Jump to content

Kørky

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

263 profile views
 1. Hei! Jeg fikk førerkortet beslaglagt på grunn av prikkbelastning. I tunnelåpningene står det at det forbudt for gående og syklende. Har politiet lovt til å lasermåling inni tunnelen??
 2. Den er grei. Men er i hovedsak ute etter å få tak personen som har bilen
 3. Selger mener at han aldri var på eu kontroll med bilen men er ikke sikker. Er tross alt 15 år siden han solgte bilen. Kan prøve å ringe SV i morgen om dem kan se hvor den var på eu-kontroll i 2005.
 4. Selger har betalt årsavgift på bilen i alle år siden han solgte bilen. Han får gebyr også for manglende forsikring. Så det er veldig viktig å få tak i rett person her.
 5. Jeg har ringt statens vegvesen 2 ganger. Å dem kunne ikke gi noe svar på hvem som overtok bilen. Skrev dette innlegget som en siste mulighet å få tak personen som har bilen.
 6. ETTERLYSNING! Hei! Jeg etterlyser en Nissan Primera 2.0 eGT 1991 Modell. Eier solgte denne i 2005 men vet ikke hvor den er. Bilen ble aldri omregistert av ny eier, så det ble aldri foretatt et eierskifte. Han som solgte bilen sa at mannen som kjøpte denne hentet bilen på Gardermoen og lovet å levere inn salgsmelding. Men ble aldri gjort. I følge statens vegvesen sine sider står enda bilen på skilt. Men antar at bilen står lagret et sted. Selger mente at han solgte bilen til en i Nord-Norge, men er ikke 100% sikkert. Bilde lengre ned. Er ikke ute etter å ta noen. Men jeg og selger lurer på om hvor bilen ble av. Så vær så snill å ta kontakt hvis du har noen info om bilen. Info om bilen Modell: Nissan Primera P10 2.0 eGT Årmodell: 1991 Registeringsnummer: SR37229 Farge: Hvit Karosseri: Sedan Seteplasser: 5 Usikker om det var takluke på den Bilde under er hentet fra google. Men bilen ser sånn her ut. Mvh Lars Myrvang
 7. Hei! Jeg er en gutt på 15 år som skal ta moped-lappen i Mars. Å jeg lurer på om hvor mange spørsmål er det på mopedteorien?
 8. Hei. Jeg er en gutt på 15 år som er ferdig med kjøretimer på moped. Å jeg lurer på om hva er neste jeg skal gjøre? Jeg blir 16 år i Mars 2015. Er det bare teoriprøven til lappen? Før jeg vet ikke om jeg skal gjøre mer før jeg blir 16 år.
×
×
 • Create New...