Gå til innhold

UglyCasanova

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 052 profilvisninger

UglyCasanova sine prestasjoner

42

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk! Jeg er glad jeg leste dette. Hadde blitt irritert om OW2 overaska meg med det etter kjøp. Jeg kan telle på én finger hvilke nettsteder jeg gitt telefon nummeret mitt, og planlegger å holde det sånn. Disse selskapene sitter på mer enn nok informasjon om oss som det er. Trenger ikke gi de mer på måfå. Trenger ikke kjøpe uansett. Er F2P.
  2. Det er for å forhindre smurfs, folk som jukser og folk som levler opp kontoer for videresalg, ikke i hovedsak for å forhindre at kontoer blir hacket.
  3. Ræva, men underholdende. Morsomme referanser, kule monstre, et par gode action-sekvenser, men skuespillet og manuset generelt er jo helt krise. Jeg vil nok se sesong 2 dersom den dukker opp, men det er en klassisk "sette på og følge sånn halvveis med"-serie for min del.
  4. For meg var RE4 begynnelsen på slutten for serien. Ble et helt annet spill. Ikke survival horror I hvert fall. Gikk aldri tom for resurser, man trengte ikke bruke nepa i noen som helst grad og det var definitivt aldri skummelt. RE7 var et friskt pust etter en håndfull action-spill, men RE8 begynte allerede å bli litt for likt RE4 igjen for min del. Jeg håper nå fremdeles på en RE:CV remake, men har ikke så alt for høye forhåpninger til at det vil dukke opp med det første.
×
×
  • Opprett ny...