Gå til innhold

Arctic V

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arctic V

  1. Mitt største spill med nesten alt av DLC tar omkring 250GB og heter selvfølgelig Microsoft Flight Simulator 2020. Det å slappe av etter en lang dag ved å reise til barndomshjemmet er det ingen andre spill som tilbyr, derfor er det verdt hver eneste GB. Trodde ikke jeg var en sånn person men endte med å mestre både en Airbus 320 og Boeing 787 på en uke og er nå hekta.

  2. De må jo få svare, når du stiller dem spørsmål eller kommenterer det de gjør??

     

    Hæ? Ingen av de kommentarene har stilt noe spørsmål eller kommentert hvordan de gjør ting, og de har hvertfall ikke "svart på noe." Jeg oppfordret til å la "fans" anmelde spill, jeg sier ikke at de *ikke* gjør det allerede - men det virker litt tilfeldig akkurat nå. Det eneste de har gjort er å misforstå på en fiendtlig og barnslig måte, på kommentarer som har gode poeng. Seriøse skribenter føler ikke trang til å kommentere "hva andre skulle mene er strengt tatt rivende likegyldig for meg", det sier vanligvis selv. Er du typen som forsvarer alt yndlings redaksjonen din bedriver, eller ser du at dette kan oppfattes som kverulerende?

  3.  

     

     

    Mao. like greit vente til Doom Eternal.

     

    Med andre ord, like greit å lese flere anmeldelser, og ikke lese kun én anmeldelse og tro alle er 100% enige. GameReactor gav det 9/10, for eksempel.

     

    https://www.gamereactor.eu/gears-5-review/?page=1

    Nettopp. Husk også at gamer.no var en av de som ga Zelda BotW 6/10, så for guds skyld: sjekk andre anmeldelser. Og for autentisitetens skyld er det OK å sette en faktisk objektiv fan av serien til å anmelde spillet, både så fans kan få bedre kontekst og sammenligning - mens nye fans får et bedre helhetsbilde og blir lettere ledet inn.

    Er ikke ofte vi har en person som anmelder både det første (2006!!!), fjerde og femte spillet i en serie. Så den han-er-ikke-objektiv-fan-greia di må du nok revurdere. ;)

    Jeg sa ikke at personen trenger å ha anmeldt alle spillene - jeg sa at det kan være fordelaktig og helt OK å la fans i redaksjonen anmelde disse seriene. Jeg siktet spesifikt til BotW anmeldelsen, les kommentarene jeg svarte på. Uproft å være så defensive og kverulerende. Velg heller å stå for meningene deres uten å måtte nit-pick'e andres (ironisk nok).

    • Liker 1
  4.  

    Mao. like greit vente til Doom Eternal.

     

    Med andre ord, like greit å lese flere anmeldelser, og ikke lese kun én anmeldelse og tro alle er 100% enige. GameReactor gav det 9/10, for eksempel.

     

    https://www.gamereactor.eu/gears-5-review/?page=1

    Nettopp. Husk også at gamer.no var en av de som ga Zelda BotW 6/10, så for guds skyld: sjekk andre anmeldelser. Og for autentisitetens skyld er det OK å sette en faktisk objektiv fan av serien til å anmelde spillet, både så fans kan få bedre kontekst og sammenligning - mens nye fans får et bedre helhetsbilde og blir lettere ledet inn.

    • Liker 1
  5.  

    Tankegangen var at «Hei, vi har en greie som har blitt veldig populær, har vi lyst til å slippe mer innhold?», men jeg tror du må se på livskvaliteten for teamet. Vi har ikke lyst til å overarbeide teamet, og dermed senke kvaliteten på innholdet som vi lanserer

     

    Er ikke dette så enkelt som å bare ansette flere personer? De har absolutt ingenting å tape og jeg ser for meg at mange talentfulle utviklere står i kø for å jobbe med Apex.

  6. Jeg tar tilbake siste delen av min første post fordi det stemmer dessverre at jeg har veldig urimelige forventninger, spesielt til et nettsted med over 25 skribenter. Dette er noe jeg håper vil endre seg da flere forbrukere blir vandt med mer personlige og in-depth anmeldelser à la enkeltindivider på youtube, hvor nå standarden faktisk er rundt 3-4 uker. Ærlig talt så sier ingen det bedre enn Dunkey - men når det er sagt så er det en grunn for at gamer.no er den eneste nettstedet jeg fortsatt leser, alltid hatt stor respekt og tillit til innholdet her. Sånn som den gangen de droppet å gi en meningsløs karakter til spillet Spellforce 3.

