Gå til innhold

jorgenfu

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jorgenfu

  1. Har problemer med tv-utgangen på skjermkortet mitt, et Asus GeForce FX 5600 128MB. "Klon"-funksjonen på kortet vil ikke virke slik at jeg får bilde på tv'en. Dette har plutselig bare sluttet å virke. Utgangen fungerer imidlertid hvis jeg bruker tv'n som primærskjerm (men da blir jo monitoren svart). Har prøvd å avinstallere alle skjermkortdrivere og installere på nytt. Nyere versjoner av driverne fungerer heller ikke. Hva kan være galt?

  2. Har akkurat kjøpt meg ny PC. Den funker bra bortsett fra at CD-brenneren av en eller annen grunn går seint. Både lese og skrivehastigheten ligger på ca halve av det den skal. En full CD tar 7-8 min å brenne. I Nero står det derimot at den brenner på 52x. Har prøvd med forskjellige plater og har akkurat kjøpt ny IDE-kabel, men det funker ikke bedre av den grunn. Har også installert windows 2000 på nytt (SP4) for å se om det hjelper. (Hadde SP2). Hva kan være galt?

     

     

    Håper på raskt svar!

  3. Har akkurat kjøpt splitter ny PC komponentvis fra mpx. Har montert opp alt og tror oppkoblingen skal være riktig. Problemet er at når jeg skal installere windows 2000 (har også prøvd XP) så kommer harddisken opp med kapasitet 7890 MB. Har prøvd å sette jumperne på alle plasser, men ingenting fungerer. Det kommer dessuten en feilmelding om at jeg ikke kan formatere disken og får ikke installert windows uansett. Henger seg opp. Aner ikke hva som kan være galt. Ofte dukker i tillegg bluescreen med kernel feil opp.

     

    Spesifikasjoner:

    Seagate 120 GB Barracuda ( 8MB Cache)

    Asus A7N8X Deluxe

    AMD XP 2800+

    Asus Geforce FX 5600 128MB

    Apacer 512 MB (400Mhz) RAM

     

    Har prøvd å kjøre disken på en annen PC og da ser den ut til å funke. Så kan det være andre instillinger som ikke er korrekte.

     

    Setter pris på hjelp og innspill!

×
×
  • Opprett ny...