Jump to content

d3vil87

Medlemmer
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

1384 profile views
 1. Er det noen som har erfaringer med Grouw robotklipper? Bruk av app etc? Er jo i billig kategorien når det gjelder robotklippere men funker gjerne greit likevel?
 2. Er det noen her som erfaring med netthandel hos Eurodel? Vurderer og bestille to bremsecalipere derfra men usikker om alt er inkludert når en kjøper. Ta denne f.eks : https://www.eurodel.no/bremsecaliper-trw-bhx520e Følger glidebolter med f.eks? Eventuelt hvordan vet man hvilket sett med glidebolter man må kjøpe utenom, da det er vel ikke alt som passer? Eller? Setter stor pris på all hjelp!
 3. Er det noen som kan si meg hva dette støpselet kalles? Skulle hatt en ny men sliter litt med og finne utav det. Er blitt brukt til fjernlys på en 2003 Toyota Avensis. Takker på forhånd!
 4. Vurderer og kjøpe meg min første DAB adapter til bilen men har hørt diverse negative erfaringer rundt dårlig signalstyrke på disse. Tenkte å kjøpe en Tiny Audio C5, er det noe jeg kan gjøre for å få best mulig signalstyrke på denne? Er litt ny på dette så dere får ha meg unnskyldt. Takker for alle tips!
 5. Ok, da blir det nok bensin for vår del. Takk for gode svar!
 6. Takk for svar! Mulig jeg gir Golf en ny sjanse. Har du erfaringer om bensin utgaven er like bra som diesel utgaven på disse?
 7. Takker for alle svar! Det hjalp. Står nok over denne Ford'n for denne gang. Har sett litt på biler til 150 000,- Dette blir en bil som min kone skal bruke og hun trives i en bil som ikke er like stor som en stasjonsvogn, i tillegg til at automatgir er et must for henne. Hun har hatt en 2007 modell VW Golf med DSG så langt og har vært fornøyd men den har dog noen småfeil rett som det er. Vil nå kanskje prøve noe annet. Har vært litt innom tanken på en Hyundai i30 også da jeg ser at Hyundai har gjort det bra de siste årene. Kom gjerne med andre forslag 😊
 8. Er det noen her som har erfaringer med Ford Focus? Har sett litt på en 2012 modell med 2.0 TDCI og automatgir. Bilen har lav km.stand og utfra bilhold så tyder det på at den skal vare en stund. Likevel så sjekker jeg litt rundt på nett i forkant og satt igjen med litt tvil da en del hadde kritisert Ford sin automatkasse, blant annet. Ønsker derfor noen råd / erfaringer 😊
 9. Er det noen som vil dele sine erfaringer når det gjelder stormkjøkken? Hvilket merke er bra/dårlige f.eks? Ønsker forøvrig og kunne bruke det til både steking og koking. Er helt ny på de greiene her så jeg takker for alle tips! ☺️
 10. Du har gjerne ett poeng der! Mulig det har bare lurt meg til å tro at det var samme pære. Skal sjekke når jeg kommer hjem Takk for godt tips!
 11. På denne bilen virker det som om fjernlys pæren er den samme som blir brukt til parklys når ikke fjernlyset er i bruk. Har satt en ring rundt der fjernlys/parklys er. Før det ble skiftet hovedlykter så var dette lyset konstant på, akkurat som nærlys, bare at lyset var mye svakere. Ville en ha fjernlys så lyste denne pæren mye sterkere. I tillegg til at jeg får nå feilkode i dashbordet som beskriver dem som parklys som ikke virker.
 12. Hei! Har en 2007 VW Golf 1.9 TDI som jeg har skiftet til nye frontlykter på. Etter at alt var montert og påkoblet igjen så virker ikke parklysene i begge de nye lyktene, av en eller annen grunn. Den slår likevel over til fjernlys som normalt, så lyspærene er det ikke noe galt med vertfall. Nærlys og blinklys fungerer også som normalt. Tar gjerne i mot tips om hva jeg bør sjekke da jeg er litt ny på dette 😊
 13. Hei! Er det noen som har erfaringer med uoriginale frontlykter på bil? Har en VW Golf der Hella merket er blitt brukt, men ser det finnes andre rimeligere merker og. Regner med at en får det en betaler for(?)
×
×
 • Create New...