Gå til innhold

Bowers & Wilkins

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bowers & Wilkins

  1. Tjah... i 2015? Jeg har hatt en rekke Samsung-telefoner og har nå en Note men er ekstremt misfornøyd på at merket henger voldsomt etter når det gjelder OS-oppdateringer. Sony neste?
    Samsung er jo dem som er de aller raskeste til å gi ut nye updates.Sony er flinke dem også, men ikke like rask som det Samsung er.
    Det stemmer nok ikke. Jeg mente jeg har en Note 2 (men har nok hatt Note 1 tidligere). Bare nå merker jeg at Sony og LG sine modeller allerede kjører. 4.2.x. Vi er fortsatt på 4.1.3. Og 4.2 kom ut i fjor(!), og 4.3 for ikke lenge siden... Det var nøyaktig samme problem med første Note: konkurrentene (og da mener jeg selvsagt ikke Google) hadde nyere versjoner av Android på samme tidspunkt.

     

    Det er en grunn til at Galaxy Note 2 ikke har Android 4.2.x nå. Er bare å lese dette så skjønner du: http://www.androidcentral.com/galaxy-note-2-skip-android-42-go-straight-newer-version-says-aussie-carrier

     

    Men du får jo Android 4.2.2 / 4.3 til Galaxy Note 2 om du går til XDA-Developers.com siden da.

  2. Det å komme med diverse konspirasjonsteorier om at Apple liksom skal presse Telenor og Netcom til å gå ut å påstå at iPhone ikke er noe verre enn andre smarttelefoner er jo også helt absurd, det å komme med sånne tåpelige kommentarer uten noe som helst som underbygger det burde vært moderert vekk sporenstreks da det er rene vannvidd og noe helt idiotisk å skrive uten å ha noe konkret å bygge det på.

     

    Det er en ting jeg ikke skjønner, og det er hvorfor du forsvarer Apple på dette når dette er åpenbart i dag at Apple bruker skittne taktikker for å få teleoperatørene og andre som selger Apple produkter til å tyste om de negative tingene om Apple produktene og heller snakke det over til noe positivt, som akkurat Telenor og Netcom gjør nå.

     

    Det var jo ikke så lenge siden det var en artikkel en plass (som jeg ikke husker i farten på hvor det var) om at Apple ville avslutte avtalen mellom dem som snakket negativt om Apple sine produkter.

     

    Dette har vært oppe i media mange ganger, så dette er ingenting nytt.

  3. Noen er helt klart like, men på grunn av den høye prisen, er en større andel av dem mer dedikerte, men langt fra alle. Jeg er dog veldig sikker på at det er svært svært få som har en annen nettleser enn Safari.

    Vel, nå er ikke saken på hvordan iOS brukere kan bruke Safari. Poenget er at man er 100 ganger mere technerd / IT-geni med å gå igjennom 'Instillinger' til iPhones enn det man må være for å trykke en gang på 'Menu' knappen og velge 'Skrivebordsvisning' på en Samsung Android telefon.

     

    Klarer alle iOS brukere å bruke 'Instillinger' uten problemer, så klarer hvertfall hvem som helst å finne ut hva 'Skrivebordsvisning' er og hvordan man slår den av og på.

  4. 1 - Jeg vil velge å påsta at det bare er technerds som laster ned andre browsere til telefonen.2 - De vil ikke engang prøve å endre på noe slikt som sidevisning, fordi tanken om at det er mulig aldri slår dem.

     

    Jeg liker ikke måten du setter alle sammen under samme kam. Selv om noen er stokk dumme til å ikke se en slik instilling (som vises med en gang der) ved å kun trykke en gang på menu knappen, så betyr ikke det at alle andre er like dumme?

     

    Dessuten så er dette man bare trenger å velge en gang, så vil 'Skrivebordsvisning' være aktiv helt til man deaktiverer den. Så hvordan du mener at man må være et IT-geni / technerds for å kunne gjøre en så seriøs enkel ting er et godt spørsmål?

     

    Bare for å sette ting i perspektiv. Hva mener du da en iOS bruker må være som må grave seg igjennom et hav av sider med instillinger for å komme til de forskjellige instillingene der da?

     

    Dessuten, så er Samsung brukere

  5. Så alle som bruker en Android mobil er technerds med å kun trykke på 'Menu' knappen og velge 'Skrivebordsvisning' som de fleste nettlesere tilbyr i dag?
    Og dette kan du gjøre i den nettleseren som følger med telefonen?

     

    Man kan gjøre dette i alle nettleserne som er på Samsung sine Android mobiler, altså den nettleseren som følger med telefonene.

