Gå til innhold

morten_

Medlemmer
  • Innlegg

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av morten_

  1. er det bedre å bruke den win32 baserte AIbooster programmet på drivercd'en til asus m2n-e kortet istedenfor å gå i bios å gjøre om instillingene der?

     

    er det slik at selv om man avinstallerer AIbooster-programmet, så vil man fortsatt ha instillingene man valgte? (klokkingen altså)

     

    slik at dette programmet gjør det man velger i bios?

  2. Jeg har selv bare en enkeltkjerne 3500+ prosessor, og har egentlig ikke hørt noe om hva som er mulig å klokke denne til, ei heller andre Athlon 64 cpu`er... men det er mye annet etter hva jeg forstår man må sette seg inn i for å få en vellykket overklokking av disse prosessorene... minne timings, voltøkning +++ m.a.o så tror jeg ikke at jeg gidder å sette meg inn i alt dette for å få en marginal økning i ytelsen...  men hvis du vil sette deg mer inn i det anbefaler jeg deg denne tråden : https://www.diskusjon.no/index.php?showforum=231

    7186869[/snapback]

     

    Men i og med at asus m2n-e kortet støtter klokking, så vil vel spenningsverdiene etc justeres automatisk skulle man tro.

  3. Du kan øke hastigheten ved å justere "cpu frequency" som hos meg står på 200mhz default. denne hastigheten ganger det som står under "multiplyer" gir prosessorhastigheten. Er egentlig veldig usikker selv på hva som er lurt å stille dette til siden jeg selv er veldig fersk på Athlon 64 systemer.

     

    Kanskje noen andre her kan svare på dette? Lurer selv på hvordan det er lurt å overklokke, om det kan lønne seg å stille bushastigheten høyere samtidig som man setter multiplyern ned, slik at den totale prosessorhastigheten blir høyere e.l?

    7185613[/snapback]

     

    ja altså. det er litt intreseant dette. men hørte at en amd 64 x2 4600+ på 2,4 ghz kan klokkes litt høyere i allefall, men hva har du hørt?

  4. Skal du gjøre opptak på f.eks mididisc av hva WinAmp spiller av? (eksternt opptak) Eller vil du gjøre opptak slik at du kan om-enkode mp3'ene til et annet format? (internt opptak)

     

    Om du forteller hvordan du skal ta opp og hvorfor er det enklere å komme med løsninger eller alternativer :)

    7104009[/snapback]

     

    skal gjøre opptak av det som jeg spiller av i windows media palyer, filmer der, winamp etc. er lyden jeg er ute etter å få tak i. er en kanal på lydkortet mitt som heter steromix. det er den utgangen som f.eks wma mp3 audio recorder sikter til når man skal ta opp i fra windows media paler, winamp etc. har ingne lyd gjennom denne steromix. får ikke tatt opp noe da. har sefølgenlig lyd fra master volum, vanlig lydutgang. men den tar ikke opp fra master volum, bruker denne seromix. kunne du sjekke hva du har for slags kanal du må ta opp lyd gjennom?.

×
×
  • Opprett ny...