Jump to content

Burgomatic

Medlemmer
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 :)
 1. For oss som brukte Amiga var Directory Opus en soleklar favoritt. Dette var/er en filbehandler som har helt vanvittige konfigurasjonsmuligheter. Programmet finnes fortsatt (kun for PC), men de siste Amiga-versjonene (tror den siste het Magellan II) var hinsides, da de kunne kjøres i Workbench-replace-mode. For å si det på PC-språk: Directory Opus tok over Desktop'en og man hadde alle herlighetene tilgjengelige fra man bootet.
 2. Ble litt overrasket da jeg kjørte bil i 40-sonen, og ble forbikjørt av en jente på sparkesykkel på fortauet.
 3. Har min egen sky, med en WD MyCloud-boks. iOS-appen til MyCloud har mulighet for automatisk backup av bilder, og jeg (personlig) liker at backupen ikke blir slettet, selv om originalbildet slettes.
 4. Kanskje Sinclair C5 gjenoppstår også?
 5. Eller er det den legendariske "Arne's drit digge homepage" de mener?
 6. Morsomt å se modellnavnene på prosessorene. De skal alltid være høyest mulig: Exynos 9820. Lurer på hva Samsung kommer til å gjøre den dagen modellnavnet passerer 9999.
 7. Ser ut til at 12-tommeren har blitt overflødig, størrelsesmessig sett. Skal bli interessant å se om 12-tommeren forsvinner, eller om den blir oppgradert.
 8. Selv om registry ikke MÅ ryddes, så vil det etterhvert samle seg mange gamle keys som gjør at det tar lengre tid for maskina å scanne gjennom alt. Dette er vel noe av årsaken til såkalt Windows-råte.
 9. Geek Uninstaller. Velg ‘force removal’. Kjør deretter registryrenseren i CCleaner.
 10. Har du testet PDFelement eller PDF Expert på MAC?
 11. Skulle gjerne ha kjørt OCR-scanning av en PDF-fil, men ingen av programmene jeg har prøvd har taklet å lese font-typen, som forøvrig er fra 1930-tallet. Enkelte ord blir riktige, men det blir mye rart også. Vet dere om noen OCR-programmer som kan ‘mates’ med de fontene som skal scannes?
 12. Det er lenge siden B&O laget tv'er selv. Jeg var tv-reparatør på første halvdel av 90-tallet, og på den tiden var det Thomson-innmat i B&O, mens billedrørene for det meste var fra Philips. Kjøpte man derimot en tv fra Thomson, Saba eller Telefunken på denne tiden, kunne man få stort sett den samme innmaten, men til en laaaangt lavere pris.
 13. Fant nettopp ut at hvis jeg bruker feil finger 5-6 ganger på iPhone, så må man inn med passord uansett. Fort gjort å bruke feil finger, selv om purken ser på.
 14. Fingeravtrykk kan være så mangt. Man kan bruke både knokene og håndflaten. Jeg har selv testet at det funker å bruke nesen til å låse opp iPhone. Purken kan ikke teste ut hver eneste bit av alle kroppsdeler.
 15. Hvor ble det av den berømte telefonterroristen Sven Høgda? Ga han seg på 90-tallet? Ringer han ennå? Lever han fortsatt? https://no.wikipedia.org/wiki/Sven_H%C3%B8gda
×
×
 • Create New...