     

    Dolphin Browser, Firefox, Chrome og mange andre nettlesere har denne funksjonen i dag, så hvorfor skulle man ikke bruke det?

  6. Og så er påstanden at "enormt mange" gjør dette. Og det er regelrett bullshit, og viser abre hvor liten kunnskap Bowers & Wilkins har om demografien til androidbrukerne. Flesteparten av dem er IKKE teknisk anlagt i det hele tatt, og en brøkdel av dem vet at det i det hele tatt er mulig å gjøre dette.Technerds er ikke en majoritet blandt androidbrukere, langt derifra.

    Så alle som bruker en Android mobil er technerds med å kun trykke på 'Menu' knappen og velge 'Skrivebordsvisning' som de fleste nettlesere tilbyr i dag?

     

    Wow, visste ikke at folk i dag var så stokk dumme. Om folk er så vanvittig dumme at dem ikke klarer dette, så må jeg jo spørre på hva dem egentlig gjør på en smarttelefon til å begynne med?

     

     

    • Liker 1
  7. og har mye høeyre web presence enn Android. det tyder jo på at det er to helt forksjellige brukergrupper som kjøper produktene.iOS står fremdeles for nesten 60% av webtrafikken fra mobile platformer, mens android ligger på svake 25%. Dette rimer svært lite med tallene som blir presentert for "salg".Altså selger Android mer, men færre bruker dem.http://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=8&qpcustomd=1

     

    Dette har noe med at enormt mange som bruker Android har nettlesere som kan brukes i 'Desktop' modus. Og gjett hva som skjer når man bruker 'Desktop' modus?

     

    Jo, Android enhetene blir registrert som en vanlig nettleser under en vanlig datamaskin da.

     

    Så egentlig, så er det MYE mere Android brukere som bruker nettet enn det iOS brukere gjør.

     

     

  8. For min del bruker jeg for det meste telefonen til akkurat det samme som i 2009

     

    Og her har vi beviset på hvorfor Apple henger så mye igjen etter de andre produsentene og taper terreng så det suser etter nå i dag, nemlig fordi Apple kun går etter hva de eksisterende brukerne vil ha og ikke hva markedet i seg selv i sin helhet vil ha. Apple bare kliner på noe nytt bare for å prøve å henge etter de andre produsentene for å virke relevant. De aller fleste iPhone brukerne bruker selv aldri telefonene 30% ut av 100% til hva iPhonene er god for.

    • Liker 1
  9. @Bowers & Wilkins

    Dette har du virkelig ikke greie på. Det er faktisk allerede problemer med å bli kvitt varmen fra prossessoren i mobiltelefoner under hard belastning. Tror du bør lese litt om "thermal throttling". Google Nexus 4 er et eksempel på en telefon der dette skjer, og jeg mener jeg har sett det samme om både Experia Z og SGS4 (både octa og s600). Det at aluminium sprer varmen er faktisk en fordel, selv om den ikke er veldig stor når telefonen ikke er designet som et kjøleelement.

     

    Jeg har aldri opplevd noen form for problemer selv etter å ha overklokket (CPU'en) min Galaxy S4 til 2133 MHz. Mulig at billigere telefoner ikke har gode prosessorer som ikke klarer å håndtere varmen noe bra.

     

    Selv dagens Intel prosessorer for datamaskiner kan man jo kjøre helt enkelt uten å bruke kjøleribbe i det hele tatt uten å gjøre CPU'en så varm at den slår seg selv av eller noe i den duren.

     

    Men utenom det, så kan du ta deg en titt her for å se at Galaxy S4 takler varmen utmerket: http://blog.gsmarena.com/thermal-images-of-samsung-galaxy-s4-surfaces-shows-that-the-device-rarely-gets-hot/

  10. Synes dette er litt rart. Er det ikke fortsatt ganske labert utvalg av tablet-apper for Android sammenlignet med iOS?

     

    Alle apps som blir laget for Android 4.x i dag blir laget for å fungere både på smarttelefon og tablet. Og her fungerer dem på nøyaktig samme måte, så har du f.eks kjøpt et program på Play Store, så slipper du å kjøpe den på nytt som tablet utgave.

     

    Er jo bare tull å lage en sepparat app for en tablet når begge deler kan intergeres i samme app.

  11. Da ville en plasttelefon som utvikler samme varme fra elektronikken smelte plasten rundt.

    Aluminiumsskallet fungerer som en stor kjøleribbe, det gjør ikke plast.

