Gå til innhold

Prodigy8

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prodigy8

  1. Sjalottløk skrev (37 minutter siden):

    Fikk varene i dag, og den PSUen er søppel. Den lager en slags skumme lyd under en viss load samt an den bråker.. Den går i retur.

    Jeg bestillte denne for et par dager siden. Hadde planer om å ha den i en hjemmeserver med betraktelig lavere loads enn hva PSU'en kan tilby, altså < 500 W. 

    Bør vell fungere til det bruket? 

  2. 5800x kommer i posten idag. Meget skuffende å se at den holder så høye temperaturer. Til dere som har litt peiling, vil det ha noe å si for levetiden for prosessoren? For eksempel om den skulle passere 90 grader under store workloads? Vil det å undervolte den føre til bedre temperaturer uten større tap i forhold til ytelse? 

  3. Mannen1 skrev (1 minutt siden):

    Pepe har levert greit han. Det er laget som ikke fungerer. Han kan ikke dra laget alene. Det som irriterer meg er at han ikke kan få ballen på mål. Det gjelder dog ikke bare han. Han har et godt skudd. Fyr av og sørg for at den går innenfor stengene, slik at vi i hvertfall får en retur eller noe. Skyter man utenfor er det 100 % sikkert at det ikke blir mål. Du trenger derfor ikke sikte på vinkelen. Sikt bare litt på siden av midten så får du oftere scoring. 

    Da ser du noe jeg ikke ser. Pepe har talent og når det funker for han, ser han fryktelig bra ut. Problemet er at vi ser alt for lite av det. Han har et veldig høyt toppnivå, men et enda lavere bunnivå og han leverer generelt under gjennomsnittet. 

    Hvis du sammenlignerer han med for eksempel prime Sanchez, både pris og spillmessig, er det klart at Pepe har vært et elendig kjøp så langt. 

  4. Ekstremt skuffende. Hadde håpt seieren på Old Trafford skulle gi oss litt driv, men neida, vi ligner med og mer på hvordan vi så ut med Emery på det værste. 

    Villa gjorde en knallgod fotballkamp, men vi skulle aldri gått på et slikt tap hjemme. Skaper ingenting og virker som om vi har fler forsvarere som kommer til avslutning enn angripere. Pepe virker mer og merbsom et skikkelig bomkjøp. Etter min mening, prøver han på for mye og fremstår alt for ego. Bør gjøre det enkelt og heller bruke spillerne rundt seg. 

  5. Aetius skrev (14 minutter siden):

    I utlandet ser jeg at AMD har en kampanje der man får Far Cry 6 hvis man kjøper en Ryzen 5x00-prosessor, men når jeg går til kampanjesiden ser jeg at den eneste norske butikken som deltar er Komplett - og at de eneste prosessorene som listes opp der er 3x00-serien. What gives?

    Det er i så fall feil. Se her https://www.komplett.no/kampanje/128094/amd-ryzen-5000-bundle. Det finnes også en post her i tråden med handlekurven til en bruker fra Proshop hvor FarCry 6 er lagt til som en "bonus" /kampanje. For øvrig kult at AMD fører tilbudet for 3000 serien også. 

    Edit: 5600x er untatt fra kampanjen og koden må innløses før 31. januar så vidt jeg husker. 

    • Liker 1
  6. =Øyvind= skrev (6 minutter siden):

     

    Hvorfor er f.eks. H100i og H115i merket med AM4 om man må kjøpe denne i tillegg?

     

    1100803804_2020-11-0513_32_47-Window.jpg.93b5c5b31e76bb3ded77be4b934aa42a.jpg

    Tror det bare gjelder H100i og H115i som ble kjøpt før AM4 kom på markedet. Jeg kjøpte H100i tilbake i 2014 og da eksisterte ikke AM4. Tror iallfall at det er det som er greien her. 

  7. ExcaliBuR skrev (4 minutter siden):

    Takk! Da flytter jeg vannkjøleren og strømforsyningen (850W) over i den nye riggen og kjøper heller en rimelig viftekjøler og mindre strømforsyning til dagens rigg som skal bli brukt som hjemmeserver. Noen kroner spart. 

