Jump to content

DarkSektor

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About DarkSektor

 • Birthday 02/13/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. 99% av vinnere av slike konkurranser er folk som bor sør for Trøndelag -.- sjelden jeg ser folk fra Nord-Norge vinner.
 2. Hei alle her på forumet. lenge siden jeg har oppdatert meg på hardware så jeg legger inn noe her til dere. i skrivende stund så har jeg følgende oppsett: Gigabyte GA-990 FXA UD3 rev 1.2 AMD phenom II 960t 3Ghz Corsair Vengeance 1600mhz 8gb(2x4) Sata disk som boot Evga gtx 780 Nye deler som er bestilt: Asus Rog Maximus VII Ranger Intel Core I7-4790k Samsung EVO 840 120gb(boot) Vil jeg merke noe forskjell på ytelsen? Jeg vet at å fra 3.5 IDE til SSD som boot disk er som natt og dag, men med tanke på bytte fra AMD phenom til I7-4790k. er dette STORE forskjellene eller vil jeg få 1-5 mer fps i crysis 3 og far cry 4
 3. Kunne ikke bruke trådløs headset med 2.4ghz så jeg valgte å gå for kablet headset. Roccat kave xtd
 4. Fikk nettopp et nytt headset i julegave, et Corsair 2100. har fulgt manualen til punkt og prikke. ladet til ferdig ladet, installert programvaren fra corsair osv. Problemet er at lyden forsvinner av å til, virket som om signalene detter bort å kommer tilbake. Har lest litt om at det kjøres på 2.4 GHZ båndbredde i likhet med de fleste rutere gjør. Men skulle jo ikke være problem siden ruteren står i annen etasje og jeg sitter i første etasjen. Er det flere her inne som har dette headsettet og har løst problemet?
 5. før en kommentar. karl skapeland <<kjører den windows 8?>> hadde det ikke vært før den lille beskjedne kretsen så hadde du kanskje ikke hatt noe datamaskin med windows 8 på. dette er ikke en datamaskin, den erstattet radiorør som var stor og ga mye varme. Prøv å forestill deg dagens datamaskiner drevet med radiorør:) prøv
 6. er det bare folk som bor sør for trondheim som vinner konkuransene fra HW.NO??
 7. Hei. har et merkelig problem. jeg var inlogget i world of warcraft for 6 timer siden. Men nu klarer jeg rett å slett ikke å logge in min karakter eller gå inn på wow armory, forsåvidt ALT som er tilknyttet til EU battle,net flere som har dette problemet? finnes det løsning til det eventuelt?
 8. høres ut som et vulkansk varmt skjermkort trudde jeg ble den første som sku kommentere:P
 9. konkurransen er var jo ferdig 17 November 23:59 i dag er det 19 November 06:52 burder dem ikke kåret et vinner?
 10. https://www.diskusjon.no/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/huh.png https://www.diskusjon.no/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/hmm.gif forstår jeg jeg det riktig så har du 2x GTX titan og kjører BF3 på 1920x1080 å til og me på low setting? med slike skjermkort kan du jo kjøre alt på fult å på 3 skjermer. selv har jeg et 1x GTX 780 å kjører Crysis på full grafikk og 1920x1080. har bare en skjerm og den takler ikke høyere. men poenget var at hvorfor ha 2x titan for å så kjøre grafikk på low???? du kunne like greit ha brukt et GTX 560.
×
×
 • Create New...