     

    Varmen er ikke så varm at det begynner å smelter av plasten uansett. Det er uansett en ulempe at alluminium sprer varmen sånn den gjør selv om det avlaster CPU'en og GPU'en for varme. Denne varmen som kommer ut av CPU'en og GPU'en er noe dem er laget for å tåle selv uten varmeavleder. Dessuten så er det ikke vanlig plast vi snakker om her, men Polycarbonate som tåler mere varme enn det vanlig plast gjør.

     

    Det som er saken her er at dere foretrekker alluminium og at alluminiumen sprer ut varmen i fra CPU'en og GPU'en selv om dem er laget for å tåle denne varmen uten å lede bort noe varme kun får å få en bedre følelse i handa. Hva er egentlig vitsen med at dem skal lede vekk varmen over hele telefonen når det ikke er noe vits i å lede bort noe varme i fra dem siden dem tåler det utmerket fint?

  12. Det gjaldt exynosutgaven, men det er uansett irrelevant om det står i spesifikasjonene eller ikke. Poenget er at maks ytelse kun er tilgjengelig for benchmarks og, i praksis iflg testene til anandtech, bare kamerappen til Samsung. Det er også bare benchmarktestene som kan låse GPU på maks. Da gir ikke testene et reelt bilde av ytelsen i praktisk bruk.

    En grunn til at de ikke lar grafikkintense spill klokke GPU opp til maks kan være at det kan føre til overoppheting og høyt strømforbruk, men det gjør ikke egentlig saken noe bedre.

     

    For øvrig har Brian Klug hos Anandtech, som gjorde testene, hintet på Twitter om at Samsung ikke er alene om denne praksisen, i det minste ikke når det gjelder låsing av CPU på maks under benchmarks. En av tweeten hans mens han holdt på med dette var noe sånt som "the wormhole goes very deep indeed", og han lurte på hvor langt han skulle grave i det. Ikke umulig at det kommer mer.

     

    Ja stemmer, var jo Exynos utgaven som var saken her.

  13. Ja, en selvfølge. At man kan få større batteri og da også større telefon er fint mulig uten utskiftbart batteri, derfor ingen fordel for det utskiftbare batteriet.

     

    Det er på ingen måter en selvfølge. Det er bare at det å kunne skifte ut batteriet har mange fordeler over alle de dumme negative sidene unibody har.

     

    Det reddet hvertfall ikke broren din sin telefon når den lå i do i 4-5 minutter. Hadde noe kortsluttet da hadde det vært ødelagt for lenge siden. Men det er sant at det er en fordel å kunne ta ut batteriet når man mister den i vannet. Men det kommer nok ganske langt nede på lista for de aller fleste når de kjøper telefon. De som ønsker robuste telefoner kjøper telefoner som er vanntette og som ironisk nok ikke har utskiftbart batteri :)

     

    Det reddet telefonen hannes. Den virker som den skal per i dag og har ingen tegn på at noe galt har skjedd. Så tro hva du vil.

     

    Og dette med å kunne ta av bakdekselet har jo også mange fordeler. Som f.eks S-View coveret som bruker en egen bakplate som festemekanisme. Dette er en fordel. Og med at man allerede kan ta av bakdekselet, så skulle det vel ikke være noe som skal forhindre noen i å skifte batteriet da. For er dekselet bak mulig å ta av så er det ikke noe unibody og da er det heller ingen vits i å bygge inn batteriet inn i telefonen. Og hva om batteriet på en eller annen måte skulle bli ødelagt, hva gjør du da?

     

    Med en Galaxy S4 for å ta et eksempel, så kan man bare bytte til et nytt batteri og bruke telefonen videre. Med HTC One så blir den en ubrukelig alluminiumsklump helt til du kommer deg på et service senter som mildt sagt vil rane deg for å få skiftet til et nytt batteri om dette er din feil.

     

    Er så mange ting som kan skje som gjør at et utskiftbar bakdeksel og batteri alltid vil være en fordel. Punktum.

     

    Hehe, jeg trenger vel ikke prøve å svare tilbake på den bastante meningen du presenterer som fakta.

     

    Nei, kanskje fordi det ikke er noe å svare tilbake på, siden det er sant det jeg sier. Om du vil virke seriøs, så får du motargumentere på hvorfor et microSD slot er dårlig når det er frivillig å bruke det?

  14. Nei, men det tok jeg som en selvfølge. Å ha et stort stygt batteri på utsiden kan du gjøre uansett med et batteri cover om du har lyst på et større batteri.

    Jeg tar heller med meg et bærbart batteri i sekken om jeg absolutt skulle trenge et batteri. Batteriene er jo skreddersydd telefonen og batteristyringen er laget til akkurat det batteriet. Jeg vil påstå at de aller færreste skifter ut deksel og batteri og får en bulkete mobil mot å få bedre batteritid. Hadde det vært så viktig hadde de blitt produsert med større batterier.

