Gå til innhold

tttt

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tttt

  1. Hei, etter å ha sett min aksjeportefølje blitt slått av indeks har jeg bestemt meg for å investere i fond. Jeg tenker da å fordele investeringen i fondene Dnb global indeks, Dnb teknologi, Dnb healt care, Dnb Finans og Klp norge indeks. Hva syns dere om denne fondsporteføljen, og hvilken endringer ville dere evt gjort?

  2.  

    Noen som vet hvorfor xxl falt såppas idag? De slapp jo kjempetall. Har stor tro på de fremover, både pga teknisk analyse og at dette er en bedrift som har stort potensiale når de nå utvider utenfor Norge.

    Fordi de positive tallene allerede er diskontert inn i aksjekursen.

     

     

    Jeg kunne tekte at dette var grunnen. Men var tallene dårligere enn forventet? Den gikk jo opp en prosent etter at tallene ble frigjort, men så falt den utover dagen.

  3. Hei, prøver å vurdere mulighetene til Olav Thon Eiendomsselskap. Teknisk Analyse sier meg at det ikke er et bra kjøpstidspunkt akkurat nå. Grunnen er at aksjen har gått 35% fra nyttår, og ser ut til å ha nådd toppen. Men jeg klarer ikke å se grunnen til økningen, jeg ser at en analytiker ga kjøpsignal rett før oppgangen, men dette er ingen grunn til 35%. Jeg ser også at det er et sertfikatlån på 300Mill med rente på 1.5%, hva er dette? Noen som ser grunnen til at Olav Thon Eiendomsselskap har gått såppas, og hva tror dere om aksjen?

  4. Hei,jeg har fått nesten en halv million i arv. Planen var investere dette i utleiebolig, delvis for å få ned formuen med tanke på studielån. Men siden jeg ikke er 18 så kan jeg ikke eie bolig. Planen er nå å investere i noe annet til jeg er 18. Og deretter investere i bolig før jeg skal studere.

     

    Jeg spør derfor om tips til investering i tidsrommet 1-3 år. Og om andre tips til hva jeg kan gjøre. Jeg vil helst investere disse pengene i noe med ikke alt for stor risiko.

  5. Er i tvil om dette er riktig underforum.

     

    Jeg tenker å bygge et quadcopter med gopro og live feed til skjerm på bakken. Jeg vil at kvaliteten på live feeden skal ha best mulig kvalitet siden det er det endelige "produktet". Live feeden bør være med minst mulig etterslep.

     

    Jeg har prøvd å søkt litt rundt på nettet uten å finne noe som passer. Noen som har tips hvordan dette kan gjøres?

  6. Jeg skal kjøpe meg elektrode sveiseapparat på jula. Har tre alternativer, to såkalte inverssveiseapparater, og ett annet. Hva er forskjellen? Ser at det billigste og det nest billigste har nesten samme specs utenom amperen, der det billigste har mest ampere. Her er de tre apparatene jeg har sett på, vil helst ikke ha ett av de to billigste pga pris.

    http://www.jula.no/sveiseapparat-160-a-210020

    http://www.jula.no/invertersveiseapparat-120-a-210024

    http://www.jula.no/sveiseinvertere-force-165-150-a-210023

     

  7. Hei, jeg er 16 år og har fått veldig lyst til å restaurere en moped. Jeg går linje for å bli industrimekaniker, og har tilgang til et mekanisk verksted. Vil mekke det meste hjemme, men kan bruke noen timer på det mekaniske verkstedet. Målet mitt er å restaurere en porsche når jeg blir eldre.Så jeg tenkte det var en fin plass å starte med å restaurere en moped. Har lyst til at etter kjøp - restaurering - salg så skal jeg ikke ha tapt noen store summer. Jeg har noen spørsmål som jeg ramser opp nedenfor:

     

    Er det mulig å kjøre dette i null? Og hvordan?

    Hvilket verktøy trenger jeg?

    Hvordan får jeg startet med dette?

    Hvilken type/modell bør jeg restaurere?

    ^hvor får jeg tak i deler?

    Hvordan gjør dere lakkeringen?

     

    Vet ikke om dette var riktig forum/under forum. Vis ikke kan admin bare flytte.

    Takker på forhånd for svar.

  8. Jeg vil påsta at det er en garantert tapsak å investere 400 kroner i aksjer. Husk med en kurtasje på 49 (netfonds) så måksjen din øke med 25% før du kan selge deg ut og tjene penger. råder deg heller til å vente med å investere ekte penger, og heller bli med på feks e24 børs NM.

    • Liker 3
  9. Hvorfor har du denne aksjen? Vil du fortelle hvorfor du mener den har en oppside?

     

    Hvis ting går som planlagt i peru (som det ser ut til at det vil) så er det et godt grunnlag for kjøp avv aksjen. Iox er også i startfasen etter det kraftige fallet for snart et år siden. Og nå som den har truffet support på 1.

    77 regner jeg med at den skal opp til "taket som ligger på 2.15.

  10. Hvilken av de to nevnte er anbefalt? Og hvorfor? Eventuelt er det noe vesentlige forskjeller?

    Selv bruker jeg netfonds, noe som jeg synes er helt greit. Tenker at det er kurtasjen som er viktig for deg, sammenlign hvem som er billigst for hvor mye du tenker å investere.

×
×
  • Opprett ny...