Jump to content

karlern86

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)
 1. Når man ser hvor mange som har knuste skjermer på sine mobiler, virker hele greia som en svindel.. «Gorilla glass» meg midt i r***. At ingen produsenter har gjort noe med dette er jo åpenbart...
 2. Punkt 2 burde vært "Journalister lager gratis reklame for svindelen"
 3. Du vet, det er korrekt hipsterness å hate på Win8 nå. Glem bedre utnyttelse av hardware og ytelse i spill + utvikling er bare herk! START MENYEN MIN ER BORTE...
 4. Er nok heller sånn at det ikke er mye vits i å oppgradere. Er nok mange som sitter med en 2år gammel telefon å ikke ser vitsen med å betale 5000kr for en ny. Yup dette er nok tilfelle for veldig mange. Tror ikke jeg vil bytte ut min note 3 4g på ei god stund enda.
 5. i7 930 @ 3.8 ghz kjører fortsatt helt greit.. ingen hast!
 6. Jeg ser vesentlige forskjeller.. PirkapirkDURRRRRRrrr
 7. Jeg kjører samme CPU\socket selv. Med så mye ram + ssd holder den følge en stund til så lenge GPU er av nyere sort. 930`n er også ekstremt overclockings vennlig. Kjører min på 3.8 ghz med vifte kjøling stabilt. Bare google Intel 930 overclocking, meget lett med det kortet du har Men ikke nødvendig.. Jeg tenker sitte på 1366\930`n i ett års tid til før socket oppgradering. Herlig! takk for svar! Blir i såfall en oppgradering i overgangen til 2016 med ny socket+cpu. Har du noen anbefalinger på evt hvilken CPU kjøler jeg burde bruke? Har en forkjerlighet med Noctua sine men har ikke noen referanser til kvalitet på de annet enn at jeg vet det er en del som bruker de til vifteoverklokking. Bare hyggelig! Noctua er kremen av vifte kjølere Kjører selv en. Kjøper du en som har 1366 og 2011 support kan du bruke den når du skal oppgradere og tenker jeg.
 8. Jeg kjører samme CPU\socket selv. Med så mye ram + ssd holder den følge en stund til så lenge GPU er av nyere sort. 930`n er også ekstremt overclockings vennlig. Kjører min på 3.8 ghz med vifte kjøling stabilt. Bare google Intel 930 overclocking, meget lett med det kortet du har Men ikke nødvendig.. Jeg tenker sitte på 1366\930`n i ett års tid til før socket oppgradering.
 9. Alt dette er uviktig, den kalde krigen er i gang igjen nå..
 10. "Ingen slår Apple på byggkvalitet" Hva mener dere egentlig med byggekvalitet? Jeg har sett macs død av små små bulk skader i chassiet m.m. Og gjøre alt i metall\harde materialer er langt i fra en fordel.. Etter at jeg så min "plastikk" Lenovo T410s bli røska etter lan kabelen ned fra en stol, 6-10 meter bortover en grus gård med åpen skjerm uten en skramme var hvertfall ikke jeg i tvil om hva som var byggekvalitet.. Prøv det samme med hvilken som helst mac!
 11. Jeg legger 12-13 års bygge erfaring til grunn der. Alltid hatt minst kødd med Asus kort.
 12. Følger høykvalitets pasta med Noctua kjøleren Bra deler hele veien! Ikke la deg falle for fristelsen og kjøp de der ferdige "vannkjølings" løsningene. Noctuaen gruser det på ytelse\lyd. Eneste jeg hadde gjort annerledes er Asus hk i stedet for MSI. Og nei du trenger ikke alle 7 viftene. 2 vifter i push\pull oppsett holder gjerne for de aller fleste. Ofte ikke nødvendig det heller.
 13. Zenbooken er sexxeh. Helt enig, strekk deg den 1000 lappen opp i pris og få noe mye bedre. Selv en iherdig dota 2 spiller og hardware nerd. Ett Intel HD onboard duger ikke! Ser du har valgt ett par billig Lenovo\Samsung modeller i utgangspunktet, Asusen gruser det på alle områder. (Bilde,lyd,maskinkraft) og du får docking station til den Den Samsungen du linka til der hadde blitt trist til og med til kontor oppgaver.
 14. Feil, G-sync eller FreeSync gir på ingen måte jevnere bildeflyt. Det er tross alt det stikk motsatte, nemlig å hindre at det påvirker bildeflyten. Feil, det er ikke snakk om ein proprietær standard mot en åpen standard. G-sync er Nvidias implementasjon av en standard som allerede har vært planlagt. Feil, teknologien er ikke låst til den ene eller andre. Upresist, Nvidia har allerede tilbydd G-sync en stund for kommersielle aktører og nå nylig også for konsumentmarkedet. AMD dilter langt etter. Nå er det på tide at dere forstår hva det faktisk dreier seg om. Det har vært planlagt at de ulike produsentene skulle få denne funksjonaliteten (ref spesifikasjonen), men Nvidia ønsket å få det ut på markedet, så de tilpasset sin implementasjon og fikk den til å fungere på eksisterende skjermer med å bytte ut driverbrikken. Fremtidige (high end-)skjermer vil naturligvis få dette innebygd i sine driverkretser, uavhengig av om det er Nvidias "G-sync" eller AMDs "FreeSync" på den andre enden (Eller Intes kommende sync). Dere fremstiller det gang på gang som at Nvidia prøver å ta seg betalt for noe AMD vil gi gratis. Det er så totalt skivebom at ordet skammelig ikke er dekkende nok. Så hvorfor driver AMD med all denne marketing-bullshiten sin? Vel de ble overrasket av Nvidia da de presenterte en fungerende implementasjon før de hadde forventet og endet opp med å "lage" sin egen over natten. AMD kommer diltende etter og har vært sleipe for å få oppmerksomhet i media. Derfor er det viktig at journalister om teknologi faktisk vet noe om det de omtaler så de kan være kritiske til hva enn produsenten påstår. Det lukter fanboy.
 15. Hei! Jeg hadde smelt til og gjort det ordentlig med en gang noe ala de delene under. Oppgraderingspakkene til komplett er gjerne veldig mye for pengene. Du kan jo sammenligne hva delene koster enkeltvis. https://www.komplett.no/oppgraderingspakke-intel-highend/804694 For de 5000 der har du gamer i 3-4+ år fremover, så lenge GPUene dine henger med.
×
×
 • Create New...