Gå til innhold

bat.man

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bat.man

  1. På det der brettet der du må bekjempe hu der ant-lion dronninga og du etterpå mottar de der feromonene, mistenker jeg en bug i spillet mitt. Kommer ikke videre etter det. Møter han der alien-kisen som 'obduserer' ant-bitcha, og gir meg beskjed om å hente feromonene. Etter det stiller han seg foran døra inn dit jeg skal og nekter å røre seg av flekken. Men kommer meg over han etter å ha stæsja noen kasser og hoppa over han. Etter det kommer jeg inn til den 'refugee - campen', der jeg møter en kar som sier jeg bare skal fortsette videre, men jeg kommer til en dør som ikke er mulig å åpne på noen som helst måte. Er det noe triks her, eller er det spillet som roter?

  2. Jeg har en Seagate Barracuda 200Gigbyte IDE harddisk.

    Har bestilt en Seagate Barracuda 200Gigbyte S-ATA harddisk.

     

    Jeg har hørt fra folk om at det går ikke, eller at det er vanskelig.

    Sier dem sant eller?

    Harddisken kommer vell neste uke, sikkert på mandagen.

     

    Edit: Tror topicen ligger i feil emne. Kanskje Mod kan ordne det

    Såfremst du ikke har planer om å kjøre de i RAID går det nok helt fint.....

  3. Det har vært en del poster om hvem som er best av disse to, og det eneste fornuftige man har kommet frem til er at de er klin like. Powercolor hadde visstnok noen problemer med kjølevifta for ei stund sia, men det er retta opp nå. Ytelsesmessig er det overhodet ingen forskjell på de korta så vidt meg bekjent. Gå for den med lavest pris...

  4. Det kan være mange grunner til dette. En kan være om du har vsync aktivert på skjermkortdrivern. Denne gjør at skjermkortet vil være synkronisert med skjermoppdateringsfrekvensen på skjermen. Dvs. at hvis du kjører 75 hz. på skjermen vil du aldri komme over 75 fps i cs. Tross mange som sier det motsatte vil jeg anbefale og ha denne på. Fordi ellers vil bare skjermkortet sende ut flere bilder enn skjermen klarer å vise uansett.

     

    En annen ting kan være å bruke console commands. Når du har fyrt igang cs trykker du den '§'(nedfor esc)-knappen og skriver inn fps_max 101. Hvis denne står på f.eks. 60, vil du aldri få mer en 60 fps.

     

    Enda en ting å tenke på er å bruke ett program som heter 'refreshlock', som låser oppdateringsfrekvensen på skjermen. Jeg bruker refreshlock i combo med fps_max 101, og da ligger jeg på 85 fps, som er det skjermen min maks klarer å vise uansett. Du ser ikke forskjell på 85 hz. og 100 hz.

  5. Har akkurat bestilt meg th-655(samme som 656, men i shine-blå utgave). Hadde ett chieftex bx-series før og det kan absolutt anbefales. God plass og praktiske løsninger. Solgte den for en stund siden og kjøpte en colorcase full-tower kabinett(som var mindre enn bx'en), angra litt da på at jeg solgte den.

     

    Grunnen til at jeg nå har gått for th-655 er fordi den har en bedre visuell finish og jeg har ikke tenkt å modde den, at den har håndtak for bæring i toppen er ikke så dumt heller.

     

    Så med andre ord: Skal du ha mye stæsj og dritt i kabinettet og kanskje skal modde, gå for bx. Hvis du trenger en mindre pc som tar seg godt ut og fyller de fleste krava(uten at jeg kjenner kabinettet virker det som om kjøleløsningene på kabinettet er noe slunkne), anbefaler jeg suntek.

  6. AN7 er jo egentlig ikke stort annet enn ett oppgradert nf7-s 2.0.

     

    Er forsåvidt fornøyd med mitt AN7 kort. Det eneste problemet jeg har med det er at når maskinen har stått lenge kald og jeg skal starte opp igjen hender det noen ganger at den kjører igang med den ulinga som kommer når cpu'en er for varm og den restarter....dette selv om cpu beviselig ikke er for varm. Men etter to-tre omstart funker det hest igjen.

  7. Har en del filer som jeg skal konvertere fra quicktime(.mov), til mpeg evt, wmv. Er det noen som vet om ett bra gratis program som fikser dette?. Har prøvd ett som het Xmpegconverter (tror jeg det het), men i gratisversjonen kommer det opp 'vannmerke' av en logo ca. mitt i bildet som gjør det uegnet til redigering. Forslag?

  8. ' date='02/06/2004 : 00:23'] Det er mulig å få tak i et adapter som lar deg få bruke en P-ATA (IDE) disk på en S-ATA kontroller. Følger med NF7-S v2.0 :)

    Husker ikke helt hva den heter, men noe med Adapter?

    Tror Komplett har det

    Det heter serilell som er en overgang fra pata til sata, men jeg tror å huske at dette bare vil funke på Abit nf7-s kort 2.0 og ikke noen andre, men det er mulig jeg tar feil.

  9. Du kan bestille det hvis noen i familien eller deg selv går i grunnskole eller er student har jeg lest her på forumet..

     

    Har ikke hørt om student versjon før, men siden du kjøper harddisk samtidig vil du kunne kjøpe OEM versjon(det er sikkert dette du mener). Du kan også kjøpe OEM versjon hvis du kjøper nytt HK samtidig også.

  10. Skjermen er helt grei den. Klarer 1280 x 1024 med 85 hz. (så godt som flimrefri). Meget behagelig å se på. Det eneste negative er når skjermen viser de aller mørkeste fargene er det antydning til forvrengning i kantene(lyse felter som viser seg), men har aldri opplevd dette i spill. Med den lave prisen , kan jeg absolutt anbefale denne skjermen.

×
×
  • Opprett ny...