Gå til innhold

Alexdal88

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Alexdal88

  1. Starfield er et meget bra spill, og til Bethesta og være så mener jeg dem har gjort en bra jobb. Men det er ingen tvil om at det fremdeles er mye som må tilføyes spillet for at det ikke blir noe man går lei av etter kort tid. Er enig i at planeter er øde, og virker ikke å ha mye betydning for spillet annet en personlig utforsking uten gevinst. Men så er det jo mulig at dette er noe som åpner opp muligheten for modding på høyt nivå. Så mye empty space er en gull gruve for modding. Her kan man jo lage nye steder spillere kan utforske, og muligens tilføye ny historie og oppdrag som vil gi liv til spillet i mange år fremover.
  2. Dem burde vel bruke litt tid på nye game modes istedenfor bare maps... Også har gamer.no skrevet feil dato. Er 05.okt ikke 3.okt 😊
  3. Asså HALLO! Sier han virkelig at selskapet og de ansatte har mottatt drapstrusler?! Regner med at alle som kjenner til Unity fra før og vet hvem den der tullingen som har tatt over er, vet at han garantert er den eneste som har mottatt drapstrusler 😅 Hvorfor skulle noen som bruker Unity eller jobber der true firma og sine kollegaer som sikkert hater den fyren like mye som vedkommende og alle andre akkurat nå?! Er han så feig at han ikke engang vil gå ut og si at det er han selv som har blitt trua?! For en fjott.... Leste denne saken nå akkurat, og det tok meg 2 sekunder før jeg reagerte på hvorfor dem steger alle kontorer der den nye sjefen også holder til. Det er jo helt klart han han har mottatt trusler, og ikke mot at noen skal skade ansatte eller firmaet generelt. Men at noen helt sikkert vil gå etter han personlig. Så nå prøver han jo da og utnytte dette totalt fordi han allerede har møtt så kraftig motstand som sikkert ingen ny eier/CEO har gjort noen gang. Han er hatet av så mange utviklere og gamere at det er rart han i det hele tatt fikk jobben.. Det som kommer og skje med Unity nå er jo totalt krise! Snart sier vel alle i Unity opp, og det ender med at han må gå av for at ikke selskapet skal gå totalt på ræva! En fyr som vil ta betalt for alle kuler du skyter/lader om i battlefield er jo totalt fjern! Burde ikke få jobbe som vaktmester i et spill selskap engang.
×
×
  • Opprett ny...