Jump to content

Forever2an

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Forever2an

 1. Haha jævlig fett, selv om jeg ikke har noe imot Ubisoft, bare digger hvordan du hater Ubisoft!
 2. Forhåndsbestilt på steam Kjøp den på steam! koster 350 kroner mot 499 kroner i ganske mange butikker i norge.
 3. IceBlitz jeg anbefaler deg å fryse deg selv ned. Melder meg frivillig til å vekke deg opp når spillet blir lansert. I promise ;')
 4. Likte spillet overall, men SPOILER NEXT *********************** syntes slutten bare var uber weird, den var ikke bra eller dårlig, bare uber weird x)
 5. Yes, for en som er veldig into japansk kultur så er dette sykt digg. Takler ikke den engelske versjonen, husker det var en venn av meg som kommenterte at det hørtes ut som *ex lyder til tider når de engelske stemmene snakket.
 6. Vet ikke om jeg kan kalle det et skuffende spill, men noe jeg syns var skuffende var playstation home skulle jo bli noe syke greier husker jeg. Forresten har dere oculus rift vr headsettet? vurderer å kjøpe det for å prøve demo spillene, men vet ikke om det er verdt det.
 7. Seriøst, nesten halvparten av det åpningsprisen til ps3 kostet. GOOD
 8. Fant siden deres akkurat digga podkasten, siden deres burde være mer kjent. Anyway Double Helix liker jeg heller ikke fordi de ødela silent hill. Moving on jeg er uber Final Fantasy fan. Faktisk vært ganske mye rykter blant hardcore ff fans som meg at FF versus ble FF 15. Det var med god grunn at spillet tidligere het versus fordi den skilte seg betydelig fra spillets originale stil. For eksempel gameplay er realtime battle og ikke turnbased battle. Final Fantasy 15 bygger fortsatt på fabula nova crystallis som FF 13 serien er bygd på. Så den har fortsatt noe fellestrekk med FF13, men det gjenstår å se hvor mye av det som blir tatt i bruk. FF13 fabula nova crystallis var så komplisert og dårlig forklart at de færreste faktisk gadd å sette seg inn i. Får håpe spillet kommer ut i år ass. Har ventet på det i 7 år nå =_=.
×
×
 • Create New...