Jump to content

Haze2003

Medlemmer
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. * Da har jeg prøvd og leke meg litt med port 35353 * La inn ip adressen jeg fant som du forklarte. * Reboot av ruter * Port check og la inn 192.* ipen, men får fortsatt at den porten er stengt * Jeg bruker Kaspersky Inernet Security. Kan det være noe der?
 2. Ok, jeg har fått koblet bort Telenor rutern nå. Kjører kun Asus rutern nå. Når jeg kjører en Open port check på min WAN-ip 31.* på fks port 35353 som jeg har "lekt" litt med, får jeg fortsatt at den er stengt.
 3. 1. Nei, på den forje pcen min. Fungerte dette bra. Men, det var etter den nye pcen, dette skjedde. 2. Sånn i teorien, så skal det vel fungere nå?
 4. Litt i "grå sonen" kansje men... Jeg laster ned retro packs torrents fra arcadepunks. Og jeg er ikke "connactable" så jeg deler ingen ting. Vil "gi" litt tilbake også. Så da trenger jeg "portforward" på en port i torrent programmet.... men... får det ikke til selv med noen guider, så står det fortsatt at porten er stengt. Protocol : Both External port : Hvilken port som skal være åpen Internal ip adress : hvem bruker jeg her? 31.* eller 192.*
 5. Ok Trenger og ta portforward hvordan gjør jeg det? Skal jeg bruke WAN-ip? Har lest at mann burde lage en static ip. "It is important to setup a static ip address in the device that you are forwarding a port to." Fant en fin guide
 6. Ja, det var det jeg mente (tror jeg Sånn er det nå... Etter litt knoting/reboot av Asus rutern... Så ser det ut som det virker nå... Har ivertfall nett! Men.. et annet spørsmål... Nå er det vanlig ruter pålogg på 192.* Ser i ruter oppsettet : Hva er "Wan IP" ? Den er noe helt annet... starter på 31.*
 7. Hei, Da har jeg endelig fått testet litt mere... 1. Først endret til jeg til standardvalget (Aksesspunktmodus i Asus rutern) 2. Så prøvde og koble bort Telenor rutern, koble direkte i den blå porten på Asus rutern, men det fungerte dårlig. Ingen nett 😕 Noen flere tips?
 8. Ok. Takk for all hjelp! Da skal jeg teste litt mere imorgen
 9. a) Godt murlig jeg gjør dette. men jeg må ikke gjøre noe spesielt vist jeg går for det? b) Ikke så nøye med T-We-appen... men.. var er hæ***** og bruke denne, når jeg var på ferie i Norge i sommer. Dette kan være en av grunnene? VPN bruker jeg ikke C) Gjorde dette nå. Gikk inn på brukergrensesniten på Telenor rutern og fant ipen til Asus rutern Dette ser riktig ut...? Noe mere jeg burde endre på i innstillingene?
 10. EDIT! : Gikk igjennom webgrensesnittet på Telenor rutern og da fant jeg ip adressen til Asus rutern Sender bilde av og tilkoblingspunktet bak tven og første tilkoblingspungt i gangen Kabel er lagdt til kontoret, der Telenor rutern står.
 11. JEg har ingen annen box en Zyxel P8702N. Jeg har internett tilkobling i veggen i gangen. Så har jeg fortstått det rett, så skal jeg koble fra Svitsjen (gul port) på telenor til WAN-porten (den blå) på Asus-ruteren..?
 12. Ok, trudde jeg måtte bruke Telenor ruteren, pga jeg får fiber fra dem. Men, vist jeg ikke "trenger" Telenor ruteren, kan jeg koble bort den ja... Prøve forslag nr2 fra den først... Hva mener du med "kobler du fra svitsjen på telenor rutern" ? Er det den Grå (DSL) porten? Jeg får ikke opp 192.168.1.1 på ipconfig... Får 10.0.0.*** Sikkert jeg som har rota det til der men...
 13. Jeg får logget inn på modem/ruter fra Telenor Får ikke logget inn på Asus rutern. Hva er galt med det? Hvorfor fjerne hele ip adressen? Jeg har fjernet slutten på det.
 14. Syntes det var dårlig dekning på Telenor Rutern(modem) og jeg hadde Asus ruteren var tidligere. Derfor jeg bruker begge 2..... Vi har fiber fra Telenor Er Zyxel 8720 HFC Modem?
 15. Neida, det går fint. Den kobler seg opp riktig. Men, jeg kommer ikke inn på bruker grensesnittet på Asus rutern. Skulle tatt noe port forward
×
×
 • Create New...