Jump to content

Wimpy

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)
 1. Overraskende nok har visst Dustin sendt ut en 3080 ftw ultra og i dag, så for meg den aldri kom til å komme
 2. Definitivt noe som ikke er helt topp nei for Ethermine her hvertfall ^^ Alle riggene leverer bare failed shares.
 3. Du har driver 470.05, tilkoplet og på skjerm(ev dummy plug), og 8x pcie spor?
 4. Komplett sitt eget varslingsystem funket faktisk bedre denne gangen 😛 Jeg fikk mail 12:31, men så ikke denne mailen før litt senere. Fikk ikke varslet her før 12:34 ca. Var mildt sagt overrasket over at ingen andre hadde varslet den ettersom jeg hadde fått mailen lenge før. Så da var det vell bare å hive seg ^^
 5. https://www.komplett.no/product/1174190/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/msi-geforce-rtx-3070-suprim-x (Borte)
 6. Fikk svar nå, det er følgende info ang skjermkortet uten at jeg helt fant ut av det selv: Device ID: 10DE2206389B1462 Part Number: G1320030
 7. Jeg får oppdatere når jeg får part number og device ID. Det kan jo godt hende at det er andre faktorer som spiller inn her, derfor jeg stusset på om noen andre med Trio Z opplevde samme greia med sine.
 8. Ye. Per nå så står det strengt tatt i en venn sin PC, ettersom jeg er litt hyggelig og lar han låne det til han får sitt ^^ Har ikke sjekket opp om minnet går varmt heller, men hele greia er litt merkelig, og jeg tviler litt på at det ligger på minnet. Den starter på 85 Mh/s, og sakte kryper ned til 82 hvor den kjører stabilt. Min 3080 begynner rett på 99 og holder seg der. Tenkte først det var de nyeste driverene, men med DDU og ny (Gammel) driver hjalp ikke det heller så. Hvilke OC settings jeg setter betyr veldig lite, den står temmelig stille uansett ^^ Men ja, så fort han får sitt så går det nok videre til en gamer. Sånn sett er det ikke den værste limiteren om den bare reduseres til 82, men blir jo likevell 18-20 Mh/s mindre. (Om det faktisk er 202 chippen). Om dere har en link til et enkelt program som kan sjekke det, kan jeg se om ikke jeg kan finne det ut da. -Edit, så linken. Skal få sett på det etterhvert (y)
 9. Har et spørsmål om noen av dere fikk tak i et MSI 3080 Trio Z kort fra proshop, og får lav hashrate på dette? Det virker faktisk som om det er hashrate-limited og stabiliserer seg på 82 Mh/s. Den nekter også å dra mer enn 206-ish watt, uansett om det så står på 100%. Har forsøkt med en eldre driver som jeg vet funker på et annet 3080 kort. Jeg trodde egentlig ikke hashrate limiteren var på plass før nå senere i mai-ish?
 10. Jeg har hatt litt liknende som deg, og for meg var det tålmodighet som løste det. Er visst vanlig for noen Asus-HK å restarte opptil 3 ganger før den booter opp for å undersøke alt som er koplet til og tilpasse (Eller noe slikt). På tredje gangen booter den opp. Det med svart skjerm har jeg også hatt flere ganger. Da har jeg latt den stå litt, før jeg trykker på restart-knappen på HK (kortslutt restart pinnene visst ikke du har restart knapp). Etter det starter den helt normalt. Dette skjer stort sett kun når jeg gjør endringer på riggen. Dersom jeg ikke har foretatt noen endringer starter den opp uten noe som helst problemer. Du kan jo bare se, men det likner veldig på det jeg har opplevd =P Edit - PS: 750 W er kanskje litt på kanten med 4 stk rtx kort dersom overclocks skulle restarte.
 11. Endret de dette og sendte en OC istedet uten videre, eller etterspurte du dette? 😮
×
×
 • Create New...