Jump to content

Lasse Nessøe

Medlemmer
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

255 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dette er interessant når man kan sette kjørelengden selv. 10.000km i året er meget lite for de aller fleste. Men 2000kr ink alt er helt klart en god pris uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Etter 3 år leier man seg vel bare en ny bil. Med en slik avtale som dette er det tull å eie bil privat.
 2. Disse er ikke konkurrenter av noe merke så lenge de ikke kan vise til kollisjonstester som er minst like gode som de beste i bransjen. Sett kinabiler før som ikke slipper inn i Europa basert på forferdelige resultater. Hjelper fint lite at bilen har sikkerhetssystemer om man dør når de kommer til kort.
 3. De som trenger mer enn 128GB på sin mobil idag bruker den ikke optimalt for å si det sånn. Å bruke sin mobil som bibliotek for familiens bilder er galskap og oppskrift for krise. Man må enten betale for skylagring eller ha en god løsning for lagring av bilder og videoer man ønsker å ta vare på. Telefonen er rimelig utsatt og ja, bildene er trygge, men stjeles telefonen din eller går den i stykker... Vel. Da er det lite kult at nettopp disse tingene har ligget lagret, kun på den.
 4. Sitter på Logitech G19 på jobb jeg. Hatt det i 14år. Fungerer like godt idag som da det var nytt
 5. Det hadde vært flott om de gjorde. Skulle egentlig ønske meg iPhone 3GS. Den lå mye bedre i hånda
 6. Den er alt for høyt prisa. Ikke verdt pengene. Og man kan ikke lade den utendørs på vinteren i Norge om man forventer å lukke lade luka etter en natt i snøvær
 7. Hjelper mye dette ja. Jeg googlet Popcorn time og fikk vel 10 forskjellige domener hvor dette er helt åpent tilgjengelig. Så å inndra ett domene navn løser ingen verdens ting runt piratvirksomhet
 8. De som har disse angsttypene er stort sett ikke elbil eiere. Har aldri hatt rekkevidde angst eller lade angst.
 9. Om disse billige telefonene virkelig er så bra. Hvorfor ser man aldri noe til de? Ingen kjøper de da det ofte er bedre å gå for fjorårets modell pent brukt i stedet. Tror ikke TCL vil senke hverken Samsung eller Apple hehe
 10. Det tror jeg er ganske lite. Selv uten "fordelene" mange kaller det, er elbil langt mer økonomisk å eie. Drivstoffet får du for "knapper og glansbilder", så selv med full avgift osv vil de slå fossile biler på økonomi. Ikke minst er de i en helt egen liga hva kommer til ytelse og kjøreglede. Jeg kjørte en Octavia bensin med automat for noen uker siden og for meg oppleves den som en treg, gammel og kjedelig dieselbil. Selv med 180hk.
 11. På tide ja. Men for i svarte H. I Outlook må de gjøre "Leseruta" mørk også. Den er klink hvit og altfor lys når man aktiverer mørk modus. Ubrukelig slik det er nå
 12. Morsomme dere. Telefon ligger i skuffen på jobb da den eies av jobben. Jeg jobber også til daglig med brukerstøtte for 4000 ansatte med både IOS og Android. Er ikke så stor tvil om hvem som har mest spørsmål nei. Derfor valgte jeg Samsung selv ifjor for å lære mer om plattformen. Min konklusjon har jeg alt skrevet. Android er fullstendig underlegent IOS og langt vanskeligere i bruk ??
 13. Android er fullstendig underlegent iPhone og IOS. Etter å ha hatt iPhone siden iPhone 3GS var det store kjøpte jeg en Samsung S9+ for 1 år siden. Den ligger nå i skuffen og jeg bruker en iPhone 7. Makan til ubrukelig OS har jeg aldri brukt før. Alt rundt oppsett av telefonen er forferdelig tungvint. APPs låser seg og telefonen trenger å bootes. Styr unna ??
 14. 685k ++. Billig? Haha. HAHA!! Billigere enn storebror ja, men langt fra noen budsjett bil.
×
×
 • Create New...