Gå til innhold

MeesterT

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MeesterT

  1. Er ikke lett å finne "riktig" telefon i prissegmentet Motorola legger seg i heller! Det triste er at det finnes mange gode alternativer der ute men de eksisterer bare i andre markeder.. Oppo, Realme osv produserer telefoner som kombinerer god maskinvare med lav pris, men en må riktignok leve med tungt modifisert android, som feks Color OS  :hm:

     

    Lever enda i håpet om at Nokia/Xiaomi snart leverer en god android one telefon med 4000mah batteri som minimum og spesifikasjoner som matcher overnevnte Realme og Oppo på pris.

     

    Redmi k20pro/Xiaomi mi9 T pro........

  2.  

    Med overgang til elbiler så vil dette uansett bli borte som problem på sikt.

     

    Du spiller for "det andre laget" du eller?

    Overgang til radiobiler for "mindre mannlige" karer? Nei takk. Jeg kjører ikke radiobil og jeg sitter heller ikke på med radiobil med unntak på tivoli.

     

    Ingen arbeidsgiver vil heller klare få meg i radiobil, hverken som sjåfør eller passasjer, da blir det ordrenekt.

     

    Radiobiler hører hjemme på tivoli, ikke på veien.

    Ta fra disse tidligere audiotene førerkortet sammen med audioter, så vil veien også bli tryggere.

    Ut fra navnet og holdningen din, så skulle man tro du var født i 1886.

  3. Hvor stor andel mener at en skjerm må dekke hele fronten versus de som ser fordel med å gi plass til kamera og sensorer øverst?

     

    Dette er ofte en het diskusjon her inne.

     

    Hvor stor andel trenger telefoner med skjermstørrelse som får note-serien til å virke hverdagslig og gjennomsnittlig? Virker som at industrien drar oss i en retning ingen har bedt om. Jeg har s9+ og ser ingen problem med at kamera og sensorer hviler i et felt øverst, heller det enn en busslomme eller hull i skjermen, men telefonen er for stor for mine hender. Kjøpte den kun for at S9 ikke nådde helt opp med kamera og batteri, s9+ var det lille ekstra som gjorde at jeg valgte den, til tross for at størrelsen er noe voldsom.

     

    Når det er sagt så ser heldekkende skjermer unektelig bra ut, så det er en utvikling jeg tror de fleste kan leve med, og kanskje kommer 5" panel tilbake med heldekkende skjerm, slik at dem med mindre hender får en kompakt telefon som ser bra ut.

  4. Her er et kontroversielt forslag: hva om vi som kjører fossilbiler får fjernet fritaket for CO2-avgift, og blir flytta inn i kvotepliktig sektor, der vi strengt tatt hører hjemme?

     

    Det hadde akselerert overgangen til elektrisk drivkraft globalt betydelig. Pluss at det hadde frigjort betydelige midler til verdens nasjoner. 

     

     

    Globally, subsidies remained large at $4.7 trillion (6.3 percent of global GDP) in 2015 and are projected at $5.2 trillion (6.5 percent of GDP) in 2017.

     

    [IMF, 2019: Global Fossil Fuel Subsidies Remain Large: An Update Based on Country-Level Estimates]

     

    For å si det sånn, blir bompengeleken bare en parantes til sammenligning, dette kunne lett finansiert både tog og nye veier. 

    Wow, du har altså en våt drøm om å rasere folks økonomi enda mer? Avgiftsnivået er langt forbi akseptabel grense, vi betaler inn nesten 4 ganger mer i bilrelaterte avgifter enn det som kommer tilbake i form av opprusting av veier. Man må være bra inngrodd i Oslos trangeste bakgater om man drømmer om å straffe bilister enda hardere. Regner med du har aldri eid et kjøretøy i ditt liv.