    • Liker 1
  8. kjetilkl skrev (2 minutter siden):

    Jeg har også en H100i på min 3770k, så tenkte å se om jeg fikk montert denne på 5800 eller 5900, i verste fall går det vel an å bruke den som følger med 3700 som jeg har i gaming-riggen nå tenkte jeg ...

    Det vil nok ikke være noe problem. Hva er oppfatningen av vann vs luftkjøling i 2020? Tilbake i 2014 ble jeg overtalt til å gå for vannkjøling, men fra hva jeg har lest, kommer Ryzen med overraskende gode "stock" kjølere. Samtidig har jeg hørt at dagens viftebaserte kjølere skal være ganske så stillegående. 

    Av nyskjerrighet, hva bruker du den andre maskinen til? hjemmeserver?

  9. kjetilkl skrev (Akkurat nå):

    Hmm, er jo veldig liten prisforskjell på 5800x og 5900x hvis du først vurderer 5800x da ..... what to do  :wallbash:

    Sant, men husk at det blir en høvding opp det igjen for ny kjøler om du trenger ny.

    Har en Corsair H100i, usikker på hvilken versjon, men den ble iallfall sluppet før AM4 kom på markedet så den er ikke offisielt støttet. Noen som vet om det går an å kjøpe en AM4 brakett og bruke den med en H100i? 

  10. Betroz skrev (2 minutter siden):

    Spørs hvilke spill det. Hvis Battlefield 5 multiplayer er noe du spiller, så ville jeg gått for en 5900X. Spiller du type spill som f.eks The Witcher 3 eller Tomb Raider, så holder det sikkert med en 5600X.

    Kan det hende at 5800x blir en god "middle ground" da? 

  11. OlavAndre95 skrev (14 minutter siden):

    Har lyst å bygge en ny rigg inn mot juletider. Hvilken modell fra 5000 serien bør jeg gå får? 5600x eller 5800x? Maskinen kommer til å bli brukt til utvikling og gaming, ikke videoredigering eller streaming. Har et GTX 1070 skjermkort, men vil oppgradere dette også for å ta steget opp til 4K gaming. 

    Lurer på det samme. Kan man forvente at 5800x vil være mer "future proof" enn 5600x? Prosessoren jeg kjøper i dag kommer jeg til å bruke de neste 3-4 årene med mindre noe spesielt skjer på maskinvare fronten. 

    Viktig å huske på at det her bli siste generasjon med AM4.

  12. Vi har 4 seire, 11 tap, og 11 uavgjort mot de 5 store i PL de siste 3 sesongene. 4 av de resterende 11 kampene våres, skal spilles mot nettopp disse lagene? Vi trenger 3 poeng fra samtlige av disse kampene, hvordan all verden skal vi klare det?

     

    Siste 3 PL-sesonger mot Liverpool, Manchester United, Manchester City, Tottenham, og Chelsea...

     

    Vunnet 4/26

    Tapt: 11/26

    Uavgjort 11/26

  13. Ufattelig at Wenger ikke bekrefter Sanchez fra start i morgen. Vi så alle forskjellen han utgjorde med det samme han kom innpå lørdag. Det gjør det ikke bedre at han avkrefer ryktene om hva som har skjedd på treningsfeltet heller.

     

    Når det er sagt så tror jeg han starter uansett og de eventuelle disputtene på treningsfeltet er det vell åpenbart at han avkrefer (selv om det skulle ligge noe i det )

  14. Det handler mer om måten vi taper kampene på enn noe annet. I det vi møter litt motgang virker det som vi ikke har noe som helst plan for hvordan vi skal håndtere situasjonen, verken i kampene eller utenom. Arsenal kan gå fra å ha en glimrende kamp og se ut som tittelutfordrere til å se ut som et middelmådig PL lag. 

     

    Hvor ligger problemet? Jeg vet ikke, men det samme gjentar seg år etter år, så om noen legger skylden på manageren er vell ikke så rart?

×
×
  • Opprett ny...