     

    Alright, good talk I guess.

  7. At man skal bruke måneder eller år er nettopp det du antyder slik du har skrevet innlegget ditt. Nå som du faktisk forklarer hva du mener er det mulig å forstå deg. At du tolker det slik er helt greit og opp til deg, men  anmeldelsen bruker ikke ordet "stresset" så vidt jeg kan se. Heller ikke at de har speedrunnet det, det er det du som tillegger anmelder.

     

    Jeg fikk ikke det samme inntrykket av teksten som deg.

     

    Jeg skrev "Jeg insinuerer selvfølgelig ikke alltid..." som i at det varierer individuelt hvor lang tid man trenger, men i dette tilfelle syntes jeg rdr2 krever/fortjener ca en måned ja.

    Korrekt observert, det var jeg som kom på de ordene for å forklare meg generelt. For meg er å "ligge i hardselen" ganske synonymt med å "stresse gjennom" noe. Finner det også meget interessant at du mener 1 uke for et massivt single-player (spesifikt) er mer enn nok tid for å anmelde noe pga det er single-player, som du påpekte i første post. Hvilke type spill/sjanger mener du faktisk trenger mer enn 1-2 uker? 

     

     

    Om Arctic V hadde lest lenger enn første avsnitt så hadde han kanskje oppdaget at anmelderen i sin tid brukte to uker med spillet før anmeldelsen ble sluppet.

     

    Men du fikk i det minste med deg mer enn bare overskriften. Det står det enorm respekt i.

     

    Nice try buddy - men var Camrot som sa de hadde spilt det i en uke, jeg bare siterte teksten som nevnte spillet hadde vært ute i en uke, for så å svare på det han/hun skrev. Likte deg faktisk bedre når argumentet ditt var "wAt", står mer respekt i det enn å patetisk feiltolke meg for komisk effekt.  

     

    Uansett, da jeg leste ca halve anmeldelsen begynte jeg også å rynke like hardt på nesa som andre her i tråden som skjønner at denne teksten ikke akkurat er et lidenskapprosjekt, men mer som et forutinntatt kjærlighetsbrev.

  8. En drøy uke med et singleplayer-spill er mer enn nok for å skrive en spillanmeldelse, gir lite mening å bruke flere måneder eller år på slikt. At gamer.no velger å vente med å legge ut anmeldelsen nesten en uke etter lanseringsdato, burde fortelle deg at de trolig ikke har forhastet seg med anmeldelsen. 

    At du med eksempelet ditt anbefaler å spille i nesten 2 år før man skriver en anmeldelse sier mer om din useriøsitet eller manglende forståelse på hva som er poenget med spillanmeldelser og youtubere.

     

    Jeg insinuerer selvfølgelig ikke alltid at man skal bruke så lang tid på en review eller at en uke er for kort, men det føles ikke lenger genuint for meg når artikkelen praktisk talt åpner med "vi stresset gjennom et av de største spillene i vår generasjon. 10/10". I min mening er en uke med speedrunning nok til å kunne anbefale spillet til noen, men ikke nok til å gjenfortelle tusenvis av lesere hva som gjør dette spillet virkelig magisk og hvorfor det er verdt 600 kr.

  9. "- spillet har nå vært ute i en drøy uke. Selv har vi ligget i hardselen for å ikke bare fullføre spillets historie, men også for å se alt det andre opplevelsen har å by på."

     

    Skal dette forestille en lidenskapelig review som jeg tilitsfullt kan vise venner, ettersom den reflekterer spillet man fortsatt er hekta på etter måneder med unike følelser og opplevelser? Det var en gang jeg hold meg til "the little guy" for å unngå nettopp denne desperasjonen, men dette beviser nok en gang at kun privatpersoner på youtube kan objektivt gi sin ærlige mening etter betydelig tid med spillet. (F.eks 'Arlo' brukte nesten 2 år på en 3,5t lang BotW review). Denne "demoen" dere har kladdet ned her er en nedlatende vits som har gitt dere permanent -10% respecc fra meg.

×
×
  • Opprett ny...