Gå til innhold

0wn4g3

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 0wn4g3

  1. Jeg har 2cd-romer i pcen.

     

    -> en sony brenner

    -> en dvd spiller

     

    Disse har bestandig funka fint, til at jeg en gang for noen uker siden bestemte meg for å flashe biosen. Så formaterte jeg, å innstalerte windows xp på nytt. Da meldte probleme seg. Dvden funker fint, men ikke brenneren.Det som kommer opp er at "windows found new hardware, bla bla bla, og når den da kommer opp med brenneren og greier får jeg, "data is invaldid". Samme skit får jeg hvis jeg innstalerer demon tools,da finner den også en "stelth generetic cd-rom noe".

     

    Lurer på om noe av feilen kan ligge i biosen, innstillinger eller noe?Eller er det bare å kanskje innstalere windows på nytt.

     

    Tusen takk,

  2. Jeg har bestandig elsket Krf!

     

    Bondevik, Haugland og Dåvøy har jeg bestandig hatt meget stor respekt til. Alle har appelert til meg på de forskjelle nivå, i sånn dybde, at uten gud og jesus og min siste visitt innom jehovas vittne huset i 1990 (da for å tømme bensin i gangen) hadde gitt meg de riktige nerver å følelser til å skjønne det.

     

    Det er en åpenbaring fra hans herre skaper, som alle kristne, over kristne, totalt mistet kontrollen kristne og krf politikere har fått inn til sine dybe sjeler. Det må nevnes, at den fulle visjon har bare et eneste usselt menneske fått og prisen kostet mer en bare en svensk utenrikspolitker. Dette mennesket, som klipper håret sitt selv, går med briller får å fremheve rødskjæret i sine egne øyne og ikke minst var grunnen til at bondevik fikk sine nærveproblmer.

     

    Laila Dåv(Døv)øy! Personen som tok det fult ut på noen julebord tilbake i tid siden, og spiste av guds røde eple i edens hage med guds perfekte bildet av mannen, adam aka bondevik. Da, 3timer etter, i Hulstands Camping & pølsehotell våket bondevik, etter litt for mye sigar og altervin, for så å høre fra sin eva, Laila Dåv(Døv)øy, "jeg var i paradis i går, sussebassen". (Ja, hvem får vel ikke nærveproblmer av sånt?)

     

    Uansett, Laila Dåv(Døv)øy sin åpenbaring har vist seg å være at dataspille er djvelensverk, og skal ut av det gladkristne norge. En hver person, som har blitt utsatt for bibelen som slagvåpen trenger ikke lang tid på å skjønne at homofilien har sin rot i voldelige dataspill. Derfor skal datasill bli forbudt i norge, og la ordne bli hørt i det norske folk.

    - http://www.itavisen.no/art/1301863.html

    I godt støtte med sin lesbiske (men måtte gud ikke vite) hvithårette pulekompis(dette ligger et annet julebords historie til) skal de nå få dette gjennom.

     

    Å la dems ord bli hørt!

    Amen!

  3. Det er 2ting en burde tenke på når det gjelder passord.

    Ofte blir passord langret i krypterte filer, og den beste måten å finne riktig passord på er ved "prøving og feiling" eller bruteforce som man kaller det. Det er jo i den senere tid blitt litt vanskeligere med den metoden, men unz.

     

    Passord burde ikke være ord og vanlige setninger, siden man ofte bruker ordlister i bruteforce cracking. Altså bruk en miks av tall og bokstaver, og hvis du da har et passord på 8+ bokstaver så er du ganske sikker.

    Men seff, slike "harald1984" kan jo kanskje lettere gjettes?

  4. Auron

     

    Tydelig at du ikke har satt deg inn i politikken ja...

    De skal nemlig ikke hive ut alle innvandrerne som du tror. De skal bare lage et strengere regelverk for innvandrere. Er det ikke litt dumt å begynne å pøse på med innvandrere, når mange har det så dårlig i vårt eget land? Er du klar over hvor dårlig mange norske personer lever?

    Tror du at det hjelper på sitiasjonen at norge stopper innvandring? De har det slett ikke fælt i forhold til en del asylsøkere. Dessuten virker det ut som at du er en av de mange i norge som er så egeosentriske og narkissosisk at det gjør vondt å høre på det gode gammle....

