Gå til innhold

shyguy77

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shyguy77

  1. Hei.

    Fikk problemer med et hovedkort av type biostar m7vka i dag.

    I lengre tid har pc'n i oppstarten tukla med hvor mange kb minne den har, og ingen av meldingene har vist den totale størrelsen av noen av brikkene som er der. Den har funka helt topp helt til nå.

    I går installerte vi WinXP på maskina, og alt var helt topp. Tenkte prøve å sette i bare en av minnebrikkene, for å se hvem av dem som ikke virka: Nå virker ingen av dem, for å si det sånn. prøvd alle kombinasjoner med brikkene, og prøvd de solo, nada liv. Når jeg skrur på strømmen så får jeg bare masse lange uendelige piiiip. Og, det lyser en diode ved høyre side av minnebrikkene, mellom minnet og et batteri som er der(mener denne dioden ikke har lyst før, kan være jeg tar feil angående det).

     

    Kan noen si meg hva som mest sannsynlig er galt? Er det minnet, eller hovedkortet som har tatt kvelden? Er vel litt rart om begge brikkene skulle dø samtidig?

    Lasta ned brukermanualen til kortet i pdf-format, den kunne ikke hjelpe meg.. :no:

     

    På forhånd takk!

  2. Har en pc her som gir meg en hel del trøbbel.

    Ved første innstallasjon av systemet så funka alt fint, bortsett fra at jeg fikk ikke det bluetooth-tastaturet til logitech, og en kortleser til å virke helt. Begge disse bruker usb-tilkobling.

    Etter et disk-kræsj, så måtte jeg installere systemet på en annen disk. da funka enda mindre av usb-ting, det har gradvis blitt værre altså. igår prøvde jeg å reinstallere winxp to ganger, selve installasjonen går problemfritt, men når windows skal innstallere drivere, så låser den seg totalt når den kommer til den interne usb-hub'en.

    Kan det være hovedkortet som er en fabrikkfeil på, ettersom alt streiker på usb? skal prøve med en annen windowsCD for artig nå, men det er jo ETTER selve installasjonen dette skjer.

    Noen som har noen tips til feilsøking? Eller må jeg bare prøve å så returnert hovedkort og få nytt?

  3. Mener å for et år siden ha lest et eller annet sted, noe om en gadget du kunne koble mellom tastaturledningen og hovedkortet, som da loggførte ethvert tastetrykk som ble gjort på tastaturet. Jeg klarer ikke å finne igjen hvor jeg leste dette, eller å finne et lignende produkt noe sted.

    Er det noen her som vet om hvor jeg kan få tak i noe sånnt?

    Vet også at det finnes software som jeg kan ha liggende i bakgrunnen å gjøre tilnærmet samme nytte, noen tips og erfaringer om de her ute?

     

    :thumbup:

  4. OS'et er winXP pro. Men dette skjer før os'et laster inn. Det er simultant med når jeg trykker inn power-knappen på kabinettfronten. skriveren er en god gammel traver av HP880-C, og utskriften er helt blank. Og i tillegg så kjører den jo ikke arket helt ut, det blir stående fast/stopper halvveis inni printeren.

     

    Til deg Thomas, er det noe i bios jeg kan slå av for at dette ikke skal skje? Det er som du ser ovenfor, en blekkskriver.

  5. Heisann godtfolk!

    Jeg kjøpte meg ny pc for litt siden. Kjøpte komponenter og bygde selv. Alt funker perfekt, bortsett fra en irriterende ting. Hver gang jeg slår på maskina, så starter printeren på en skrivejobb. Den stopper alltid midt på siden sånn at jeg må trykke på den feilrettingsknappen for at den skal kjøre ut det blanke arket. Hvorfor skjer dette nå? Hadde jo samme printer og kabel på den gamle maskina, der var det aldri noe sånnt. Er det noe enkelt som gjør dette som jeg bare ikke har tenkt over?

    Takker for alle svar og hint.

  6. I morgen håper jeg at jeg får min nye innmat til pc'en min. Så jeg prøver å få svar på spørsmål jeg lurer på før problemene oppstår.

    På dette hovedkortet så er det innebygd grafikk, men jeg har et grafikk kort fra før som jeg har tenkt å bruke. Skal jeg bare koble skjermkortet til agp-sloten og koble skjermen til skjermkortet når jeg starter maskina første gang, eller skal jeg koble den til hovedkortet? Og det grafikk kortet som er integrert i HK'et, stjeler det av det konvensjonelle minnet?

     

    Et annet spørsmål, burde jeg ta en format c: på systemdisken før jeg setter den inn i det nye systemet?

     

    Takker til dere guruene som gidder svare :)

  7. Hei!

    Jeg har bestilt meg nytt hovedkort, cpu, ram og kabinett.

    har bestilt hovedkort av typen soltek SL-86MP-L. Nå så jeg at det er Serial ATA på det. Vil det si at jeg må kjøpe nye harddisker og cd-rom? Eller kan jeg bruke opp igjen de gamle? Ble veldig i tvil her nå.. :-?

  8. Jeg har bestilt meg et hovedkort av typen Soltek SL-86MP-L.

    På dette kortet står det at det er med "integrated 2D/3D Graphics".

    Hvor godt er dette? Jeg driver ikke med noe spilling eller store grafiske program. Jeg har fra før et ATi-rage 64 kort med tv-ut. Er det innebygde kortet bedre enn dette rage-kortet jeg har fra før?

    Bestilte samtidig en 2,4GHz celeron og 512mb ddr ram og nytt kabinett fra chieftec. Kommer dette til å funke sånn noenlunne greit med hverandre?

    Håper på noen gode svar og hint, jeg er ikke veldi erfaren med sånnt selv. På forhånd takk!

    :smile:

×
×
  • Opprett ny...