Gå til innhold

Evilposelos

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evilposelos

  1. Kjæresten gjorde det slutt for akkurat snart et år siden og med han forsvant det sosiale. Var bare på fester med vennene hans. Ikke har jeg facebook for det er ikke vits å være inne der når jeg ikke har noen å prate med og mobilen har vært avslått i flere uker nå siden det er ferie. Hurra.

    Kjenner jeg begynner å savne eksen litt. Gruer meg til bursdagen min gjør jeg også.

    *klem* Kan lage bursdagskake og komme på besøk jeg :fun: Når har du bursdag?

  2. Her fremstår du som litt naiv. Jeg gjetter på at han vil forsøke å få deg sparket, hvis ikke sende russiske leiemordere etter deg, for at du ikke instinktivt visste nøyaktig hva han ønsket. Tyder på enormt dårlig kundebehandling.

    Det er først etter at han har sagt han skal sprenge hele senteret på grunn av dårlig service.

  3. Nå har sladeret nådd meg, så nå tenkte jeg at jeg skulle si ifra til han. Nå vet jeg hvertfall at sauer ikke trenger kraftfòr om sommeren, for det var det ryktet gikk ut på. At han ikke hadde råd til fòret.

     

    Nei, det jordet ser helt forferdelig ut, det er virkelig ikke mere grass der. Var borte for å se nå. Nå må han skifte jorde, jeg skal si ifra.

  4. Bor du på "landet", må du regne med husdyr på beite, møkkalukt om våren og rauting/breking, fra dyr.

     

    Du skriver om et et areal og x-antall sauer, men ikke om det er mat på beitet. Så lenge det er grass/vegitasjon på jordet, har de sikkert mat. Og er jordet stort nok, kan de gå der hele sommeren. :) Undrer på, at du MÅ gi sauene vann?

     

    Bøndene vet selv godt, når det er behov for kraftfor. Og det brukes kun i spessielle situasjoner og normalt ikke, hvis de går på et godt beite om sommeren.

    Det ser ikke ut som om det er så mye igjen, bare det de ikke spiser som står opp. Så stort er det ikke, hadde det vært mine sauer, hadde jeg latt de være der max 1 uke.

     

    Ja, jeg må tåle det, men det er opplagt at de breker fordi det er lite mat, de kommer alle sammen løpende i håp om at noen skal gi dem mat om noen nærmer seg dem. Dette gidder de ikke den første uka de er der, for da er det nok mat.

     

    Ja, bonden tar seg ikke bryet om å komme opp her og vanndunken er ofte tom, så da føler jeg at jeg må fylle den opp. Jeg ser de drikker støtt og stadig.

  5. Det finnes teknikker for å få fjerne slike store muskler på helt andre måter enn vold. Det kan faktisk være vell så underholdnende å gå etter svakhetene. En svakhet er at muskler gjerne har en voldsomm seksuell usikkerhet.

     

    De er derfor livredde for å bli tatt for å være homoseksuelle. Var en bamse som prøvde å sjekke opp/plage dama mens jeg står ved siden av. Bare å late som om jeg tolket hans flørting som flørting med meg. Aka. late som om jeg er homo, slenge noe skjult overdreven øyekontakt, litt sånn "erotisk blikk", stille meg slik at det kunne tolkes som om han prøvde seg på meg.

     

    Han ble mektig irritert, men også helt potte rød i trynet mens de andre rundt ham nærmest trodde han prøvde å sjekke opp meg. Løp bokstavelig talt ut døra. Tror aldri jeg og dama har ledd så lenge.

    :rofl: Bra jobba :)
    • Liker 1
  6. Er sliten, hadde lyst til å være mer sosial, men jeg tørte ikke. Har ikke lyst til å gå på samme "smellen" jeg gikk på for 2 uker siden; jeg var sosial 100% av tia jeg var våken, det var veldig slitsomt men koselig der og da. Nedturen kom da jeg var "trygt" hjemme igjen, jeg var helt utslitt og var nærmest sengeliggende den første uka pga utmattelse, jeg ville ikke ha kontakt med noen. Jeg rydda ikke i leiligheta, lagde meg knapt mat (når jeg først lagde meg no, så var det et eller anna kjapt inn i mikro'n), spiste halvparten av det jeg lagde, og spiste resten neste dag. Jeg dro ikke på trening, og var rett og slett lei alt.

    Den andre uka så var det like greit at bestekameraten min var opptatt hele uka, da jeg slapp å føle et press med å være sosial. Jeg klarte da å slappe av, og avlede tankene med et spill jeg spilte hele uka.

    Jeg har heller ikke jobbet noe med spillutvikling da jeg har ansett disse 2 siste ukene som en blanding av ferie og sykdom.

     

    Derfor bestemte jeg meg nå for å avslutte den sosiale biten for i kveld. Så jeg ikke blir like utmatta de neste ukene, forhåpentligvis bare et par dager med (sosial) utmattelse.

    Jeg kjenner til problemet. Jeg blir også veldig sliten av å være sosial. Det verste er noen noen mener godt og skal sosialisere deg. Mareritt, jeg endte med å klikke til slutt for det ble for mye.

     

    Kanskje det blir litt mange timer av gangen når du er sosial? Hva med å kutte ned på timene sånn at du ikke er helt død? Og så justere det oppover etter en tid. Om det så er snakk om 5 minutter, gjør jo ikke det noe. Blir det for mye, går du bare tilbake.

     

    Hvor er du mest komfertabel med å være sosial, er det hjemme hos deg selv eller hos andre?

     

    koffert?

    Ingen kommentar. :rofl:

  7. Hvor ofte skifter sauene deres beite? Skal sauene ha kraftfòr om sommeren?

     

    Det er en flokk på 15 sauer utenfor her. Jordet er ikke gigantisk, kanskje litt lite, de får ikke kraftfòr og JEG som ikke er eier, må vanne dem. Nå har de faen meg stått der i 13 dager! Hvordan har eieren samvittighet til det? Jeg er lei, naboen er lei og tror pusen som stadig er innom her er lei. De breker dagen lang og selvfølgelig om natten om noen skulle finne på å gå utenfor døra.

    Jeg har lyst til å ringe dyrebeskyttelsen eller mattilsynet. Skal jeg gjøre det? :devil:

×
×
  • Opprett ny...