Jump to content

d3vil87

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

1532 profile views
 1. Dere får ha meg unnskyldt om dette ikke var rett kategori og legge inn mitt spørsmål. Prøver og finne ut av om det går an og koble 2 trådløse headset med hver sine mikrofoner, i samme stasjonære pc? Med det så tenkte jeg at begge deler samme lyd og at begge mikrofoner fungerer. Har to stk Steelseries Arctis 1 som har mulighet for og koble til både trådløst og via AUX til pc, hvis det hjelper(?) Jeg har to AUX punkter på selve pc'en, en for lyd og en for mic. Sikkert helt ordinært, bare nevner det. Setter stor pris på tips hvis noen har gjort lignende før!
 2. Har en 2007 modell Volvo S80 2.4 diesel som går ujevnt på tomgang. Turtallet går liksom opp og ned når den står i ro, ellers er bilen helt fin og kjøre uten noen form for hvit eller sort eksos 😅. Starter lett gjør den også. Har noen en formening om hva dette kan skyldes?
 3. Er det noen som har erfaringer med Grouw robotklipper? Bruk av app etc? Er jo i billig kategorien når det gjelder robotklippere men funker gjerne greit likevel?
 4. Er det noen her som erfaring med netthandel hos Eurodel? Vurderer og bestille to bremsecalipere derfra men usikker om alt er inkludert når en kjøper. Ta denne f.eks : https://www.eurodel.no/bremsecaliper-trw-bhx520e Følger glidebolter med f.eks? Eventuelt hvordan vet man hvilket sett med glidebolter man må kjøpe utenom, da det er vel ikke alt som passer? Eller? Setter stor pris på all hjelp!
 5. Er det noen som kan si meg hva dette støpselet kalles? Skulle hatt en ny men sliter litt med og finne utav det. Er blitt brukt til fjernlys på en 2003 Toyota Avensis. Takker på forhånd!
 6. Vurderer og kjøpe meg min første DAB adapter til bilen men har hørt diverse negative erfaringer rundt dårlig signalstyrke på disse. Tenkte å kjøpe en Tiny Audio C5, er det noe jeg kan gjøre for å få best mulig signalstyrke på denne? Er litt ny på dette så dere får ha meg unnskyldt. Takker for alle tips!
 7. Ok, da blir det nok bensin for vår del. Takk for gode svar!
 8. Takk for svar! Mulig jeg gir Golf en ny sjanse. Har du erfaringer om bensin utgaven er like bra som diesel utgaven på disse?
 9. Takker for alle svar! Det hjalp. Står nok over denne Ford'n for denne gang. Har sett litt på biler til 150 000,- Dette blir en bil som min kone skal bruke og hun trives i en bil som ikke er like stor som en stasjonsvogn, i tillegg til at automatgir er et must for henne. Hun har hatt en 2007 modell VW Golf med DSG så langt og har vært fornøyd men den har dog noen småfeil rett som det er. Vil nå kanskje prøve noe annet. Har vært litt innom tanken på en Hyundai i30 også da jeg ser at Hyundai har gjort det bra de siste årene. Kom gjerne med andre forslag ?
 10. Er det noen her som har erfaringer med Ford Focus? Har sett litt på en 2012 modell med 2.0 TDCI og automatgir. Bilen har lav km.stand og utfra bilhold så tyder det på at den skal vare en stund. Likevel så sjekker jeg litt rundt på nett i forkant og satt igjen med litt tvil da en del hadde kritisert Ford sin automatkasse, blant annet. Ønsker derfor noen råd / erfaringer ?
 11. Er det noen som vil dele sine erfaringer når det gjelder stormkjøkken? Hvilket merke er bra/dårlige f.eks? Ønsker forøvrig og kunne bruke det til både steking og koking. Er helt ny på de greiene her så jeg takker for alle tips! ☺️
 12. Du har gjerne ett poeng der! Mulig det har bare lurt meg til å tro at det var samme pære. Skal sjekke når jeg kommer hjem Takk for godt tips!
×
×
 • Create New...