Jump to content

tunefish

Medlemmer
 • Content Count

  1713
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

About tunefish

 • Birthday 04/21/1982
 1. Takk for svar, folkens. Da synes det å være trygt å kjøpe en vanlig 2.5 SSD, ja. Blir nok primært brukt som en stasjonær reserve-PC, så regner med det blir en billig 120GB-disk. Om den i verste fall skulle være et par mm for liten, så får jeg brøke møbeltrikset, eller leve med slark. Takk igjen for nyttige innspill!
 2. Jeg vet ikke om den "støtter" SSD per se, men har iallfall funnet klipp på youtube hvor folk har installert SSD-er på en. Men ja, vet ikke om det betyr at jeg kan kjøpe hva som helst og plugge inn...
 3. Jeg har en gammel laptop Acer 3830TG som jeg vil tørke støvet av og oppgradere med en SSD. Men jeg lurer på om jeg kan bruke en hvilken som helst SSD, siden jeg antar at "datakontakten" ikke er som på nyere SSDer?
 4. Beklager at jeg slenger meg på denne posten, men jeg skal også oppgradere en gammel laptop med en SSD og lurer på følgende: Kan jeg kjøpe en hvilken som helst 2.5 SSD, og kan jeg være sikker på at det er riktig "kontakt-type"? PC-en er en Acer 3830TG.
 5. Har savnet tester av små portable projektorer, så dette var fint. Hadde dog håpet på et bedre resultat, men bra om dere fortsetter med slike tester, så det blir lettere å sammenligne. Jeg er i målgruppen!
 6. For å spørre på en litt mindre sarkastisk måte: Er det virkelig nødvendig å bruke banneord i artikler og overskrifter? Det føles bare så utrolig barnslig og unødvendig, og jeg mister lysten til å lese resten av innholdet.
 7. Treg prosessor? Ifølge ytelsestestene i artikkelen, så ser den da ikke spesielt treg ut?
 8. Hvordan er kameraet på denne i forhold til Galaxy S4? Kjøpte meg nettopp en S4+ til omtrent samme pris som denne, men ser denne har bedre specs på papiret iallfall, og hvis den har like bra (eller bedre) kamera, så sender jeg kanskje S4-en i retur.
 9. In other news: Hadde det vært turbasert, ville det vært mer aktuelt for meg, men så ikke slik ut i videoen.
 10. "...der du blant annet kan utnytte deg..." Meg snakke bra norsk, veldig?
 11. Kjøpte nylig et acer nettbrett med windows 8 som jeg nettopp oppdaterte til 8.1. Det er forsåvidt mange ting som irriterer meg med bruker-"vennligheten" til dette OS-et, men akkurat idag er det det faktum at alle applikasjoner med lyd automatisk mutes om programmet minimeres eller om jeg dimmer skjermen for å spare strøm. Det er jo rett og slett fantastisk idiotisk hvis jeg ikke kan spille musikk fra spotify, youtube eller andre nettsteder uten å måtte ha på skjermen eller ha programmet oppe i forgrunnen! Er dette Microsofts versjon av multitasking i 2013? Please say it aint like that... Jeg har forsøkt å finne noen innstillinger å skru på, og har googlet etter et svar, men har ikke funnet noe som har hjulpet.
 12. Jeg fikk aldri noe beskjed fra elkjop om at dette måtte gjøres innen ti dager. Men likevel, det første jeg gjorde da jeg mottok varen, var å gå på nettet for å registrere cashbacken umiddelbart, for å sørge for at dette var gjort innen eventuelle frister. Derfor gikk jeg på acers offisielle cashback-nettside, slik jeg nevnte, men fikk oppgitt at jeg måtte vente i 30 dager før jeg kunne registrere varen. Derfor ventet jeg... Hvis det viser seg at JEG blir straffet for dette, så blir jeg ikke direkte happy. Da sender jeg heller brettet i retur. Men de burde da klare å ordne opp i dette når situasjonen er slik den er.
 13. Huh? acercashback.com - claim now. og der kan man ikke velge dato før minst 30 dager tilbake. er derfor jeg har ventet...
 14. Mulig jeg har misforstått noe her, men det virker som om mange av dere registrerer inn cashbacken så og si umiddelbart etter utført kjøp? Jeg får beskjed om at jeg må vente minst 30 dager og maks 60 dager før jeg kan registrere noe som helst hos Acer cashback... Kjøpte w511 for et par uker siden eller så...
 15. Fullt klar over det, og jeg struper allerede dl og ul kraftig, spesielt nå midt på dagen, så kan jeg åpne opp mer på natta hvis jeg har behov for det. Er som sagt uansett ikke snakk om stornedlastninger, men å ikke ha muligheten for å laste ned en torrent i ny og ned blir rett og slett fryktelig upraktisk.
×
×
 • Create New...