Jump to content

UglyCasanova

Medlemmer
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

40 :)

Recent Profile Visitors

829 profile views
  1. gjort mange studier på folk som må rette på andres grammatikk, og det er ikke så veldig oppmuntrende lesning, hvertfall ikke for deg. Jeg har OCD og føler en trang som jeg har vanskeligheter med å motsette meg. Jeg er enig i at det ikke er særlig sjarmerende, derav forsøk på å lette på stemningen med en smiley, som jeg nå innser kan oppfattes som syrlig og sarkastisk, haha. Tar gjerne en titt på de studiene hvis du har noen linker. Er jo et interessant tema!
  2. Er ikke helt solgt på empati som superkraft. Merker jeg blir litt cringet ut av traileren helt personlig. Jeg elsket det første spillet i serien, men har dabbet litt mer og mer av etterhvert som de andre ble sluppet ut. Det er jo en smakssak, såklart. Uansett, fint skrevet anmeldelse
  3. Jeg syntes den visuelle stilen er veldig er veldig spennende, så vel som ideen om et spill som ikke handler om å drepe eller bli drept. Noen plass jeg kan følge med på utviklingen? PS. Det står "That's wery nice you" i dialogen. Mulig det er med vilje, men reagerte på det. I tilfelle du har oversett en skriveleif.
×
×
  • Create New...