Jump to content

Lasse Nessøe

Medlemmer
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Lasse Nessøe


 1. De som trenger mer enn 128GB på sin mobil idag bruker den ikke optimalt for å si det sånn. Å bruke sin mobil som bibliotek for familiens bilder er galskap og oppskrift for krise. Man må enten betale for skylagring eller ha en god løsning for lagring av bilder og videoer man ønsker å ta vare på. Telefonen er rimelig utsatt og ja, bildene er trygge, men stjeles telefonen din eller går den i stykker... Vel. Da er det lite kult at nettopp disse tingene har ligget lagret, kun på den.

  • Like 3

 2. Skal bli interessant å se hvor mye fjerning av fordeler for elbiler påvirker salget. 

   

  Det tror jeg er ganske lite. Selv uten "fordelene" mange kaller det, er elbil langt mer økonomisk å eie. Drivstoffet får du for "knapper og glansbilder", så selv med full avgift osv vil de slå fossile biler på økonomi. Ikke minst er de i en helt egen liga hva kommer til ytelse og kjøreglede. Jeg kjørte en Octavia bensin med automat for noen uker siden og for meg oppleves den som en treg, gammel og kjedelig dieselbil. Selv med 180hk.

  • Like 4

 3. Du finner alltid slike Iphone disippler i disse forumene. Vedder en månedslønn på han aldrig har hatt denne Samsungen.

  Morsomme dere. Telefon ligger i skuffen på jobb da den eies av jobben. Jeg jobber også til daglig med brukerstøtte for 4000 ansatte med både IOS og Android. Er ikke så stor tvil om hvem som har mest spørsmål nei. Derfor valgte jeg Samsung selv ifjor for å lære mer om plattformen. Min konklusjon har jeg alt skrevet. Android er fullstendig underlegent IOS og langt vanskeligere i bruk ??


 4. Noen mulighet for å gjøre noe med støyen på PS4 "pro"? Jeg har ikke hørt lignende noen gang, den bråker godt gjennom to innerdører og er man i rommet må man ha på øreklokker og meget høyt volum, Har skrudd opp hele greia og tatt vekk alt støv, til ingen nytte.

   

  Den vi har i hus er dønn tyst. La den stå på toppen av TV benken i det minste. Plasserer disse konsollene inni TV møbler ber om bare om "bråk" :) En annen ting som støyer MYE er CD Drevet, så om man shiter i å ha fysiske kopier av spill er den også selvfølgelig mer stillegående.


 5. Leste du artikkelen? Her har jo Tek dokumentert at du får betydelig raskere loading i div. spill.. Alt ble jo raskere, så skjønner ikke hvor du har "hørt" det du skriver der..

   

  Jeg har også lest artikkelen og sier som mange andre her. Det er ikke verdt pengene. Ytelses "boosten" noen viser til her er placebo boost så det holder. Det man merker er lavere load tider. Thats it. Og med noe lavere, så snakker vi kun litt. Fallout 4 for eks, som rett og slett er forferdelig med tanke på loading, er forskjellen forsvinnende liten. PS4 utnytter på ingen måte hastigheten i en SSD disk. For all del, det er bare å bytte. Men ikke forvent noen store forskjeller. Jeg tror en SSHD faktisk vil gjøre samme nytten som en SSD disk og da får du 2TB for ca 1000kr idag. Jeg gav opp hele konsoll greiene pga nettopp loading tider hvor man i flere spill rett og slett satt å ventet i evigheter. 


 6. Er dette faktisk tilfelle? Dersom det er ytelsesforbedring i diverse spill (som f. eks Fallout 76 og Skyrin SE), kommer jeg garantert til å investere i det.

  Ja, det er tilfellet. Sønnen min har per nå PS4 Pro med Samsung EVO 500GB SSD. Jeg kjøpte det nettopp pga spill som Fallout 4, GTA V etc. Ja, du får litt kortere loads, men det er også litt. Jeg hadde heller kjøpt en 2TB snurredisk for mer plass og er i ferd med å gjøre det snart for min sønn. Har aldri brukt tid på å undersøke hvorfor SSD oppfører seg så dårlig i PS4 maskinene, men det er ihvertfall etter mitt skjønn, bortkastede penger.

×
×
 • Create New...