    "hjelp alle nordmenn før vi helper andre".

     

    Skulle svenskene under krigen bare ha stoppa innvandringa fra norge, og den flykningestrømen? Ja, det er faktisk akuratt det samme...!

  5. Jeg har 3hardisker i min maskin. Det er to stykker som er koblet til hovedkorte, og en som er koblet til en egen ide kontroller(pci).

     

    Den disken jeg har problem med, er da denne som er på egen ide kontroller. En western 80gig et eller annet. Jeg har ingen jumpere

    på denne, siden det står på disken at hvis den er alene på ide-slotten

    så skal det gå bra. (Kanskje jeg tar feil her)

     

    Uansett, denne hardisken er delt inn i to partisjoner, og begge er litt ustabil. Den første har en tendens til å "slette" alt innholde, og kreve en ny formatering før jeg får lov til å bruke den igjen. Skjer som oftest etter at jeg har svenska den(de få gangene det skjer).

     

    Den andre funker bare rett å slett ikke, prøver jeg å kopiere til den så går det som oftest bra. Men jeg kan nesten ikke åpne filer på den hardisken, eller kopiere fra den, siden pcen min da totallåser seg.

     

    Et anna merkelig problem er, at hvis jeg går inn på hardisken, og velger format. Så kan jeg velge mellom fat32 og ntfs formatering på den første partisjonen, mens på den andre kan jeg kun velge ntfs.

     

    Begge disse to partisjonene er fat32.

    --- ---- ---

     

    Er det noen som kanskje har en idee om hva dette kan være, og har noen tips å råd å komme med.

     

    Tusen Takk

  6. De som sier, det ikke er noe galt med frp, kremt.

    Bare la meg si det sånn, hvis de kommer til makten, så vil norge stenge grensene for innvandrere, og alle asylanter blir kastet med hode ut først.

     

    Hvis du syns at frp har en ok innvandringspolitikk, så er du enten for ung og dum, eller for gammel og likegyldig.

  7. For det første er frp er parti som går etter vinden, og sier det folk vil høre. De fremste annsiktene i partiet prater veldig enkelt å forståelig for alle, mens div andre partier som kanskje ap og sp har en tildels knotede og vanskelige formuleringener. Dette gjør nok utslaget på at bygg mester bob som skifter truse en gang i uka stemmer frp.

     

    For min savner jeg det politiske parti. Det er sett på som et spark til politikken å ikke bruke sin stemmerett, men nor det politiske parti var med, så var det faktisk et ballespark å stemme på de.

     

    Ungdom skal være på den sosialistike siden, det er der vi har hørt hjemme i all tid.

     

    Unz, dette er jo et komunevalg, hvorfor kommer da partiets største fjes i vinden? Dette slaget tilhører politikerne i komunen unz.

  8. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=74718

     

    Jeg bryr meg egentlig lite om politkk, men det er et ganske kjent faktum at frp er et parti som har verdier pekende mer mot de eldre. Det typiske trekk når en ser på politikk og folk, er at de som oftest går fra sosialistiske idealer til den kapitalistiske front i sammsvar med alder.

     

    Så hvorfor vinnner frp fram på et skolevalg? Jeg for min del syns at de sosialistike tanker frister mer, enn "Survival of the fatest" tankegangen til et "går etter vinden" parti.

     

    Jeg er ikke ute etter noe politisk debatt, men jeg kan egentlig ikke fatte å begripe hvorfor frp skulle vinne fram på et skolevalg. Er det kanskje martin sitt lille gorilla stunt som vinner stemmer? Eller at frp partiets fester byr på 15åringer med et fake,id og 2l øl for mye i hode?

     

    hakeløst er det i alle fall,,,

  9. Ok, nå kommer jeg til å gi deg noen tittler, enkelte kan høres "sånn hører jeg ikke på", men de får testa høytaleren meget godt.

     

    En anna ting! Jeg vil nesten anbefale deg å kjøpe / låne cder (orginale, evt brent fra orginal) får å få topp kvalitet på lyden. Hvis du laster ned sanger på mellom 128 - 196k (mp3) så blir det langt fra god kvalitet på det du prater om. Et anlegg til så mye....

