Jump to content

omnomnom

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dette er det som er kommunisert når man velger ekstra utstyr på en Tesla. Har man forventninger utover dette, så kan man egentlig takke seg selv.
 2. Selvfølgelig er det for å få gratis reklame (av f.eks. tek.no); men at Apple "må" ta ned sidene for å gjøre produkt endringer, får til å virke som om løsningene deres er laget av amatører.
 3. Med denne måten og regne på, sparer jeg tusenvis av kroner hver gang jeg er innen Komplett og tilsvarende sider.
 4. Billigere å ha en produksjonslinje med batterier. Så tipper de sparer det inn allerede der. Har de god margin på de batteriene fra før av, og de i tillegg kan regne med at en del vil kjøpe oppgraderingen, ligger det potensielt an til å bli mye billigere for Tesla.
 5. " Nå hinter Nvidias PR-sjef Tom Petersen til Hot Hardware at det er lite sannsynlig at vi får se partnerkort til de prisene Nvidia viste fra scenen. " Vi får nok ikke se kort direkte fra Nvidia heller med de prisene som ble vist. Kortene de har selv ligger allerede 100-200 usd over. Nå er det riktig nok for Founders Edition, men kan ikke huske å ha sett noe annet fra Nvidia enn FE versjoner på Pascal serien.
 6. Da gleder jeg meg til mai neste år, når det begynner å bli tilgjengelig på Samsung telefoner
 7. Så det samme politikerne har snakket om de siste 15-20 årene...
 8. GTX 1070 MaxQ ligger en plass mellom GTX 780 og 780 TI
 9. Hvert år er 1 eller flere nyhetssaker om at Cisco nok en gang har en bakdør med hardkodet passord. "Featuren" burde snart bare komme ferdig dokumentert.
 10. Så bra, har sett frem til at Chrome skal endelig bruke enda mer minne.
 11. Den sida er vel snart på DNBs topp 10 mest sette sider i år
 12. Hva det koster å produsere er totalt irrelevant. Om en større gruppe er villig til å betale 13k for en mobil, så er det helt rett priset. Om de synes den er dyr har ingenting å si. Eller for noen vil er det kanskje et argument i seg selv. En flaske Imsdal har vesentlig større gap mellom produksjonskostnader og utsalgspris.
×
×
 • Create New...