Jump to content

jlarssen

Medlemmer
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Til deg som bestilte 6900xt på ebay. Tok det lang tid før du mottok kortet? Den 8 januar fikk jeg opp "Shipped from the Global Shipping Center to International Destination" siden da har det vært stille.
 2. Har du fått det? Spent på effekten vannblokk har på disse kortene. Sittet å sett det jeg finner av videoer, har inntrykk av at overclocking av disse kortene ikke helt har den effekten jeg så for meg. Vet ikke om det er minne som holder de tilbake? Hvilken modell gikk du for?
 3. Har crosshair 8 mobo, 5900x cpu, gskill 3600ram, custom kjøling med 2x360 EK radiatorer osv. Så det er ikke et alternativ. Men kunne vurdert det for å gi guttungen resten av pcen og beholde gpu selv. 😛
 4. Sittet å lett litt på de fleste steder nå og klarer ikke få tak i 6900xt, med mindre jeg går for ebay. Da er jeg på et prisnivå som gjør at jeg faktisk vurdrer å handle en 3090 liksågreit. Sett de inne på komplett flere ganger den siste uken nå.
 5. Komplett a250 Epic Gaming PC - RX 6900XT Edition - Komplett.no Går du inn der ser du at det er igjen 22 sapphire og 14 xfx versoner av 6900xt. Men kul umulig å få kjøpt bare kortet her til lands. 😕
 6. Må innrømme at jeg vurederer dette selv nå. 😕 Har 2x360 radiatorer i en loop selv, vil selvfølgelig ha neste gpu i denne. Kjører crosshair 8 og 5900x og vil gjerne ha 6900xt for å komplimentere resten av bygget. Har også blokk på vei fra ekwb. Må si at komplett.no irriterer meg, tatt meg fri fra jobb den 8 for å forsøke å få tak i en 6900xt, men fikk beskjed om at de ikke fikk inn noen referanse kort. Inne på komplett her om dagen og ser at de har nesten 50 6900xt referansekort på lager. Tar kontakt å får beskjed om at de ikke skal legge ut disse da de skal brukes i deres egne pc bygg. 😕
 7. Regnet litt på det og fant ut om en kjøpte fra forhandler til msrp ink toll ble det ca 11500,-, så skal ha litt is til i magen selv. Men begynner å bli passe frustrert da jeg har bygd en godt over gjennomsnittet pc og har en 1080 ti som jeg skulle bruke frem til nye gpuer slapp.
 8. Noen som vet hvor en kan kjøpe kort i utlandet hvor det er mulighet for at de sender til Norge? Har planer om å vannkjøle, så lite interessert i kjøpe 3parts kort som komplett annbefalte meg.
 9. Min er klar for utkjøring! Så glad for at jeg gjorde ferdig arbeidskravet igår.
 10. Da er min i Trondheim, og med vanlig pakkepost ville jeg fått den på postkontoret imorgen. Men litt usikker på hvordan det blir med bedriftspakke. Og blir vist heller ikke kjørt ut på Lørdag. :/
 11. Min har i over et døgn vært under transport til sentral i oslo. Kan bare glemme å få før jul. :/
 12. Bruker det å ta lang tid fra ups har gitt fra seg pakken til posten at du får opp noen hendelser på posten sin sporing? Står ingenting på posten sin sporing bortsett fra at de har fått melding om pakke.
 13. Står på ups sine sider at jeg skal ha den på slutten av dagen den 23. Kan ikke love godt. :/
 14. Der er min omsider sendt. Kommer garantert nesten frem før jul, men blir liggende på et eller annet postkontor.
 15. Samme her.. Sitter og venter på å få snakke med de på kundeservice, men de får jeg ikke tak i.
×
×
 • Create New...