     

    En selvfølge?

     

    Bare fordi jeg sa at man kunne få mye større batterier inn i telefoner med mulighet for å skifte batteri, så skulle det være en selvfølge at batteriet må være i samme størrelse som det orginale?

     

    Kanskje på tide å avslutte bærturen din i tide før det går for lagt?

     

    Hva din bror har gjort er jo total irrelevant. Jeg har badet med flere telefoner, med og uten batteri uten at jeg har sett noen fordel med å kunne ta ut batteriet av den grunn. Men det er jo fortsatt helt irrelevant ettersom det er noen få enkelteksempler.

     

    Dette er et godt eksempel på hvorfor skiftbar batteri er en fordel. Og dette med at folk mister telefonene sine i toalettet, vannet, sjøen eller whatever, så er dette med å kunne ta ut batteriet en stor fordel for å kunne berge telefonene med at dette faktisk skjer ofte. Et batteri som ikke er mulig å ta ut vill mest sannsynligvis føre strøm igjennom alt sammen og kortslutte ett eller annet. Dette forhindret broren min i siste liten med sin Galaxy S3.

     

    Så si hva du vil, men dette er en stor fordel over å ikke kunne skifte / ta ut batteriet.

     

    Da tar du feil. Jeg bruker Windows, OS X og Ubuntu med eksterne harddisker. Jeg har flere kunder på jobb som kommer inn, kjøper nytt minnekort og er sure som få fordi det ikke virker. Når jeg da må stå der og forklare at ikke alt kan legges inn på minnekortet og at de må begynne å flytte f.eks. musikken over for å få plass på telefonen og ikke på minnekortet og at de må drive å flytte apper, som ikke alle støtter minnekortlagring så blir de fly forbanna og jeg skjønner de godt. Derfor anbefaler jeg alle å kjøpe telefoner med innebygd minne som skal holde.

     

    Bare fordi noen kunder er dumme når det kommer til dette og fordi noen kunder er problemet selv, så forhindrer ikke dette sannheten at et microSD kort er en fordel uansett hvordan man vrir og vender på det. Har man ikke behov for å bruke et microSD kort akkurat nå, nei da er det ingen som tvinger deg til å bruke det heller. Det følger heller ikke med noe microSD kort når man kjøper en smarttelefon i dag heller.

     

    Fordelen er om man plutselig ser at man har behovfor mere lagringsplass, da er det VELDIG kjekt å kunne ha et microSD slot tilgjengelig i stedet for å rive av seg håret i aggresjon fordi man må gå til innkjøp av en ny telefon med mere lagringsplass eller eksterne disker som er til enda mere fustrasjon for disse brukerne enn hva et lite microSD kort er. Dette er alle enig med meg i.

  15. Nei, jeg foretrekker å bruke originalt batteri og kjøper som sagt ikke en telefon for å skifte batteri. Kan du forresten vise meg et batteri som har 50-70% høyere kapasitet enn originalbatteri til en telefon og da så klart at det er samme fysiske størrelse som originalbatteriet.

    Jeg foretrekker telefoner med 64GB lagringsplass, som er mer enn nok for meg som bare bruker rundt 40GB pr dags dato. Jeg kjøper innebygd fordi jeg hater måten android bruker minnekortet, det føles akkurat som å ha en ekstern harddisk man må flytte ting over til. Sånt vil jeg slippe.

     

    Snakket jeg om at batteriene måtte være i samme størrelse som det orginale?

     

    Og dette med å kunne ta ut batteriet, det er noe som faktisk berget broren min sin Galaxy S3 fra døden. Han mistet den i toalettet og den lå der i hvertfall 4-5 minutter før han fant ut at den lå der. Han fikk tatt opp telefonen og tatt ut batteriet på den for å berge selveste telefonen. Han lot så telefonen tørke under ris i 3-4 dager før han prøvde å starte den. Den startet opp og fungerer perfekt. Dette har nok sikkert forkortet levetiden en del på telefonen, men den fungerte hvertfall perfekt når han prøvde den. Hva hadde skjedd om dette hadde vært en HTC One?

     

    I don't want to know that.

     

    Det er også ganske tydelig at du ikke bruker Windows og en ekstern harddisk med måten du beskriver måten å bruke et microSD kort på. Omtrent alle bruker Windows og er vandt til å bruke det sammen med eksterne enheter. Hvorfor skulle dette være noe problen for dem å bruke et microSD kort da?

     

    Greit, det er slik du bruker det men det sier ingenting på hva folk faktisk foretrekker.

×
×
  • Opprett ny...