  5. Så episoden første gang på Samsung KS7000 borte. Den slet voldsomt, selv om den har peak nits over 1000. De forrige episodene har jeg sett på LG C8 hjemme, og det har vært en helt rå opplevelse i forhold. Trolig blir jeg å se episoden igjen på OLED senere, da episoden i seg selv var utrolig imponerende. Det å kunne skille nyanser i sortnivået, gir ofte et mye bedre inntrykk av nok "lysstyrke" i mørke scener. Motsatt såklart i svært lyse scener, f. eks. i Planet Earth, der KS7000 sparker godt i fra.  :wee:

     

    LG C9 har jeg lest fra Forbes, at er enda flinkere på å beholde sorte detaljer, og skjære igjennom med høy lysstyrke på de glimtene i scenene som inneholder dette. 

     

    Synes i grunn det er litt tøft av HBO å satse på scener som du virkelig trenger en råbra TV for å nyte. Spesielt når det blir såpass bra på disse TVene. 

     

    Tøft? Er tragisk at de tror alle har en OLED TV til 20 tusen. Uansett er det mange andre mørke filmer og serier som formidler mørke scener i mye bedre detalj enn det HBO presterer med GoT, så de kan ikke unnskyldes for dette. De blir nok å gå en tøff framtid i møte etter GoT er over.

    • Liker 2
  6. Morsomme Toyota! Bilen skal bare lanseres i Kina.. Så vi europeere skal tvinges til å kjøpe Toyota Prius som vi må fylle bensin på til 17 kroner literen fortsatt. Det er intet mindre enn ett hån fra Toyota for oss som venter på el-bil fra nettopp Toyota her på berget. Jeg orker ikke vente lengre på el- bil fra Toyota og kommet aldri til å kjøpe disse lure-hybridene fra Toyota som bruker akkurat like mye bensin som en vanlig bil. Toyota,dere burde skamme dere over å holde oss for narr lengre! Rett og slett latterlig fra Toyota å lansere en ny el- bil kun for Kina. Jeg har vært Toyota kunde i 20 år,men heretter skal jeg kun støtte Volkswagen,Nissan eller Hyundai som lager el-biler som vi nordmenn vil ha! At en av verdens største bilprodusenter som Toyota ønsker å holde oss el-bil elskende nordmenn for narr,er intet mindre enn latterlig og helt elendig kundeforståelse av ledelsen i Toyota mot oss som kunder har vært lojale mot Toyota i mange år. Toyota er store gutter,men har nok ikke forstått at det er kjøpekraften som bestemmer. Toyota kommer ganske snart til å bli overkjørt av Volkswagen og de andre bilprodusentene som har forstått at kun el-bil er fremtiden! Hallo Toyota,ta å sette ett stort batteri i denne Prius dere produserer,slik at det blir en skikkelig el-bil!

     

    15 Ganger klarte du å nevne Toyota. Sikker på at du kan leve med et annet merke enn Toyota, Toyota? Toyota.

    • Liker 2
  7. Når skal vi få mer kompakte telefoner med topp spesifikasjoner? Noen få år tilbake var en kompakt telefon 4-5". Det er ikke-eksisterende nå lengre, og er ganske synd etter min mening. Den størrelsen jeg har vært mest fornøyd med er fra LG Optimus G på 4,7". Jeg kan umulig være den eneste som ikke har enorme hender og ser det mer praktisk med en mindre telefon enn det som nå har blitt standard.

    Har man i tillegg et 10" nettbrett så er det ikke så interessant å se film på en 6-7" mobilskjerm etter personlig erfaring.

  8. Redusere toppfarten til 180 km/t...? Hva skal det være godt for? Det reduserer jo ikke ulykker og skader med omkomne mennesker. Ett menneske har en fysikk som maksimalt overlever en frontkollisjon i 70 Km/t. Reduser maksfarten til 100 km/t,da kan det kansje begynne å hjelpe på døds-statistikken på trafikkulykker. Å redusere farten til 180 km/t er en stor vits og et hån mot arbeidet for nullvisjonen for drepte i trafikken. Og det veit Volvo meget godt. Alle bilmerker skulle sperret farten på maks 100 km/t! Det er ikke behov uansett årsak,til å kjøre raskere. Bare utrykningskjøretøy burde kunne kjøre fortere.