     

    Uansett. Hvis du er ute etter å teste bass, :

    - Massive attack - mezzanine - angel

    - prodigy - fat of the land - breath

     

    Vanskelig vokal, gitar +++

    - Kari Bremnes - løsrivelse - (nummer 14) Melancoli (noe sånt)

    (deeen låten er feeet, seriøst, ! )

     

    Så er det jo bare å ta med det du ellers liker godt, f.eks noe rock, eller hva du måtte høre på, og høre :)

     

    Men det skal sies at ekstremt krevende musikk er klassisk. Noe jeg ikke kan gi anbefalinger på. selv om at behovens 9ende er kul :) Ellers hvis du drar dit om morningen så er jo edvart grik kult, morgensteming eller dovregubbens hall :p

     

    enjoy.

     

    --- --- ---

    Jeg leste gjennom posten din en gang til. For guds skyld! Ta med orgianl cder (som jeg sa ovenfor) får å få kvalitets lyd. Hvis lyd spiller så lite roller trenger du ikke høytalere til 20 30k. Da trenger du et par Cerwin Vega høytalere da...

  10. Hei.

     

    Min mor har veldig lyst på et speilrefleks kamera. Først kan jeg vel si at prisen skal ligge mellom 0 - 4 / 5 k.

     

    Det hun primært ønsker å bruke dette til er

    -> ta bilder av micro ting (blomster, innsekt etc)

    (da kommer vel en macro linse inn i bildet, en anbefaling på den

    tas også med takk)

    -> portrett

    -> standar bilder, som "famlilen i hagen som spiser is" bilder :)

     

    Størrelse etc har ikke mye å si. Hun liker veldig godt disse 3k kameraene fra Cannon, e ... noe :) Syns de virka fin.

     

    Tusen takk

  11. Jeg driver å prøver å få redhat til å kjøre på min lappis, men har hatt en del problemer med monitoren, så jeg sende like godt en mail til toshiba (som har en fabelaktig god service suport!!!) og fikk til svar.

     

    ---

    The 4030CDS computer has a 13.0-inch color, Dual-scan Super Twist Nematic

    (DSTN) Liquid

    Crystal Display (LCD), that displays up to 16M colors at a resolution of

    800600 pixels.

    Item               4030CDS

    Number of dots   (dots)       800x600

    Dot pitch  (mm)   0.33 mm

    Display area     (mm)   263.98 (W)x197.98 (H)

    Contrast ratio          50:1 (TYP)

    Vert. refresh 60Hz, Hor. 37,9Khz

    ---

     

    Uansett, jeg sliter enda litt med skjermen til tross for at alt av opplysninger er gitt. Problmet er at jeg får kun til å kjøre 800*600 i 256farger. Hvordan kan jeg skrive inn manuelt i x86config at jeg vil ha 16M. Eller i bunn å grunn, litt mer en 256 farger :)

     

    Tusen takk!

     

    Foresten, er fluxbox mye lettere å kjøre en kde??? Pcen går litt i smør...

  12. Tja, en pc blir vel litt galt å kalle det.

     

    (pc = person computer)

     

    Du kan tenkte deg det slik. Hvis du innstelerer f.eks en ftp server på din pc, (som bulletproof) så kan du kalle din pc en ftp - server. Selv om du først å fremst vil tenkte på den som en vanlig pc. Som oftest blir vanlige pcer, brukt til små jobber når det gjelder serverarbeid. F.eks dedicated server til cd, eller unreal får alt jeg bryr meg.

     

    Men hvis du vil tenke litt stort :) Tenke deg backbone serverne, eller hotmail sin html mail server(ere), osv osv osv. Da begynner vi å prate litt mer om pcer som har et litt mer "ømt" utvalgt av hardware.

     

    Som oftest kan det være egne plattformer med egen arkitektur, som du kan f.eks finne oss "SUN" etc, får en gunstig pris :p

     

    Hvis du ser på hardware.no, of forumet, så kjører vel de to dual athol et eller annet.

     

    (Forferdelig dårlig forklart dette, men håper du skjønner hovedpoenger)

    Det er litt sånn som du ser det.

×
×
  • Opprett ny...