus vuze. etter at jeg begynte å bruke den så tar den all masinkraften. prossesoren står å går i 80 til 90 % hele tiden. og den sluker i seg minne som om det ikke var noe imorgen. Til slutt så krasjer Azureus etter ca 1-2 timer.

    Er det noen her som som vet hva det kan komme av?

     

    Hadde den litt eldre versjonen helt oppdatert, husker ikke vilken versjon.Og den gikk helt fint.

  8. Hei vet ikke om det er skjermkort som blir for varm.

    Men feilmeldingen jeg for er at skjermkorte ikke for nok strøm.

    etter meldingen kommer så tar det ca en time før det krasjer helt. og skjermen går svart, og for ikke lenger signal.

    må vanligvis starte maskinen på nytt. har en gforce 6600 og strømforsyningen er kraftig nok. Det er jeg sikker på.

  9. Hei jeg har klart å gjøre en super noob ting på jobben. Hadde jobbet med en nettside i to dager. Igår så skulle jeg flytte mappen med alt jeg hadde gjort så jeg klippet det ut og limte det der jeg skulle ha det. Alt gikk bra, helt til jeg skulle jobbe litt videre, men det var borte, heeeelt vekk. Søkte etter det filene. nothing!. Så jeg lurte på om noen her vet om et bra recovery program? Hjelp please

  10. Kjøpte meg en Lian Li PC-V2000 (svart) for dere som ikke vet hvordan den ser ut så ser den slik ut. kabinett

     

     

    Lurte litt på om noe der ute hadde noen kule ideer til en casemod? så klart så er dette kabinette helt konge uten noe, men en liten "tøsj" hadde ikke skaddet.

     

    ## Flyttet fra Forum > Kabinetter til Case-mods. Mvh oysfaerg ##

×
×
  • Opprett ny...