     

    Er stort sett bare Norge som har tusenvis av mil med 80-soner. Mange land har veier som tillater mer enn 100km/t. Se heller til myndighetene som tar inn over 100 milliarder på bilrelaterte avgifter, og gir kun 35 tilbake til veier. Hvor mange liv kunne vært spart om vi fikk reduserte avgifter som tillater flere å kjøpe en tryggere og morderne bil, samtidig som at flere milliarder kunne vært tildelt opprusting av vei?

    • Liker 2
  9.  

    Jeg bruker fortsatt min Macbook Pro 2012, men tror jeg må gå vekk fra Mac hvis Apple ikke gjører noe med disse problemene.

     

    Og med den siste setningen stakk du hull det du sa om miljøet. Hvor mange bærbare Windows PCer fra 2012 tror du fortsatt er i bruk? 7 år.. Har inntrykk av at Macbooks blir brukt betydelig lenger enn Windows PCer, og det er jo mye bedre for miljøet

    Jeg har en fujitsu UH572 fra 2012 som fungerer bedre idag enn den gjorde da, takket være w10 og oppgradering til en SSD. Ditt inntrykk er ren spekulasjon.

    • Liker 1
  10.  

     

     

    Begynner å minne om kommunisme hele forbanna greia. Dette er noe ledelsen i NRK antagelig blir veldig opphisset av å lese.

     

    Nja, EU har et vesentlig poeng her, selv om det ikke ser slik ut ved første øyekast. Det handler om rettferdig konkurranse i markedet. Dersom kun amerikanske produksjonsselskaper er representert så er det en monopolsituasjon, der europeiske aktører ikke har livets rett.

    Og hva så? De har INGEN rett til å kreve seg inn hos en privat aktør..

    Det gjør de heller ikke. De stiller vilkår for forretningsdrift innenfor EUs grenser. Konkurransetilsyn har man i de aller fleste land. De sørger for at det ikke skal oppstå uskjeve fordeler slik som monopoler. For industrien betyr det en mer jevn fordeling av ressursene. For oss forbrukerne betyr det et bedre og mer variert tilbud.

    Med de digitale landegrensene så har vi allerede skeivfordeling og en etterspørsel som ikke blir møtt. Det er vel ingen hemmelighet at folk flest setter på en amerikansk film eller serie om de skal underholdes. Flere gode britiske serier har jo fått innpass hos Netflix, og jeg vil tro det kommer flere når det lages flere. Vi trenger ikke at EU skal trø deres idealer ned i halsen på oss, gjennom tjenester som vi i utgangspunktet frivillig betaler for. Ender Netflix opp med å bli overstyrt av EU, så vil vi heller se en oppgang i ulovlig fildeling fremfor at folk betaler med glede for noe de ikke vil ha.

    Nei til EUs diktatur!!

    • Liker 3
  11. Nei.. kameraet kunne ikke vært bedre, det ville blitt for dyrt, og da ryker visjonen til selskapet.

    Hele poenget til 1+ er å gi så mye som mulig for så lite som mulig med best mulig brukeropplevelse og det klarte de.

     

    Lykkelig 1+6-eier.

     

    Forklar gjerne hvordan konkurrentene har klart å skape en telefon med god flyt og bedre kamera til en lavere pris? Her har de inngått ett kompromiss som kan slå negativt ut for salgstallene. Samsung bruker såpass gode kamera i galaxy serien, at det blir vanskelig å overbevise alle om at one+ 6 er et bedre valg, pluss at de har ikke samme markedsføringskrefter som samsung har.

    • Liker 1
  12. Meningsløs test. Om rekkevidde kontra pris er eneste man tester så er jo el-sykkel testvinner her. Hjelper jo ikke å ha en bil som er "best i test" når den ikke rekker til hytta - eller har plass til familien - eller bruker 20 timer på å lade så man kan kjøre videre på ferieturen. Blir som å si at ullgenser er det ultimate plagget, uansett om du skal på jobb, fest eller i utmarka - siden den gir mest varme pr. krone.

     

    20 timer på å lade? En ting er hva du har hjemme i veggen på 10A sikring. Det er noe helt annet hva du oppnår med en hurtiglader som det finnes mange av her i landet. Vet ikke hvem du kjenner som står i 20 timer og lader når de er på tur, men det høres ut som at de trenger en ny ladekabel.

×
×
  • Opprett ny...