Jump to content

gustyninja

Medlemmer
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

16 :)
  1. Ja, dette har ikke noe med personvern å gjøre. Dette er bare Apple sin måte å stoppe webapper og gjøre så de må gjennom appstore så de kan ta sin del av kaka når det kommer til inntekter. Progressive webapper er jo nye måten å gjøre ting på. Native feel, men device uavhengig. slipper å drive med porting og native utvikling for hver enhet man skal støtte. Men det vil vel ikke Apple ha noe av, de er fornøyd med hvordan ting er nå.
  2. @Erasmus67 Hvis vi bare skulle hatt tanks til forsvar burde vi vel egentlig ha hørt med Israel om vi ikke kunne fått kjøpt Merkava MK4 av de eller nye generasjonen som utvikles nå. Helt klart den beste tanksen som finnes når det kommer til defensive systemer og beskyttelse av mannskapet inni. Mtp Norges lave innbyggertall burde vel sistnevnte egenskap være en prioritet.
  3. Gjorde en liten direkte oversetting fra engelsk der, mente glattboret ikke flatboret. Min erfaring med dette er fra battlefield spillene så skal ikke si jeg er noen ekspert, men eneste fordelen jeg ser for glattboret er at man kan bruke ulik sabot ammunisjon og anti infanteri "hagle-kanonpatroner" (husker ikke hva de heter, flechette?). Men Norge har vel aldri brukt noe sånt uansett?
  4. Men hvorfor velger de å gå for flatboret kanonløp? Hva er fordelene/ulempene med det vs. riflet slik som Britiske Challenger 2 har? Får man ikke større treffsikkerhet på avstand med riflet?
×
×
  • Create New...