Jump to content

Kimm0n0

Medlemmer
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

About Kimm0n0

 • Birthday 11/09/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det var på en av disse nyhetssitene fra semibransjen i Sør-Korea, Kina eller hvor de holder til. Via RetiredEngineer på Twitter, en stund tilbake.
 2. AMD ga fra seg masse slotter hos TSMC til Huawei slik at de kunne produsere for lager fram til de blir bannet av Trump. Men AMD tar over mange av Huawei sine etter 01.09 som motbytte, så volumet som kommer framover blir mye større enn det vi er vant med. Huawei hadde vel rundt 20% av TSMC sin produksjon, rett etter Apple. Men det betyr også at AMD bare har produsert på nye volum i litt over en uke.
 3. Enten at de ikke klarer å produsere nok chiplets av høy nok kvalitet og/eller at etterspørselen etter Epic er så stor at alle de beste chiplets går dit.
 4. Jeg er ikke så inne i spill, men det man snakker om er gamle spill som ikke er optimalisert for mange threads? Jeg ser i noen eldre spill gjør 3700X det like bra som 3900X som jo er en indikasjon at spillmotoren bare kaver når det kommer for mange threads?
 5. Det kommer jo an på om spillet er bra programmert slik at det kan utnytte mange cores. Nyere spill er ofte bedre på dette.
 6. Første batch med 3900X er utsolgt på Komplett og Dustin
 7. Er ikke dette en veldig rar overskrift? Hva er meningen? At man aldri skal forsøke med autopilot igjen? At prosjektene med autopilot er stoppet?
×
×
 • Create New...