Jump to content

myklebing

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by myklebing

 1. Jeg fikk et svært vanskelig tema til eksamen i religion vg3. Her skal jeg sammenligne ulike etiske tilnærminsformer (pliktetikk, konsekvensetikk og holdningsetikk) for aktiv dødshjelp. Er det noen som har tips ti hvordan jeg kan løse oppgaven? evt ulike aspekter som er viktig å ta med? Gode linker? Erfaringer med oppgaver av samme type? Takk på forhånd!
 2. Kunst og musikk har i lange tider blitt brukt som politiske våpen, eller for å uttrykke misnøye, glede osv.. Under den kalde krigen var det mye, spesielt verdslig musikk som var forbudt. Likevel ble det brukt som politisk våpen. Jeg skriver en oppgave med selvvalgt tema, nemlig dette. Kunst og musikk under den kalde krigen. Er det noen som har forslag til hvordan jeg kan sette opp en slik oppgave? Jeg sliter voldsomt med å lage en disposisjon. Hva er viktig å ta med?Hva kan være en god spesifikk problemstilling? Noen som har forslag?
 3. Er det noen som kan fortelle meg noe om både kortvarige og langvarige konsekvenser av koloniseringen av Nord - Amerika? Hva ble konsekvensene i Amerika, og hva ble konsekvensene i England?
 4. Hvordan var utviklingen av den norske forhistorien (steinalder - bronsealder - jernalder) når det gjelder næringsgrunnlag og teknologi?
 5. For øyeblikket sitter jeg på nattestid og leser til historieprøve i den gresk-romerske antikken imorgen. Er det noen kunnskapsrike hjerner der ute som vil forklare meg de viktigste grunnene til at Roma vokste, og hvorfor det falt?
 6. Heisann! Jeg fikk en litt vrien skoleoppgave idag. Jeg skal sammenligne det politiske system i Sparta, Athen og Roma i tidsrommet 500 - 700 år f.kr (ca). Noen som har peiling på dette og kan komme med noen hjelpsomme fakta? Jeg hadde satt utrolig stor pris på det. Takk på forhånd!
 7. Svar på mitt nyeste innlegg så fort som mulig. Hadde hjulpet meg veldig!:)

×
×
 • Create New...