Jump to content

tomtomtom

Medlemmer
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Jeg bestilte på fredag. Ingen melding fra telia ennå. Pussig.
 2. Hvordan ser jeg status på bestilling hos Telia?
 3. Takk for tilbakemelding, fflex. Da kan man kanskje forvente at 4770K faller litt i pris når 4790K kommer? Jeg må følge med litt før jeg går til innkjøp. Spørs om jeg vil vente helt til september...
 4. OK, det var jeg ikke klar over. En god grunn til å dra på litt med 4770K.
 5. OK, sweet. Lander på dette: http://www.dustinhome.no/product/5010791298/intel-core-i7-4770k-gigabyte-ga-z97x-gaming-7-z97-atx-s-1150/ pluss https://prisguiden.no/liste/148551 til en pris av ca 12 000 som er budsjettet mitt.
 6. Vurderer å kjøpe ny spill-PC, men har ikke så god oversikt over hva som er bra for tiden. Spesielt er jeg usikker på hva som er bra hovedkort. Innebygget lydkort og wifi er å foretrekke om jeg kan spare noen kroner på det. Jeg vil ha gaming-kraft med lavt støynivå. Så langt har jeg satt sammen denne listen: https://prisguiden.no/liste/148548 Er dette en fornuftig liste over komponenter? Ser at Dustin har denne kampanjen hvor jeg kan spare noen kroner: http://www.dustinhome.no/product/5010791298/intel-core-i7-4770k-gigabyte-ga-z97x-gaming-7-z97-atx-s-1150/ Er dette et bra alternativ til CPU-en og hovedkortet jeg har i lista? Setter pris på innspill. Edit: Endret overskrift.
 7. Jeg har sendt klage med krav om heving av kjøpt til Elkjøp på min Lumia 920 etter to reklamasjoner og en tredje gang nå i forbindelse med klagen. Elkjøp ignorer klagen min og sier at de ikke finner feilen. Føste avhjelpsforsøk var reinstallasjon av OSet og andre gang står det kun "No fault found" i verkstedsrapporten. Som sagt ignorerer Elkjøp klagen min og returnerer nå telefonen en tredje gang. Hvilken rettigheter har man når Elkjøps rutiner er så dårlige at de ikke oppdager feilen selv om internetfora florerer med klager om at telefonen skrur seg av eller restarter? Så lenge de ikke finner feilen, så har man ingen rettigheter?
 8. Jeg bare spaserte innom Elkjøp i Karl Johan i dag og plukket opp en ulåst, svart Lumia 920. De hadde visst 10 stk der da. Like mange i Bogstandveien (Oslo). Kansellerte så bestillingen min hos Dustin Home. Dere som fortsatt leter, og er i Oslo, kan jo sjekke der.
 9. Er det noen som kjenner til status hos Dustin Home? De skulle få inn et parti som ikke dekker alle forhåndsbestillinger. Bestilte 9. november.
 10. ser ut til at network norway selger den for ca 9500 inkl moms. http://webshop.nwn.no/wsp/microshop/fronte...p;table=PRODUCT
 11. De er på jordet. Skjønner at det er noen som manuelt regner ut prosentene. Venter spent på iMac med 40% avslag.
×
×
 • Create New...